Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Kayınvalidemden işittiğim bi inciyi bende paylaşıyım dedim kafama taktım çünkü... eşimle tartısmıstık o da sese aşşaya indi altlı üstlü oturuyoruz o gelınce eşim gitti oda başladı derdiniz paraysa....

1 senelik gelin kendıne hiç bişey almazmış evlendiğimden beri kendime her ay bişey almışım (ki her ay almadım toplasan 6 parca bişidir) oğlum sabahtan akşama kadar çalışıyor sen kıyafet alıyosun ya varmıdır böle bir saçmalık soruyorum size evlendıgınız 1 sene içinde kendinize hiç mi bir çiğit almadınız?

Ciplakmi gezecekmisin canim?? tabiki sende ayagini yorganina gore uzat ama bu kayinvalidenin haddine dusmez bu konu seninle esin arasinda esin bisey demiyorsa o neden karisiyor

Ciplakmi gezecekmisin canim?? tabiki sende ayagini yorganina gore uzat ama bu kayinvalidenin haddine dusmez bu konu seninle esin arasinda esin bisey demiyorsa o neden karisiyor

canım tabiki ayağımı yorganıma göre uzatıyorum ama bizim aldıgımız şeylerde eşimede banada olsun indirimli olan şeylerdi şimdi bayramlık almıycam... ve inan abartılıcak bişi değil hesabımı kitabımı çok iyi yapıyorum eşim bunun farkında ki kendi annem babamda alır para verir ben herşeyi gözüne sokmk zorundayım sanırım bunu annem aldı fln diye kaynanam bana her ay bişi alıyosun diyince bende dedim ugurada alıyoruz neymiş oğlu işe gidiyomuş ben evdeymişim ee ben giyinmeyim mi evdeyım diye eşime daha anlatmadım durumu ama şeytan diyo çık konuş 2 gundur kendımı yiyorum başkasına gelince ben kaynanalık yapmam eee bu değil mi kaynanalık her ay alıyomuşum allahım yarabbim ya

Son düzenleme:

ben senin yerinde olsam esimi devreye sokarim hic kendim muhattap olmam esin aldiklarina bisey soylemiyorsa annesinede bunu iletsin karismamasi gerektigini soylesin b ence yani esin bisey demiyorsa o ne karisiyor ya valla canim birtek seninki degil benimkide bana az laflar etmedi kredinizi kapattiktan sonra yapmayim boyle harcamalar bidaha diyor yaptigimiz harcamalarda inan balayinda otel tatil gezdik yedik ictik kendimizde oduyoruz o ne karisiyor bilmiyorum ama sonradan ogluna oglum bir bmw mercedes filan al guzel araba olsun diyo aptal kadin guya harcama yapmiyoruz bize durduk yere turkiyeden ev aldirmaya kalkiyor bunlar ne oluyor aceba?? bosver canim sen onu onemli olanm esinin dusuncesi esinde annesine bunu soylesin anne karisma desin calisan benim desin ya

Kızlar eşinize ne anlatırsanız anlatın asla kavgayla anlatmayın lmaz:
Hep sakin hatta üzgün ve mağdur bi ifadeyle anlatın
Aksi takdirde onu annesine daha da yakınlaştırır hatta kendinizi haksız duruma düşürürsünüz

Anlatıcam cnm eşime yoksa içime ata ata kafayı yiycem oda inş anlar beni annesine laf anlatmak istemiyo biraz kendiniz halledin diyo o da ayrı bi alemde .... sende tabiki tatile gidiceksin sonuçta kendiniz ödüyosunuz mercedes al demesini biliyo ama ay gel de sinir olma neden böyle karışırlarki anlamıyorum ... allah sabır versin bize

Canım doğru diyosunda 'ben karışmam kendiniz halledin derse' sinirlenmemek elde değil eşim her zaman annemle iyi geçin o sana sen ona muhtaçsın der durur ... o da iyi geçinmemizi istiyor ama eşime nasıl desem bilmiyorum

Hayatım hallet diye demedim ki hem halledecek bişey yok
Ben sadece üzüldüm de onu diyorum
Gidip konu komşuya mı diyeyim sen kocamsın seninle dertleşiyorum de kıvırıver yerimseniben
Ama ufak ufak çıtlat ki yarın bigün iş büyürse birden bire noldunuz demesin

esimin tek soylediig annemi sevmek zorunda degilsin say duy yeter der saygida gerektiginde kusur etmem esimde bilirki hakli isem kendi oz annem babamda olsa hakkimi savunurum bunun adi saygisizliks saygisizim der kabul ederim ama ezilmek en nefret ettigimsey..
esim annesini sevmedigimi saymadigimi biliyor allahtan olaylara hak veriyor yoksa ben delirirdim herhalde.
ama dikkatli ol kayinvalideler kadar numaraci oyuncu insanlar yok bu dunyada ozelikle benim MElek yuzlu seytan cok fena oyuna getirebilir sen esinle iyi gecinmeye bak canim aranizi onun yuzunden bzma sakin

valla cnm bak güzel tüyo verdin ben böle düşünemem sinirime yenilirim ee tabi o zamanda suçlu olurum biraz suskun kalırım içime atarım eşime bile oyüzden soguk davrandıgım olur nededini söylemem 2 gündür soguk davranıyorum mesela bu yüzden benim yaptıgımda yanlış biraz daha tüyo verin kızlar cahilim bu konuda

Ya zaten bu modeller oğluna yüzüğü taktığı an içlerine şeytan kaçıyor
Bi numaracı bi problemli bi oğul düşkünü oluyorlar ki sorma
Sanki gelin oğullarını ellerinden alan düşman

Güzel arkadaşım kaygana denilen mahlugat sakin olabildiği sessizce kocanı doldurabildiği için kazanıyor
Senin ondan neyin eksik o öyle oynuyorsa sende onun kurallarına göre oynayıver
Azcık sükunet ve sabır
Kaygana canını sıktıysa kocanın suçu ne şööyle uygun bi anını yakala anlatıver
Bugünde şööyle böööyle oldu pek bi moralim bozuldu ama annendir diye bişey demedim
Ben elimden geleni yaptığım halde yetmiyor galiba neyse sağlık olsun
falan dicen
Kaygana takdiği her zaman işe yarar kaydirigubbakcemile3
Tecrübeyle sabittir

ne güzel eşin hak veriyor... benımkı arada kalmak kadar kötü bişey yok der zamanla düzelir inş. herşey...

Valla cnm bak çiçeğinde dediği gibi sen güzel fikirler veriyosun kendi anneme anlattım o da diyoki eşine anlat güzellikle çıkın yukarı konuşun susmakla kendine yapıyosun daha fazlasını yapar ilerde diyor zaten öncekilere sustum ondan böyle oldu ya

Estağfurullah Çiçek benimki akıl mantık değil sadece tuzum kuru sakin düşünebiliyorum
Eh birazda yaşın verdiği oturmuşluk var sanırım
Neyse pazara gideyim yoksa çürük meyve sebzeler kalacak

Estağfurullah Çiçek benimki akıl mantık değil sadece tuzum kuru sakin düşünebiliyorum
Eh birazda yaşın verdiği oturmuşluk var sanırım
Neyse pazara gideyim yoksa çürük meyve sebzeler kalacak

tamam ama onemli olan verdigin butun tavsiyeler ise yariyor enazindan bende :)
hadi git sen pazarina bak bakalim kalmismi taze meyve sebze:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…