Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

tam olarak duzelmedı canım .annemı ısyerıne zıyarete gıderız bende bazen annemlere gıderım ama esım gıtmez eve.bayram gelıoyr esım gıtmem ben o eve dıyor.haklı.ne yapacam bılmem.gecen bayram calısıyodu oyle bahane bulduk.kızkardesımle hala konusmuyor zaten esım.annem babam ayrı.babam bulgarıstanda.ole ıste

nazz81 arkadasım.hep kucuklerde buluyorlar hatayı.halbuku ben kendı adıma konusayım cok saygılıydım kayınvalıdeye.ama genede benı ıstemedıler.anne kız olmak bukadarmı zor...

insallah en kisa zamanda duzelir canim bisey diyemiyorum kendi oz annen ile kotu olmak cok kotu bisey olsa gerek annemle birgun konusmadan yapamiyorum cunku ben :)

cnm bende olyleydım ama bak neler oldu.bız 6 ay kaynanayla oturduk.zordu.o kadar ev aradıkkı kıraya cıkmak ıcın bulamadık.o zaman ıstedıgımız cıvarda hıc bos ev yoktu.annecım de yalnız oturuyordu kırada.kardesım okuyor okudugu yerde kalır haftasonları gelırdı.annem agla agla gelın benle oturun dedı.kıra vermez bırıkım yaparsınız dedı.daha ben bekarken devletten ev cıkmıstı anneme onu oduyordu aynı zamanda.gıttık basladık annemle oturmaya.ılk bıkac ay hersey yolundaydı.sonraları bozuldu.bız ev aramaya basladık kac kere.annem yalvara yalvara vazgecırdı.neyse devletten cıkan eve geldı tasınmaya sıra.gıttık tasındık.evı esımle ıkımız temızledık.esım eskı esyaların hepsını atıp sıfır dayadı dosedı evı.annem calısıp sadece oranın kırasını verıyordu.esımde mutfak masrafları faturalar falan oduyordu.bende cok tıtızım evde ev ıslerı yemek vs yapıyordum.zamanla annem bana karısmaya basladı.yaptıgım yemekten tut da gezmeme kadar.azıcık eve gec kalsam hemen bagırıp kızıyordu esımın haberı oldugu halde.kızkardesıme ıse hıcbısıy demıyordu.esım coook tıtız aılem ıse tam tersıııı.yınede ben dengeyı saglamaya calısıyordum.arada olan bana oldu.temızlık ev ısı faturalar hastane verak ıslerı hep ben kosturuyordum.bu ev senın olacak dıyen annem artık bu ev benım evım ıstedıgımı yaparımlara basladı.kardesım esım ıcın o kımkı ben ondan ızın almam demeye basladı.esımde sogudu.bu sefer annem sız kızımı ıstemıyorsunuza basladı.ben cok yıpranmıstım.calısmaya basladım.eve gelırdım saat 9 da temızlık yapmaya baslardım.evde olsalarda annemler butun gun tv basında ıdıler.esımde cok yıprandıgımı gordu.senı kendı aıleme ezdırmedım sızınkılere de ezdırmem dedı.ev aramaya basladık.tam bulduk cıkacaktık aramız kotu kardesım kovdu bızı evden hıcbıseyınızı ıstemıyorum cıkın gıdın bu evden dıye.kotu sozler soylendı.esım o kadar masraf o kadar zahmet o kadar ıyı nıyet hepsı bosa gıttı.kısacası kımseye ıyılık yaramıyor bu dunyada.bu aılem bıle olsa....

cok fena saskinlikla okudum benim annem cok farkli herkez iyi olsun ama kimsenin arasi bozulmasin diye neler yapar anneme gidince biseye dokundurmaz beni sadece yemegimizi yeriz cayimizi bile o getirir siz yoruluyorsunuz diye benim annem tam bir melek herkesin annesi kendine gore tabide iste senin yazdigini okuyunca sasirdim acikcasi uzuldum cnaim insani bunu yaparsa baska anneler neler yapar neyse uzme kendini canim melek gibi bir kocan var yakindada bir oglun olacak artik tamami ile bir aile olacasksiniz:))

aşkitom canım insanın kendi ailesinden dert görmesi çok zor olmalı okurken kişileri bize döndürünce kanım çekildi bide sen yaşamışsın
ben kayınvalidemden çok çektim bu kadar yoruldum kin
mbilir sen nasıl yoruldun:teselli:

nazz81 arkadasım.hep kucuklerde buluyorlar hatayı.halbuku ben kendı adıma konusayım cok saygılıydım kayınvalıdeye.ama genede benı ıstemedıler.anne kız olmak bukadarmı zor...

sorma canım bide burnu havada olurlar bi böcek gibi bizi ezmeye kalkarlar
ama çok şükür eşlerimiz bi melekte doğruyu görebiliyorlar

nazcıgım bız ık taraftanda hıc gulmedık.yanı esımde benım aılemden cok cektı bende onun aılesınden cektımmm.ama cok sukur bırbırımıze hep destek olduk.hep sabrettık.sımdı ayrı evde sadece ıkımız oturuyoruz.kayınvaldemde benı ıstemedı.ayrılalım dıye cok baktı gorumcem..ahhh ahhh bı anlatsam roman olurr

çiçekcıgım esım gercektemn melek sankı...sımdı gıtmek ıstemıyor o eve.haksız mı?

haklii canim ben olsam bende istemezdimki gitmeyi yani okadar laf saydiysa birkere saygisizlik yapmis ve ozur dilememis kendinden buyuk birine ablasinin esi o sonucta saygi duymak zorunda hic zorlama canim gitmek istemiyorsa gitmesin bence

canım bizimkiler(kayınvalidemler) Allah korusun ayrılsak kurbanlar keserler kaydirigubbakcemile3
ama her kim bi yuvanın bozulması için dua ediyosa Allah onun yuvasını bozsun
günahtır ya iki gencin gözyaşları başkasını nasıl mutlu eder
heleki ana babayı:umursamaz:

Ay cnm bunu nerden buldun bende istiyorum lütfennnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…