- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
- 448
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.601
selam kızlaar günaydıın..
2 gündür yoktum. yemin törenim var provalardaydım.sabah işe gelince hemen açtım merak ettim ne var ne yok.
bu arada benden haberler. kaynanam öğleden sonra geliyo. yemin törenim için lacivert takım almam lazımmış az zaman kaldı hiiç alasım yokeşimle nazar değmesin çok iyiyiz sanki evliliğimiz bayağı oturmaya birbirimizin orta yolunu bulmaya başladık. (tabi kaynanamlar geliyo eşimle çok iyiyiz ortada buluşabiliyoruz derken yine ortalığı alt üst etmelerinden korkuyorum.onlarla bi görüşüyoruz adamı 2haftada zor toparlıyorum konuşma tavır hemen değişiyo)
ben yokken geçen sohbetleride okudum;
eleyna gözün aydın tebrik ediyorum gerçekten çook sevindim
sahrud melodi süper bayıldım, ben de mi kullansam ne... bi ara cenaze marşı vardı eşim sildi.
astikom-85 seninde anlattıklarına çok üzüldüm. sadece kaynanadan çeken sen olmamışsın eşinde çekmiş kaynanasından sanırım. Allah size huzur mutluluk versin herkes yaptığıyla kalır.
çiçekcim hamsili pilavın tarifinide veremedim kusura bakma. 2gündür yoltum evdede eşimin yanında giremiyorum yeni gördüm yazdığını. ama sağolsun sahrud yardımcı olmuş. sağol sahrud.
bu arada naz dı galiba kaynanam oğlum kazanıyor sen kıyafet alıyorsun falan demiş. yeni gelin bir sene kıyafet almazmışmış. yırtarım öyle kaynananım ağzını asıl en çok kıyafeti yeni gelin alır ki şıkır şıkır güzel güzel gezer. bak kaynanaların yüzde doksanında şöle bi düşünce var oğlum kazanıyo gelin çarçur ediyo. oğulları evlenince kıymete biniyor zorlarına gidiyor oğullarınıın başa birine bakmalarının ihtiyaçlarını karşılamaları. aslında bizi başkası el olarak görmeyip oğlumuzun karısı kızımız deseler böyle olmaz. benim kaynanamda şaka karışık der oğlumun parasını hep yiyon geliin.oysa ben oğlundan daha fazla maaş alıyorumkaydirigubbakcemile3 hep derya böle bi gün artık boğazıma kadar gelmiş. düğün olacak gelinliği damatlığı aldık, takı seti aldık geldik eve. hiiç senin paran benim param ayrımcılık yapmadım. gelinlik damatlığı da takı setimide ben aldım. takı setini görünce kaynana demez mi gelliin hep oğlumun parasını yiyon. zaten yorgunluk stres kan beynime sıçradı yavaş yavaş üzerine yürüdüm hazır eşimde yok yakınlarda duymasınlar diye kulağına eğildim. gelinliğimide takı setimide ben aldım, oğlunun damatlığınıda ben aldım. benim senin oğlunun parasına ihtiyacım yok ondan çok kazanıyorum bil de konuş. ki kazanmasam nolurr kocam olacaksa alacak tabi dedim.
ayy çok işim var çook...
tgull' cum ne biçim insan bunlar..
hem suçlu hem güçlü hesabı..
Kız bi cadı gelin bana diyorlardı sende benden aşağı kalmıyorsun
Ayy sevindim valla.
Bu arada kaygana çok tepeni attırırsa getir buraya el birliğiyle iki dakka yoluveririz kaydirigubbakcemile3
sahrud cicek tgull eleyna bulgar nazz81 hepınıze gunaydın...
çiçek canım konu açtım bır yanımı hep yarım bıraktın dıye.cok uzulerek...okumak ıstersen bır gozat canım...
valla öyle biçim bir insan ki anlatamam bazen bakmışın sanki arkadaşım gibi oturmuş yanıma sohbet ediyo bazende böle bi yudum suda boğasım geliyo... aah ah yazdığım yaşadığımın yüzde biri bile değil... ay deşildim yine... biliyomusun ben evlenecem kendine yatak odası takımı aldık bide utanmadan eskisini bana teklif ediyo. benim evimi düzenliyoruz kendi tüm tüllerini yeniliyor ve yine utanmadan eskileri bana teklif ediyo. 2,5 milyara tv alıyo benim yemek masam yok masa alacam bana plastik masa alalım diyo(parasını sanki kendi verecekde) oof of... 2 milyara özel vestiyer yaptırıyo eskisini sağolsun hiiç bekletmeden teklif etti. çok paylaşımcı bir insan değil mi?.
Allah ıslah etsin. hiiç bişisinide almadım, acelesi yok evlendikten bir kaç ay sonra almaya başladık eksikleri tülü halıyı fırını...
gorusmuyorum zaten canım.yurtdısında memlekette.ama hep aynı hep sorumsuz...5 lıra bulsa içkiye yatırır.rabbım cok zor gunler yasattı bıze ama en buyuk sansım benım esım oldu.esım bana elma sekerı alsa hala cocuklar gıbı ınanılmaz sevınırım.hiç çocuk olamadımkı...
sagol canım ya.insan bir elma şekerine benım sevındıgım kadar sevınebılırmı.sankı dunyalar benım ya
Kızlar kayganamın beğenmediği özel peynirle kuymak yapıyorum canı çeken buyursun gelsin
Kaygana da derdine yansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?