Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

çok sevdiğim bi elbise vardı eşime alalım dedim olmaz bu ay sıkışığız dedi. kaynanamlara gittik kaynanam dedi oğlum ablanlar gelcek üşümesinler iki torba kömür al eşim tamam hemen yarın getircem hani sıkışıktık istediğim elbisede 20 lira bunu bana çok gördü.

ayy dayanamıyorum yeter...
kaynanamlarla sorun yaşayacağım sanıyordum eşim bana sorun yaratıyo. iki gündür bana küs öyyle ailesinin ağzına bakıyor. bu gün öğretmenler günü kutlamadı bile hep ters davranıyor. sürekli annemler evde sıkılıyor senin yüzünden gezdiremiyoruz diyip duruyor. bu gün izin aldım onları gezdirmek için haala evdeyiz ben giyindim bekliyorum onlar bi tarafını bile kımıldatmıyor.
bıktım bıktım bıktım..... eşim burnumdan getrdi herşeyiiii.....

Azcık sabır tgull dua et seninle yaşamıyorlar
Ha gayret dayan gülüm gidecekler,
Gittikleri zaman bana adresini ver sana bi kızılcık sopası yada gürgen ağacından bi merdane göndereyim kaydirigubbakcemile3
Bu arada örtmenler günün kutlu mutlu mübarek olsun

aynen aynı sorun şu anda BENDE var görümcem gezmek beni gezdir dedi ondan önce ben demiştim bana olmaz bu ay benzin atamam arabaya dedi. bekar görümcem bayramda gel arabayla gezelim dedi benim koca ne desin tamam neden olmasın geliriz gezeriz. ne yapayım ben ne çıldırcaaaam bunun içinmi evlendim hamileyim bide hergün ağlatmaya ne hakkı var. :sinifsinif:

canım bende hamıleyım.senı cok ıyı anlıyorum.allahtan benım esım kımseye ezdırmez laf ettırmez bana...

tgull yazdıklarını okudum canım ilk zamanlar için bu sorunlar çok erken olmuş bizimde ilk evlilikğimizde kaynanalar geldi bikaçgün kaldı ama Allah var eşim ben onları mutlu ettikçe kocam beni her yalnız bulduğunda sarılıyor beni çok sevdiğini söylüyordu kocam aslında beni çok seviyor ama çok kötü bir yanı var oda annesinin laflarını çok dinlemesi ama bunu kendide fark etti annesi bizim aramızı bozuyor o dayak olayından 7 ay geçti eşim benimle çok iyi hiç kavgamız olmadı ama bu arda kaynanada evime gelemiyor bi yerde görüşsek bile sadece elini öpüyorum sonra yüzüne bi bakmıyorum nasılsın diye bile konuşmuyoruz. çünki inanın o dayak sadece kaynanamın oğlunu bana karşı doldurmasından oldu çünki kocam bana hep laf çaktırıyordu buda kendi sözleri değildi hatta bana dediki sen gelinsin hizmet edeceksin dedi bunlarda kaynanamın lafı ama kendi lafıymış gibi konuştu derken böyle böyle patladı

kızlar kaynanadan kurtuluyorum kaydirigubbakcemile2tabak çanak topluyorum darısı size ev kiralıyacağız kendi evimizde huzur bırakmadı kaynana:icecream: darısı rengarenk sana ve kaynana zulmü görenlere

kızlar kaynanadan kurtuluyorum kaydirigubbakcemile2tabak çanak topluyorum darısı size ev kiralıyacağız kendi evimizde huzur bırakmadı kaynana:icecream: darısı rengarenk sana ve kaynana zulmü görenlere

Gözün aydın
İnşallah artık seni kimse üzemesin

bravo sana ema 17 yıl çektin kaynananı tebrik ederim biz ayrı olduğumuz halde ara sıra gelip ortalığı karıştırmalarını ble çekemeiyoruz ben 3 yıllık evliyim ve evim ayrı o halde bile ayrlık durumları yaşattı bize

ama sadece 7 aydır alt üst oturuyorduk olmıyacağını biliyordumda kuşbeyinle eşime anlatamadım sonuç ortada daha öncede kavgalarımız oluyordu ama berabaer oturmak alt üst intihar gibi birşey senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…