Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Kız bi cadı gelin bana diyorlardı sende benden aşağı kalmıyorsun
Ayy sevindim valla.
Bu arada kaygana çok tepeni attırırsa getir buraya el birliğiyle iki dakka yoluveririz kaydirigubbakcemile3

Benimkinede bir el atsaniz ben herkezle basedebilirim saniyordum ama benimki tam bir cadiiii baska bisey degil zatenbirkere gorseniz anlamaniz icin yeterli olack sahrud tgull lutfen benimkinede el atin

tgull' cum ne biçim insan bunlar..
hem suçlu hem güçlü hesabı..

valla öyle biçim bir insan ki anlatamam bazen bakmışın sanki arkadaşım gibi oturmuş yanıma sohbet ediyo bazende böle bi yudum suda boğasım geliyo... aah ah yazdığım yaşadığımın yüzde biri bile değil... ay deşildim yine... biliyomusun ben evlenecem kendine yatak odası takımı aldık bide utanmadan eskisini bana teklif ediyo. benim evimi düzenliyoruz kendi tüm tüllerini yeniliyor ve yine utanmadan eskileri bana teklif ediyo. 2,5 milyara tv alıyo benim yemek masam yok masa alacam bana plastik masa alalım diyo(parasını sanki kendi verecekde) oof of... 2 milyara özel vestiyer yaptırıyo eskisini sağolsun hiiç bekletmeden teklif etti. çok paylaşımcı bir insan değil mi?.
Allah ıslah etsin. hiiç bişisinide almadım, acelesi yok evlendikten bir kaç ay sonra almaya başladık eksikleri tülü halıyı fırını...

Kız bi cadı gelin bana diyorlardı sende benden aşağı kalmıyorsun
Ayy sevindim valla.
Bu arada kaygana çok tepeni attırırsa getir buraya el birliğiyle iki dakka yoluveririz kaydirigubbakcemile3

cadılığım tutunca çook cadıyım. ama ilk bu anlattığım olayda ciddi ciddi yürüdüm üstüne bide bulaşuk yıkarken popoma vurdu şaka misali, bir daha olmasın dedim bidaha vurdu. iki tane şaka saydım üçüncü olursa şaka algılamam dedim gözlerimle gözlerini deldim tabi sinirden dişlerimide sıktım. yoksa şaka yapar gibi sokarım genelde lafı. ya benim kocacım laf söylememi istemiyo o yüzden eğer o yokken bişi derlerse lafını alıyolar ama o varsa susuyorum mecbur.
kaynana ilk defa gelecek bu gün öğleden sonra tepemi çok attırırsa alır gelirim.

çiçeğin kaynanayıda es geçmeyelim. yolla çiçekcim kaynananı grup dayak olsunkaydirigubbakcemile3

valla tgul getır buraya yolarız bız.çiçek sende getır.bız oglumla katılırız torene.bız 2 kısıyız...

çiçek canım konu açtım bır yanımı hep yarım bıraktın dıye.cok uzulerek...okumak ıstersen bır gozat canım...

gorusmuyorum zaten canım.yurtdısında memlekette.ama hep aynı hep sorumsuz...5 lıra bulsa içkiye yatırır.rabbım cok zor gunler yasattı bıze ama en buyuk sansım benım esım oldu.esım bana elma sekerı alsa hala cocuklar gıbı ınanılmaz sevınırım.hiç çocuk olamadımkı...

Çok nankörsün be bacım
Kadın neyi var neyi yoksa sana teklif etmiş
Sırf bu yüzden kendine yenilerini almak zorunda kalmış -tatlicadiarzu-

Kimi herşeye karıştırlar diye kızar
Bende bizi herşeyde yalnız bıraktılar diye kızıyorum
İğneden ipliğe herşeyi ben aldım
Eşim ailemle birlikte ödedi

Ne mutlu sanaki allah kaderinde sana iyi bir es yazdi canim babanin yerini belki doldurmaz ama onun sevgisi ilgisi yeterli olur bence bundan sonra bari yuzun hep gulsun unut gecmisini seni uzen herseyi babanda olsa unut tekrar hatirlayip dusunup uzulmeye degmez cunku Allah onu oldukten sonra bunun hesabini nasil verecek bakalim

sagol canım ya.insan bir elma şekerine benım sevındıgım kadar sevınebılırmı.sankı dunyalar benım ya

sagol canım ya.insan bir elma şekerine benım sevındıgım kadar sevınebılırmı.sankı dunyalar benım ya

icindeki kucuk kiz hala buyumedi demekki :) eminim esinde mutlu oluyordur bir elma sekeri ile mutlu oluyorsun diey ne insanlar var oyle kucuk seylerle mutlu olamayan malesefki

evet canım cok mutlu oluyor.tepkısı su uuu benım askım kucuk seylerle mutlu olan askım kurban olurum ben sana.

Kızlar kayganamın beğenmediği özel peynirle kuymak yapıyorum canı çeken buyursun gelsin
Kaygana da derdine yansın

afıyet olsun.kız sahrud aklıma soktun.esım kalkınca yaptıryım barı.bu arada sahrud canım sen trabzonlu musun.herkes bılmez kuymak yapmasını...kuymak nedır bılmez de

Değilim ama annemin kardeşten öte bi arkadaşı var annem çalışırken benimle ilgilenirdi
Nikah şahidim oldu sonra
O yapardı sürekli evlenince öğretti bende yapıyorum
Hamsili pilavı hamsili ekmeği de ondan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…