Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benım gorumcemı ben gormeyeyımde kım gorurse gorsun çirkef kadın!dusunsenıze eşim onu dinleseydi bana nikah kıymayacaktı hanı ayrılması kolay olur anlasamazsak.goruyorsunuz degılmı ne dusuncelı abla!!!

oyyy oyyy bi görümce mağduru kendim sanıyordumm kaydirigubbakcemile3
yüzünü görmek istemiyorum onun aynı dediğiniz gibi melek yüzlü şeytannn kötükedihüso

bızım oralarda bı turku var hemen solım
KAYNANAYI NE YAPMALI KAYNAR KAZANA ATMALI
YANDIM ALLAH DEYINCE ALTINA ODUN ATMALI
KAYNANA KAYNANA ÇATLA PATLA KAYNANA
OĞLUN KAVUN GETIRMIŞ SENSıZ YEDıM KAYNANA

Burası sohbet yeri değil ki canım herkes gelir derdini yazan okuyan destek olur
Fikir verir yada yorum yapar
Şu saatler işten çıkış yada yemek saatleri sakin olması normal
Sen yaz kaynanandan çektiklerini elbet bi cevap yazan çıkar

doğru söylüyorsun vakit doğru değil ben çekeceğimi çektim Allah bir daha o günleri göstermesin anmak bile sinirlerimi bozuyor o kadından iğreniyorum inanın yazarken bile farkında olmadan yüzümü buruşturdum kocamla aramı açtı oğlumu benden kıskandı benim oğluna ve kendine hizmetci olmamı bekledi bende okumu eğitimli kültürlü bir bayanım tabi 2 yıldır çalışmıyorum oğlumdan sonra işi bıraktım maadi tüm güce sahip oldum bunlarda kıskanıldı ama ben bunları önemsemedim kimseyi maadi yönden ezmem ama hiç takdir görmedim oturduğum evi aldım taa bekarken ama yaranaılmadı tabi kimin yüzünden kaynanamın oğlunu doldurması yüzünden yani olan oldu ben dayak yedim hemde çok fena kocamıda sevmiyorum sadece oğlum için bu evlilik devam ediyor bi anda tüm sevgim yok oldu

Burdayım cnm.esım ıse gıttı.gıtmeden o takıldı bılg oyun oynadı.sen yaz ıcını dok.elımden geldınce yardımcı olmaya calısırım

Canım allah yardımcın olsun.bende kayınvaldemle gorumcemle cok sorunlar yasadım.halada gorumcemle konusmam.ama cok sukur esımle aram cok ıyı.en buyuk sansım zaten o.hep arkamda.sen cok seyler yasamıssın ama esın yanında olsaydı hıcbırı onemlı degıl ınan.ama sana dayak atması cok kotu olmus canım ya.bunun egıtımle alakası yok ınan.herseye katlanır ınsan yeterkı eŞı sahıp cıksın...

Şiddetin diploması yok ne yazık ki
ılkokul mezunu da iki üniversite bitireni de el kaldırabiliyor
Şiddet tamamen kişilikle alakalı
Daha doğrusu kişiliksizlikle
Eğitim sadece şiddete ses çıkarmayı kolaylaştırıyor
Artık eğitimli kadınlar daha kolay haklarını savunuyor
Ama yazık ki eğitimli erkekler şiddete devam ediyor :1no2:

Haklısın sahrudcugum bunun egıtımle hıc ama hıc ılgısı yok.benım esım ortaokul mezunu ama daha bır tokadını yemedım.nede bırkere ıtıp kaktıgını.allah da o gunu gostermesın.bu ınsanı bırsey.ben ınsanın sevdıgıne kıyabılecegıne ınanmıyorum.ha coook ustune gıdersın belkı gururuna dokunacak bısıy soylersın belkı o zaman bır tokat atar.kı atmasa daha ıyı olur.allah kımseye yasatmasın.konusarak halletmek varken dayak nıye...

babannem bizim eve gelmek için annemin totosuna girmeye çalışıyo anlayan varsa beri geleee :)
kadın iki gün önce 7 sülalemize annemle benim sayıp döküyodu en ala şerefsiz büyücü bizdik şimdi kıymetlendik.. ben bu kadını kescem artık ama yaa valla bıktım.

oy canım haklısın ne dıyeyım.benımde babanem annemı hıc ıstemezdı.hep otekı gelını tutardı.sımdı o tutugu gelın cocuguna bır kova su goturtmuyor babaneme.sımdı cok pısman oldu babane ama elden ne gelır...

herkese günaydııın,
kızlar en son perş. girdim kk ya ama hiiç cevap falan yazamadım ya benim bağlantıda ya sitede sorun vardı. peritafcım yaşadıklarına çok üzüldüm bilemiyorum karı koca arasının bozulması kaynanayı mutlu mu eder ne bozmaya çalışırlar hep. benimki bozmuyoda sürekli oğluna paşazadeymiş gibi bakmamı istiyor.

bu arada kaynanamlar geldiii... perşembeden beri bizdeler. ilk günler iyi hoş umduğum uykularımın kaçtığı kadar çok bişi yapmadılar ama bu sefer uykularımı kaçıran eşim oldu. pazar günü evlilik daha doğrusu nikahımızın birinci yılıydı düşünebiliyor musunuz ilk yıl dönümü hatırlamadı. akşama kadar bekledim ama o maalesef annesi ve babasını memnun etme gezdirme peşindeydi akşam olunca hala dışarıdayız söyledim, biliyo musun bu gün bizim yıl dönümümüz diye aaaa unuttum demez mi akannehir
bi de öleee pervane etraflarınla. tamam anlıyorum ilk defa geliyorlar çok mutlu ama ben çekiyorum tüm eziyeti önceden eve misafir gelince bana hep yardımcı olurdu şimdi, ben yemek yapıyorum onu topla çay yap, mübarek çok da hızlı içiyorlar elimde demlik bi ona koy bi buna çay bitsede oturim diye bekliyorum eşim bu arada anasının kucağında yatıyor, sonra meyve fasılı derken yatağa ve ben harap ve bitap. bikere yardımı için çağırdım annesi gelip demez mi aaaa oğluma iş yaptırıyor... oğluda gitti oturma odasına bıraktı. Allahtan birlikte yaşamıyoruz. seninde oğlun evlenince kıymete bindi herhalde önceden bu kadar üstüne düşmezdin dedim. oğlum evde iş yapmazdı sen yaptırıyon demez mi hey Allah ım.
ikimizde eve para getiriyoruz ikimizde çalışıyoruz o zaman yemeğide ikimiz yaparız ev işinide dedim.
yok canım hizmet edecen diyo hala yüzsüz.
tabi canım senin oğlun paşa evladı ben akşama kadar işte milletin kahrını çekim akşam işten dönüncede oğlunla uğraşım zaten anam beni senin oğluna hizmet için doğurdu. eşim bunları duymuyo tabi içerde. ay sinir oluyorum tam oğulcu olmuş, evlenmeden benimki annesine sarılsa iter sarılmazdı şimdi ah oğlum vah oğlum. onlar oturma odasında kayınpeder bi koltukta yan yatmış, eşim anasıyla bi koltukta yatmış ben köle izaura şunu getir bunu getir...
haa bakın eşimin tek uykumu kaçıran noktası ilk yıl dönümümüzü hatırlamamasıda değil. benim yemin törenim var ve mecburi takım elbise giyeceğim ama benim yok almam lazım. eşimle babası eşimin iş yerinde ben kaynanamla yanlarından ayrıldık takım bakmaya. tam mağzaya girdik aradılar geliyorlar olduğumuz yere, takımı giydim beğendim içine gömlek deneyeceğim. eşim bir öfke geldi işte geç kalıyoruz niye bekliyorsunuz, dedim şu gömleğide giyim denim. ama öyle bir baktı ki anlatamam kabine girdim takımıda çıkardım hadi çıkalım sonra bakim dedim. eşim surat yapıyo. bi ara indi markete girme için kayın peder eşimde indi. kaynanam niye öyle yapıyon niye kızıyon. dedim farketmedin mi ben zaman kaybedecek bişi yapmadım onlar geldiğinde zaten takımı beğendim yapacağım şey gömlek olacakmı diye bakmak. bana şuç bulma. işte oğlum alış veriş kıyafet almayı sevmiyor. senin oğlunu savunma hiç neyi seviyor sor bakalım bir defa pazara gitmiş mi hiç, market alışverişi yapmış mı, faturaları kim yatırıyo... sustu.. asıl moralimi bozan akşam eşimin bu konuya olan yorumu "sen öyle yaptın keyfimizi kaçırdın" düşünebiliyor musunuz bu lafın kırıcılığını resmen dışladı beni ailesi gelince ay bide keyiflerini kaçırmışım tühh....
ay 4 gündür burdalar ben onlardan yana sorun yaşayacam sanıyodum bana sorun yaratan eşim oldu. akşam yatınca hep günün kritiğini yaparız, anneme bot aldım diye kızdın mı dedi, yoo annen sonuçta ihtiyacı varsa alabilirsin dedim. ki gerçekten bu kadarı hesap etmem. anneme harçlık vereceğim dedi, sen bilirsin dedim, babamın arabaya benzin koyacam dedi, sen bilirsin dedim, arada bir de aslında çok da harcamadık diyo. zoruma giden ailesine özen göstermesi değil annesine bot aldı harçlık nere gidiyor, harçlık verdi benzin nere gidiyor. mübarek hher gün nerdeyse ızgara yapıldı kayın pedere rakı alındı... benim ailem geldiğinde 2gece bir gün kaldılar, sadece pikniğe gittik tavuk yapıp yedik.ne hediye aldım ne harçlık ne benzin, ailem gidince ay sonu biraz zor geldi o ay. ya bu ay harcama çok oldu annenler falanda geldi ya çok harcadık diyodu. kimin zoruna gitmez?

oof of çook kırdı eşim beni çook ama sıkmim sizide fazla...

hadi bir de gaf eklim bunca şeyin üstüne hatırlayıp bende gülim sizde gülün,
o unutulan evlilik yıl dönümümüz akşamı eve geldik oturma faslı bitti yatılacak,
yataklarını serdim kayınpederle kaynananın biz eşimle mutfaktayız kaynanam
öle başımızda bekliyo hadi yatın siz niye yatmıyorsunuz diyo. biz dedim karı koca
sohbet edecez hem evlilik yıl dönümümüz sen niye kaynanalık yapıp başımızı
bekliyosun git yat. giderken de bak geceleyinde oğlumun üstü açılmıştır örtme
bahanesine gelme dedim. tabi şakaya vurarak gülerek söylüyorum. kaynanam o ara patlattı
bombayı aman tamam gidiyom siz yapın .
insanın fikri neyse zikride o ddur. siz yatın diyeceğine siz yapın dedi farkettin mi dedim.
bi baktım kaynana arkamda kapı aralığından bakıyo dinliyo.
arkamdan konuşma gelliiin diyo.
dedim ben yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkandan söylemem merak etme...
bu da böle bi andı...

tgulcum merhaba.valla cnm o 4 gunu ıyı sabretmıssın yanı.benım esımde benım aılemle sorunlar yasadık yasadı gecen bayram devamlı ıste ıdı bı bahane bulduk gıtmedı.dedım bu sabah bu bayram gıdelım annem beklıyor.dedı canım hıc ıstemıyor.dedım hatrım ıcın ne olur.dunannem beklıyorum dedı dedım.o zaman sende ablamı arayıp bayramlasacaksın dedı.bende gorumcekle gorusmuyorum.mıdemı bulandırıyor ama tamam ararım dedım.ya neyapacam ben ya ....yada ne yapmalıyım...kızlar yardımmmm

kurban bayramında kendi annemleri kutlayıp kaynanamlara ikinci günü gitcez kaynanam iki defadır uyuz illa arefe gecesi gelin dio kendi annemle yanyanayım onu kutlamadan nasıl gidim. eşime dio patrona söle zam yapsın deki karımın ihtiyaçları bitmio isteklerine yetişemiom dio arkasından oğlum haftaya gelince bunu şunu getir dio allahım ne bu napcam ben bunla şaçını başını yolasım gelio diişleğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…