- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.701
askitom canım bizim sorun kalmadı yani görüşmeler azaldı bayramdan bayrama ama o yaşadıklarımı beynimden atamıyorum eşimle sorunum kalmadı ama işte yüzüm gülsede şen şakrak olsamda kocamla çok iyi olsamda o gün hiç gitmiyor aklımdan özellikle gece yatınca o uyuyor ben bense onunla yatmak bile istemiyorum o uyurken sırtımı dönüyorum sarılıyor uyurken kollarını geri atıyorum yani kaynanam oğlunun sevgisini aldı elimden kendi kaybetti yazık çok yazık
Ema canım toparladın mı bıra evını...
kız mı oğlan mı? umarım tez evvel atlatırsın sendeEv toplaması ne zor bılırım.4 aylıkken hamıleyken tasındım ben bu eve.ustelıkte kocaman evı ben temızledım.usttekı yenı gelın kolay gelsın e bıle gelmedı.suanda 7,5 aylık oldum
bende 10 yıl beraber oturdum kayınvalidemle..evlerimiz altlı üstlüydü ama yeme içme kese birdi...ALLAHıma şükürler olsun ki 3 yıldır ayrıldım...:dance:
şimdi daha rahatım..
Ben eşimin yüzünden çektim onlardan.Eşim beni hiç tutmadı.beni savunmadı..Hatta hatta ben eşimi onlara karşı savundum ve şimdi de kötü olan ben oldum...a.s
ya işte aslında öle çok şey var ki burdan yazmayla olmaz....:1no2:
toplanın bana gelin bi gün kaynatalaım...:1hug:
a.s.a.s.
bende 10 yıl beraber oturdum kayınvalidemle..evlerimiz altlı üstlüydü ama yeme içme kese birdi...ALLAHıma şükürler olsun ki 3 yıldır ayrıldım...:dance:
şimdi daha rahatım..
Ben eşimin yüzünden çektim onlardan.Eşim beni hiç tutmadı.beni savunmadı..Hatta hatta ben eşimi onlara karşı savundum ve şimdi de kötü olan ben oldum...a.s
a.s.a.s.
şimdi daha rahatım..
a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?