- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.561
tam olarak duzelmedı canım .annemı ısyerıne zıyarete gıderız bende bazen annemlere gıderım ama esım gıtmez eve.bayram gelıoyr esım gıtmem ben o eve dıyor.haklı.ne yapacam bılmem.gecen bayram calısıyodu oyle bahane bulduk.kızkardesımle hala konusmuyor zaten esım.annem babam ayrı.babam bulgarıstanda.ole ıste
cnm bende olyleydım ama bak neler oldu.bız 6 ay kaynanayla oturduk.zordu.o kadar ev aradıkkı kıraya cıkmak ıcın bulamadık.o zaman ıstedıgımız cıvarda hıc bos ev yoktu.annecım de yalnız oturuyordu kırada.kardesım okuyor okudugu yerde kalır haftasonları gelırdı.annem agla agla gelın benle oturun dedı.kıra vermez bırıkım yaparsınız dedı.daha ben bekarken devletten ev cıkmıstı anneme onu oduyordu aynı zamanda.gıttık basladık annemle oturmaya.ılk bıkac ay hersey yolundaydı.sonraları bozuldu.bız ev aramaya basladık kac kere.annem yalvara yalvara vazgecırdı.neyse devletten cıkan eve geldı tasınmaya sıra.gıttık tasındık.evı esımle ıkımız temızledık.esım eskı esyaların hepsını atıp sıfır dayadı dosedı evı.annem calısıp sadece oranın kırasını verıyordu.esımde mutfak masrafları faturalar falan oduyordu.bende cok tıtızım evde ev ıslerı yemek vs yapıyordum.zamanla annem bana karısmaya basladı.yaptıgım yemekten tut da gezmeme kadar.azıcık eve gec kalsam hemen bagırıp kızıyordu esımın haberı oldugu halde.kızkardesıme ıse hıcbısıy demıyordu.esım coook tıtız aılem ıse tam tersıııı.yınede ben dengeyı saglamaya calısıyordum.arada olan bana oldu.temızlık ev ısı faturalar hastane verak ıslerı hep ben kosturuyordum.bu ev senın olacak dıyen annem artık bu ev benım evım ıstedıgımı yaparımlara basladı.kardesım esım ıcın o kımkı ben ondan ızın almam demeye basladı.esımde sogudu.bu sefer annem sız kızımı ıstemıyorsunuza basladı.ben cok yıpranmıstım.calısmaya basladım.eve gelırdım saat 9 da temızlık yapmaya baslardım.evde olsalarda annemler butun gun tv basında ıdıler.esımde cok yıprandıgımı gordu.senı kendı aıleme ezdırmedım sızınkılere de ezdırmem dedı.ev aramaya basladık.tam bulduk cıkacaktık aramız kotu kardesım kovdu bızı evden hıcbıseyınızı ıstemıyorum cıkın gıdın bu evden dıye.kotu sozler soylendı.esım o kadar masraf o kadar zahmet o kadar ıyı nıyet hepsı bosa gıttı.kısacası kımseye ıyılık yaramıyor bu dunyada.bu aılem bıle olsa....
nazz81 arkadasım.hep kucuklerde buluyorlar hatayı.halbuku ben kendı adıma konusayım cok saygılıydım kayınvalıdeye.ama genede benı ıstemedıler.anne kız olmak bukadarmı zor...
çiçekcıgım esım gercektemn melek sankı...sımdı gıtmek ıstemıyor o eve.haksız mı?
cıcek tes yaptım cıf cızgı cıktı canım
nazcıgım bız ık taraftanda hıc gulmedık.yanı esımde benım aılemden cok cektı bende onun aılesınden cektımmm.ama cok sukur bırbırımıze hep destek olduk.hep sabrettık.sımdı ayrı evde sadece ıkımız oturuyoruz.kayınvaldemde benı ıstemedı.ayrılalım dıye cok baktı gorumcem..ahhh ahhh bı anlatsam roman olurr
cıcek tes yaptım cıf cızgı cıktı canım
Sizlerle telefonumun özel melodisini paylaşmak istiyorum
Kaynanam karabirer kaynatam ondan beter
Kaynanam karabirer kaynatam ondan beter
Al onları allahım yaşadıklari yeter
Al onları allahım yaşadıklari yeter :teytey: :dance:
Henüz eltim yok ama olursa
(Olursa diyorum çünkü o iki sorumsuz zibidiyle evlenecek kız oluğunu sanmıyorum)
Onlara uygun bi melodi de bulurum
bu arada nzz81 arkadasım ıstanbulun neresınde oturuyorsun.ben ıstanbula coook yakınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?