kaynana ve anne düşkünü nişanlı

herşey toz pembe onlara kv sorunu yasamadığı için anlamasını beklemem mülayim kv vardıda bizmi sevmedik :)
Aynen öyle canım kardeşim kv insan olsun vicdanlı merhametli olsun başımızda taşımayıda bilirdik ne istiyoruzki başka? Sadece huzur .. yanlarına gitiiğimizde yanımıza geldiğinde varlığıyla huzur getiren , huzurumuzu kaçıran bir kv değil ...

tabi öyle.. ya biraz inansam samimiyetine ben zaten el üstünde tutArım.. gerçek yüzlerini görmeden önce hergün giderdim yemekler yapardım oturur saatlerce sohbet ederdim ama baktım tepeme çıktılar kestim muhabbeti.. yine anlayışlı düşünceli olsa yine ben konuşurum ama artık içimden gelmiyor

Boşver onlar gibi çift yüzlü olma sen olduğun gibi davran içinden ne geliyorsa öyle onlarda anlasınlar yani senin de saftrik olmadığını görsünler sevsinler diyede yılışmadğını aklı başında ne istediğinizi bilen biri olduğunu görsünler ki sana karşı davranışlarında daha insancıl olsunlar

Bide kendilerı soğutuyorlar kendilerinden sonrada o eskisi gibi olmanızı beklerler onca yaşattıkları çirkinlikleri unuturlar ?.......

Bide kendilerı soğutuyorlar kendilerinden sonrada o eskisi gibi olmanızı beklerler onca yaşattıkları çirkinlikleri unuturlar ?.......

aynen öyle ben onların istediği kalıba giremem tamam saygısızlık yapmam ama asla samimi olmam bi çizgim var benimde. nişanlım arada kalıyor ama bende çizgimden çıkamam. bana nişanlım hayatım evde bizim bazı gelenekler var mesela duştan çıkan olunca öpülür o diyor . ben bunu yapamam işte onların kurallarına uyamam ki bayram değil seyran değil nmeden öpeyim banyo yaptılar diye ya bende bizim ailede de banyodan çıkan kişi çıplak oturcak diye gelenek olsa çıplakmı oturcan dedim sustu

Benim esim kaynanamin tek erkek cocugu kayinbabam yurtdisina gidince daha cok evin erkegi muamelesi yapilmis ona biz evlendik kayinbabamda geri donus yapti .yani biz kaynanam kayinbabam esim ben yasiyoruz.esimle ne zaman sakalassak ters ters bakar bazen sakasina esime vurdum mu benim oglumaa vuramazsin falan derben dogrdum onu falan der canm sklir benimde.valla 1 yillik evliyiz 8 aydir beraber kaliyoruz ve sekiz ay once olsaydi esime gore annesi onun herseyiydi ama simdi asil herseyi benim :-D. soyle soyleyim sana ben esime herseyi acik acik anlattim annen seni benden kiskaniyor beni sevmiyor yaptigim herseyde bi kotuluk ariyor ve kaynanam beni esimdwen fazla kiskaniyo giyimime hareketlerime karisyyor neymis ogluna yakisir olacakmisim valla ben boyleyim beni degistiremezsin dedim .onceden cok sikiydik simdi konusmak bile istemiyorum sogudum ve esiki de soguttum sanirim :-D. yakin zamanda da ayri eve bile cikarabilirim dusun yani :-D

hahahha :) inş çıkarınız valla :) bende konuştum hep bak annen bunu dedi şunu yaptı yeter artık bıktım vs diye diye zafer benim oldu erkekler çocuk gibidir biraz törpüle istediğin şekli alır :)

hahahha :) inş çıkarınız valla :) bende konuştum hep bak annen bunu dedi şunu yaptı yeter artık bıktım vs diye diye zafer benim oldu erkekler çocuk gibidir biraz törpüle istediğin şekli alır :)
Aynen canimm :-D valla biraz daha boyl devam edersee bende zafere dogru ilerliyorum.bazen istemeden oglunun yanindada yaptigi icin benim soylememe bile firsat vermiyor sagolsun :-D

Aynen canimm :-D valla biraz daha boyl devam edersee bende zafere dogru ilerliyorum.bazen istemeden oglunun yanindada yaptigi icin benim soylememe bile firsat vermiyor sagolsun :-D

hahahah benimki de bi kere oğlunun yanında tartışma çıkardı ben haklıydım nişanlım sen haklısın dedi kimsenin lafına bakmam ben artık dedi sağolsun iyiki yapmış ondan sonra düzeldi nişanlım evlenene kadar politik olcam evlendikten sonra çokta umrumda olmaz kayınvalidem

Hahahaha :-D kopruyu gecene kadar desene:-D ay canm valla en iyisi evinizde ayri olursa zaten ayda yilda bir gelir gider kurtuldun dmekti.hem guzel anlayisli kiskanc olmayan bi kaynana vardi da biz mi sevmedik canm hih :-D. :-D

Hahahaha :-D kopruyu gecene kadar desene:-D ay canm valla en iyisi evinizde ayri olursa zaten ayda yilda bir gelir gider kurtuldun dmekti.hem guzel anlayisli kiskanc olmayan bi kaynana vardi da biz mi sevmedik canm hih :-D. :-D

ben yüz versem hergün gelir kalır bide aama ben mesafemi koycam valla onlar melekti de biz mi şeytan olduk ben daha şeytanım

Tek erkek çocukla evlenen biz kadınlar bunları yaşamaya mahkumuz resmen.
Hele ki bir de baba yoksa şekil A ben. İşin daha zor

Son cümle Hariç yazdıklarınıza katılmıyorum.

Evlilik bekarken kafada kurulan gibi bişey değil. Kayınvalideniz evlendiğimizde evinize gelip 1 ay kalsa 15gün kalsa rahatsız olursunuz. Çünkü bir evde 2 hanım olmaz . Eee bu evde cinsellikte yaşanacak inlemekte isteyeceksiniz sonrasında duşa girmekte. Ozaman aa duyulur ay anlar diye ya yapamıycaksınız yada yaptığınızdan bişey anlamıycaksınız.
Gibi gibi birsürü sorun.
Sevme konusuna gelince madem öyle evlenip ana-oğulu ayırmayın. Zira insan ensevdiğinin yanında olmak ister

kayınvalidesi gitsin 1 ay kalsın herşeye karışsın o zaamanda çok seviyorum istediği kadar kalsın diyebilcek mi.
bizde cadı değiliz onlar iyi olduda bizmi sevmedik.
hiç samimi gelmiyo bana kaynanasına aşık gelinler.
bi kere kayınvalideniz oğluna ortak çıkan biri olarak görüyor bizi.. tüm ipleri verdiğimiz zaman yatak odamıza cinellik hayatımıza kadar karışır

Ben 1güne dayanamıyorum bide istediği kadar kalıcak düşünen kadın heykeli olurum.
Bekarken bende çok severdim gezmeye tozmayada götürürdüm. Evlenip gerçeklerle yüzleşince herşey bitti.
Bu dünyada en tehlikeli şey gelin kaynanadır

ay benimkiler nişanda gösterdiler baktılar oğulları elden gidiyor
bende kaynana bide görümce var ..
görümcem de annesi sanıyor kendini bide düşün yani resmen 2 kaynanayla uğraşıyorum ben..
ama artık akıllandım ben koydum mesafeyi çok resmiyim gerçi resmi oluncada görümcem annesini doldurdu şimdi surat yapıyolar bana..
bende annesine gülcm samimi olmadan görümcem çatlasın

Sen yine şanslısın 2 kaynana bende 3 tane kaynana görümce ve assolist kayınpeder.
Oğlunu yiycem diye ödü kopuyo zorla kaldırıp yanına oturtuyo, kocam bişey söylese bana acaip acaip işler çıkartıyo.
3 yaşında çocuk zekası var
Bende inadına öpüprum.
Kaynar kazan bulsam hepsini atarım içine

bende öpüyorum cilve yapıyorummmm
sonra hadi dışarı çıkalım diyorum hiç oturmuyoruz onlarla
kaynar kazan bulursan haber ver bende atayım yanlışlıkla düştü deriz eşlerimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…