kaynana ve anne düşkünü nişanlı

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
arkadaşlar sizce her kaynana oğlunu kıskanırmı tek oğlu varsa ? nasıl düzelir bu durum bu durumu düzelten varmı ? annesine düşkün bi sevgilisi nişanlısı olup bunu düzelten oldumu.. nasıl bi politika uuygulamalı ? sevmediğiniz halde kaynananızı yüzüne gülmekmi lazım mesafeyi koruyarak ?

Canım ben evlendim eşim iki günde bir tutturdu anneme gidelim anneme gidelim. Hatta aynı şehirde olduğumuz halde annemler de bir kaç gece uyuyalim ben Evimi özlüyorum bile dedi hatta kucuk görümcem ağzından kaçırdı sanırım. eskiden abim eve gelmezdi. Eve geldiğinde de annem onu kovardi ne ara böyle sıkı fiki oldular dedi.
Ben hep güldüm geçtim. Hevesini aldı galiba artık o kadar gitmiyor.

Erkekler nedense bir annesi oluyorlar evlendikten sonra ama bence üstüne gidersen daha bi tatlı gelir ona. Bi de anneyi istemeyen gelin olursun. Bırak bi süre sonra kendi vaz geçer insallah

doğrudur valla bizde il sevgili olduğumuzda dışarı her çıkışımızda nişanlım annesini çağırırdı anne sende gel diye o çağırmasa annesi hadi şuraya gidiyoruz derdi tabi ben başta biraz samimi oldum ondan kaynaklandı şimdi mesafe koydum rahatsızlımı nişanlıma söyledim anladı şimdi onlara gidiyorum 5 10 dakika onlarla oturuyorum sonra hadi dışarı çıkalım diyorum nişanlıma biraz dengeledim bozuluyolar tabi :)

Erkekler nedense bir annesi oluyorlar evlendikten sonra ama bence üstüne gidersen daha bi tatlı gelir ona. Bi de anneyi istemeyen gelin olursun. Bırak bi süre sonra kendi vaz geçer insallah

istenmeyen gelin oldum bile :)) nişanlımı uyardım o da değişti artık dışarı ikimiz çıkıyorz annesiyle plan yapmyoruz anneside anladı değişimi eskisi gibi değil bana. alışmışlar nişanlım ablaı annesi gezmeye bende nişanlıma rahatsızlımı söyledm artık annesni dahil etmiyo planlarımıza

Niye annesinden soğutmaya çalışıyorsunuz?Benim nişanlım annesini bi kaç gün aramasın hemen annesini aramasını söylüyorum.Git vakit geçir diyorum izne geldiğinde çiçek al ona,yemeğe çıkar gezdir biraz diyorum.Evlendigimizde de istediği kadar bizde kalabilir diyorum bana bunlar çok normal geliyor asıl bunlar olmazsa tuhaf olur bence.Bende seviyorum onu ama annesi kadar sevemiyorumdur hem o kadın doğurmuş onun sayesinde sevebiliyorum nişanlımı.Kaynanamda istediği kadar kötü davranabilir bana tutumum yine değişmez ki şu ana kadar da değişmedi.Kayınbabam geçen gün nişanlıma beni övmüş annenle iyi geçiniyorlar hoşuma gidiyor demiş.Pozitif,yapıcı bir insan olun her zaman size güzel getirileri olacaktır

Bunu annen gelmesin diye değil de 'bunlar bizim en güzel Günlerimiz tamam ailenizle de geçirelim ama ben seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Annenin yanında rahat değilim' falan diyebilirsin. Birazda cilve yaparsan zaten kendi istemez kimseyi :))

ana kuzusu bi nişanlın olsydı aynı fikirde olmazdın.. polyana olmaya gerek yok ben gencim nişanlım genç her genç gibi basbaşa çıkmak istiyorum bu çok doğal.. kaynanan her çıkışınızda sizle olsaydı emin ol yeter derdin.. anlayışlı bi kaynananm olsaydı senin gibi olurdum bende herşey karşılıklı

aynen öyle yaptıım :) doğum gününde annesi bende geliyim dedi nişanlım hayır dedi basbasa olcaz dedi ve akşam bana iyiki ikimiz çıkmışız dedi :)

Bizimle geliyor zaten ve güzel vakit geçiriyoruz.Her seferinde ben diyorum annen de gelsin diye.Benim nişanlım askeri personel yüksekovada 4 ayda bir görüşebiliyoruz.10 yıldırda evinden uzakta.Benim nişanlım sağ olsun mutlu olsun isterse ana kuzusu olsun ki öyle benimki de tek çocuk bencil olmanın lüzumu yok.Bence kendinize hobi falan bulun adamın da iplerini gevşetin biraz yazıktır.

Neden sevmiyorsunuz ki. Her anne evladını kıskanır biraz. Benim eşim de tek erkek. Hatta tüm sülalede tek erkek. Beni el üstünde tutarlar. Tabii bende onları. Sevmediğin halde yüzüne Gülmek yerine sevmeyi dene daha kolaydır. Benim eşim aşırı düşkün annesine ama benim aileme de çok düşkün ve bizim kendi ailemize de

senin gibi düşünen nadir insan vardr eminim.. ayrıca herkesin tarzı farklıdır ben nişanlımla başbaşa gezmekten keyf alıyorum sen kaynanandan keyf alıyosundr bu gayet normal ben onlarla değil nişanlmla evlencm ve özelimiz basbaasa konucaklarımız oluyor

kıskanmanın bir boyutu olmalı ama, özellikle ben gelince oğlunu kaldırıp ayağına masaj yaptırıyor sırf bak oğlum benm isteğimi yapıyor gibisinden iyi niyetli yaklaşım iyi niyetli kıskançlık değil bu her zaman bizle olmak istyor

Ben de aaaayyyyneeeennn bu arkadaş gibiydim, yani halen Öyleyim ama çok sıkıntı çekiyorum. Bir senelik Evliyim, kayınvalidemle aynı sitede oturuyoruz, evlenmeden önce eşim pek düşkün değildi, annesini aramadığı zaman ben aratırdım vs. Kv ile de aramı hep çok iyi tuttum, sonra evlendik, biz sabah kahvaltıda bir araya geliyorduk gece yatana kadar. Her gün ya geliyorlar ya çağırıyorlardı. Ama istisnasız her gün. Ben bir gün gitmedim beni çağırdı sitem etti küstü. Kocama dedim ki hiç değilse haftada iki gün gitmeyelim, eşim kıyametleri kopardı bizimkiler seni çok seviyor sen nasıl onları istemezsin diye. Değiştik mi hayır hep böyle sürdü. Allahtan 3 aylığına memlekete gittiler de ben de rahat ettim. Bayramdan sonra dönecekler, beni şimdiden dert aldı, ne yapacağım diye. Demem o ki, ben asla hayır diyemedim, hep çok iyi olduk, nereye çağırdıysa gittim, her gün birlikteydik, şimdi azıcık şikayetensem onlar beni seviyor, ben onları sevmiyor oluyorum. Baştan böyle alıştırmayın. Ha eviniz uzakta ise, olabildiğiniz kadar yağ bal olun ama yakınsanız aman ha dikkat !

tabiki öyle.. alışırlarsa hep beklerler bn basta çok samimi oıldum sonra hep beklediler ben mesafe koydum ohhh mis

tabiki öyle.. alışırlarsa hep beklerler bn basta çok samimi oıldum sonra hep beklediler ben mesafe koydum ohhh mis

Ben mesafe koyamıyorum hem eşimle aram bozuluyor, ciddi kavga çıkıyor hem de KV çok ısrarcı, ne bahane bulsam "sonra yaparsın, şöyle olsun, böyle olsun" deyip eninde sonunda bana istediği şeyi yaptırıyor. Ama avantajları da var tabi. Artık olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum. :)

ah keşke basta yapsaydın allahtan ben evlenmeden koydum mesafeyi şimdi rahatımm ya :) kayınvalidem çünkü basta bi alıştı her dakka bizle gezmek istiyordu şimdi durumu düzelttim

Esimin ailesiyle cok buyuk sorunlar yasadim.
Ama yillar icinde herkese, her seye ragmen hep iyi davrandim.
Esim ilk zamanlar ailemde, ailem diyordu her tartismada, ancak sonra benim ailesine her seylerine ragmen hurmetimi gorunce bana destek cikti hep.
Simdi esimden cok ben arar sorar, gorusurum.
Esim aramayi unutur, ailesinin ozel gunlerini unutur hep ben hatirlatirim.
Annesiyle,kardesiyle basbasa zaman gecirmesi icin ortam saglarim vs vs.
Ne olur ki annesi yillarca bakip buyuttugu evladina duskun olsa bu kotu bir sey mi?
Size bir kotuluk yapiyor mu?
Ya da esiniz annesine hurmet etse, hakkini omur boyu odeyemeyecegi o annesine icinden geldigi gibi davransa ne olur ki?
Siz iyi olursunuz emin olun, siz sevilirsiniz, mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…