Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

valla kızlar ben benim taktiği söyleyeyim kayınvalidem canımı sıkacak bir şey söylediği zaman ben o anda cevabını veriyorum ona ama asla sesimi yükseltmem hakaret kabul edilecek birşey söylemem sonra da eve dönünce eşime anlatıyorum tek tek annen bana böyle dedi ben de onun üzerine bunu dedim şeklinde zamanla eşim annesi bana ters davranmadıkça benm de ona davranmadığımı anladı hatta kayınvalidem bile farkında durumun
bir de benim avantajım görümcem var ben genelde görümcemi şikayet ediyordum annemi de o kışkırtıyor gibilerden doğrudan annesine suç bulmazdım taki hem eşim tavına gelecek hem de ben annesine doğrudan suç bulacak birşeyler yaşayana kadar

hatta her zaman sen hiçbir şey yapmıyorsun senden ne istiyorlar anlamıyorum diyor hep

bir de eşimin huyu o açıdan süper işine annesini karıştırmaz ve annesi benim hakkımda şimdiye kadar eşime hiçbir şey söyleyemedi eşim söyletmez bir kere kalkıştı onda da bizim boşanmak üzere olduğumuzu sanıyordu eşim beni arayıp ben bu insanları hiç tanıyamamışım sana nasıl laf ederler dedi ettikleri laf da eşim kuzeninin düğününe gitmek istemiyordu ben de annene sen söyle dedim eşim de gelmeyeceğiz düğüne dediği zaman kayınvalidem mutnojmet mi istemiyo demiş :)) o kadar ama eşim şimdi tamamen haklılığıma olan inancıyla hiçbir şeyi sorun etmeden yaşıyor

Süpersin
Ya var ya kendini ezdirmeden kimseyi ezmeden kaynanayla mücadele edip mutlu olabilen kızlara hayranım
Allah ağzınızın tadını bozmasın

süpersiniz kızlar yaa...
hem trajik hem komik
benim kayınvalidem iyidir sağolsun Allah razı olsun
gerçekten, hamileyken , hastayken bana baktı yemeğimi yaptı
bi misafir gelse pastamı yapıp getirdi.. kızıma bakıyor...
bende saygısızlık etmem ama bi kaç defadır batıyor yafu
yazın bi ara kız ağladı işte neden ağlatıyorsun dedi bende ben mi ağlatıyorum dedim
neden ağlıyo dedi tuttum çocuğu fırlatıverdim kucağına benmi ağlatıyorum diye...
kendi adı ya bizim yanımızda ağlayınca anası bakamadı oluyor...
dün de kurban muhabbeti vardı
geçen sene ben kesmek istiyorum demiştim eşime
o da duymamış kendi kesinmişti kurbanı, benimde zoruma gitmişti
demiştim seneye ben kesice o sene kurbanın başında k.valide bana diyori
sus kızım diyo. önünde erkek varken kadın kurban kesmez...
ulen kendi kızın kesiyorya önünde kocası varken dicektim sesimi çıkarmadım
aynı muhabbet daha akşam oldu. yine dedim.
kayınbabam görümcem kaynım falan tabi sende çalışıyrosun hakkın vs dediler
döndü bana k.validem dediki biz ilk kurbanı kesindiğimizde babamız evden yollamıştı kurbanı dedi
hönk oldum tabi.. ben öyle şey bilmiyorum ,yoktur bizde öyle birşey varsada haberim yok dedim...
dumur oldu tabi.. herkesin hali vakti var yok, ailemin durumlarının olmadğını bilioyr oysa..
bende akşam eşime dedim.. ne yani senin babanda kurban göndersin mi demeye getirdi annemlafı dedi
bende yok canım öylesine demiştir dedim.. ama anladı kocam beni... :jeyyar:
üstelemedim aralarınada girmek istemem, ama içimde kalacağına kocamın haberi olsun ...:umursamaz:

Sizlerle telefonumun özel melodisini paylaşmak istiyorum
Kaynanam karabirer kaynatam ondan beter
Kaynanam karabirer kaynatam ondan beter
Al onları allahım yaşadıklari yeter
Al onları allahım yaşadıklari yeter :teytey: :dance:

Henüz eltim yok ama olursa
(Olursa diyorum çünkü o iki sorumsuz zibidiyle evlenecek kız oluğunu sanmıyorum)
Onlara uygun bi melodi de bulurum

sahrud supersin cok hosuma gitttiiiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kaynanamlardan biri arayınca telefonum böyle çalıyor :kedi:
Ama sağolsunlar artık aramıyorlar
Neyse ben karadeniz hamsisi aldım hamsili pilav yapıcam sonra görüşürüz

ıyım cnm bende.dun aksam annecıgım geldı bızde kaldı.hamsı kızartmıstım hep beraber yedık.esımle sohbet ettıler falan bu benım ıcın buyuk bırseydı.cunku annemlerlede kotu seyler yasadık.10 aydır annem ılk defa gelıyor evıme....

ne guzel hep birlikte oturmusunuz iste canim annenlerle kotu seyler yasadigini bilmiyordum ama duzelmis belliki araniz onemli olan bu :)

kızlar bitmez bu kayınvalidelerle olan ilşkiler..................
onlarda olmasa hayatımız çok monoton olurmuş be............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…