Canım ben evlendim eşim iki günde bir tutturdu anneme gidelim anneme gidelim. Hatta aynı şehirde olduğumuz halde annemler de bir kaç gece uyuyalim ben Evimi özlüyorum bile dedihatta kucuk görümcem ağzından kaçırdı sanırım. eskiden abim eve gelmezdi. Eve geldiğinde de annem onu kovardi ne ara böyle sıkı fiki oldular dedi.
Ben hep güldüm geçtim. Hevesini aldı galiba artık o kadar gitmiyor.
Erkekler nedense bir annesi oluyorlar evlendikten sonra ama bence üstüne gidersen daha bi tatlı gelir ona. Bi de anneyi istemeyen gelin olursun. Bırak bi süre sonra kendi vaz geçer insallah
Oğluna düşkün anne tolere edilebilir ama annesine düşkün koca edilmez.
İyi düşünün.
Bunu annen gelmesin diye değil de 'bunlar bizim en güzel Günlerimiz tamam ailenizle de geçirelim ama ben seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Annenin yanında rahat değilim' falan diyebilirsin. Birazda cilve yaparsan zaten kendi istemez kimseyi :))istenmeyen gelin oldum bile :)) nişanlımı uyardım o da değişti artık dışarı ikimiz çıkıyorz annesiyle plan yapmyoruz anneside anladı değişimi eskisi gibi değil bana. alışmışlar nişanlım ablaı annesi gezmeye bende nişanlıma rahatsızlımı söyledm artık annesni dahil etmiyo planlarımıza
Niye annesinden soğutmaya çalışıyorsunuz?Benim nişanlım annesini bi kaç gün aramasın hemen annesini aramasını söylüyorum.Git vakit geçir diyorum izne geldiğinde çiçek al ona,yemeğe çıkar gezdir biraz diyorum.Evlendigimizde de istediği kadar bizde kalabilir diyorum bana bunlar çok normal geliyor asıl bunlar olmazsa tuhaf olur bence.Bende seviyorum onu ama annesi kadar sevemiyorumdur hem o kadın doğurmuş onun sayesinde sevebiliyorum nişanlımı.Kaynanamda istediği kadar kötü davranabilir bana tutumum yine değişmez ki şu ana kadar da değişmedi.Kayınbabam geçen gün nişanlıma beni övmüş annenle iyi geçiniyorlar hoşuma gidiyor demiş.Pozitif,yapıcı bir insan olun her zaman size güzel getirileri olacaktır
Bunu annen gelmesin diye değil de 'bunlar bizim en güzel Günlerimiz tamam ailenizle de geçirelim ama ben seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Annenin yanında rahat değilim' falan diyebilirsin. Birazda cilve yaparsan zaten kendi istemez kimseyi :))
Bizimle geliyor zaten ve güzel vakit geçiriyoruz.Her seferinde ben diyorum annen de gelsin diye.Benim nişanlım askeri personel yüksekovada 4 ayda bir görüşebiliyoruz.10 yıldırda evinden uzakta.Benim nişanlım sağ olsun mutlu olsun isterse ana kuzusu olsun ki öyle benimki de tek çocuk bencil olmanın lüzumu yok.Bence kendinize hobi falan bulun adamın da iplerini gevşetin biraz yazıktır.ana kuzusu bi nişanlın olsydı aynı fikirde olmazdın.. polyana olmaya gerek yok ben gencim nişanlım genç her genç gibi basbaşa çıkmak istiyorum bu çok doğal.. kaynanan her çıkışınızda sizle olsaydı emin ol yeter derdin.. anlayışlı bi kaynananm olsaydı senin gibi olurdum bende herşey karşılıklı
Neden sevmiyorsunuz ki. Her anne evladını kıskanır biraz. Benim eşim de tek erkek. Hatta tüm sülalede tek erkek. Beni el üstünde tutarlar. Tabii bende onları. Sevmediğin halde yüzüne Gülmek yerine sevmeyi dene daha kolaydır. Benim eşim aşırı düşkün annesine ama benim aileme de çok düşkün ve bizim kendi ailemize dearkadaşlar sizce her kaynana oğlunu kıskanırmı tek oğlu varsa ? nasıl düzelir bu durum bu durumu düzelten varmı ? annesine düşkün bi sevgilisi nişanlısı olup bunu düzelten oldumu.. nasıl bi politika uuygulamalı ? sevmediğiniz halde kaynananızı yüzüne gülmekmi lazım mesafeyi koruyarak ?
Neden sevmiyorsunuz ki. Her anne evladını kıskanır biraz. Benim eşim de tek erkek. Hatta tüm sülalede tek erkek. Beni el üstünde tutarlar. Tabii bende onları. Sevmediğin halde yüzüne Gülmek yerine sevmeyi dene daha kolaydır. Benim eşim aşırı düşkün annesine ama benim aileme de çok düşkün ve bizim kendi ailemize de
Niye annesinden soğutmaya çalışıyorsunuz?Benim nişanlım annesini bi kaç gün aramasın hemen annesini aramasını söylüyorum.Git vakit geçir diyorum izne geldiğinde çiçek al ona,yemeğe çıkar gezdir biraz diyorum.Evlendigimizde de istediği kadar bizde kalabilir diyorum bana bunlar çok normal geliyor asıl bunlar olmazsa tuhaf olur bence.Bende seviyorum onu ama annesi kadar sevemiyorumdur hem o kadın doğurmuş onun sayesinde sevebiliyorum nişanlımı.Kaynanamda istediği kadar kötü davranabilir bana tutumum yine değişmez ki şu ana kadar da değişmedi.Kayınbabam geçen gün nişanlıma beni övmüş annenle iyi geçiniyorlar hoşuma gidiyor demiş.Pozitif,yapıcı bir insan olun her zaman size güzel getirileri olacaktır
Ben de aaaayyyyneeeennn bu arkadaş gibiydim, yani halen Öyleyim ama çok sıkıntı çekiyorum. Bir senelik Evliyim, kayınvalidemle aynı sitede oturuyoruz, evlenmeden önce eşim pek düşkün değildi, annesini aramadığı zaman ben aratırdım vs. Kv ile de aramı hep çok iyi tuttum, sonra evlendik, biz sabah kahvaltıda bir araya geliyorduk gece yatana kadar. Her gün ya geliyorlar ya çağırıyorlardı. Ama istisnasız her gün. Ben bir gün gitmedim beni çağırdı sitem etti küstü. Kocama dedim ki hiç değilse haftada iki gün gitmeyelim, eşim kıyametleri kopardı bizimkiler seni çok seviyor sen nasıl onları istemezsin diye. Değiştik mi hayır hep böyle sürdü. Allahtan 3 aylığına memlekete gittiler de ben de rahat ettim. Bayramdan sonra dönecekler, beni şimdiden dert aldı, ne yapacağım diye. Demem o ki, ben asla hayır diyemedim, hep çok iyi olduk, nereye çağırdıysa gittim, her gün birlikteydik, şimdi azıcık şikayetensem onlar beni seviyor, ben onları sevmiyor oluyorum. Baştan böyle alıştırmayın. Ha eviniz uzakta ise, olabildiğiniz kadar yağ bal olun ama yakınsanız aman ha dikkat !
tabiki öyle.. alışırlarsa hep beklerler bn basta çok samimi oıldum sonra hep beklediler ben mesafe koydum ohhh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?