Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Allah evlatlarınızı bagıslasın.bende 7,5 aylık hamıleyım.kısmetse benımde oglusum olcak kısmetse.kızlar bana 5 10 dk musade.ocaga yemegı koyayım gelıyorummm

ben en son gelinim benden büyük 2 eltim var biri başka şehirde biri burada buradakini bana çok karadılar çok bende onların dediğini yaptım eltime güvenmedim bunlara inandım ama şimdi eltimle ram çok iyi çünki beni çok iyi anlıyor cahil filan ama kalbi temiz bana diyorki bende çok dayak yedim bu kadının yüzünden diyor yani beni çok iyi anlıyor

haklısın elleri kırılsın

Ev toplaması ne zor bılırım.4 aylıkken hamıleyken tasındım ben bu eve.ustelıkte kocaman evı ben temızledım.usttekı yenı gelın kolay gelsın e bıle gelmedı.suanda 7,5 aylık oldum

Ev toplaması ne zor bılırım.4 aylıkken hamıleyken tasındım ben bu eve.ustelıkte kocaman evı ben temızledım.usttekı yenı gelın kolay gelsın e bıle gelmedı.suanda 7,5 aylık oldum
kız mı oğlan mı? umarım tez evvel atlatırsın sende
bu yıl ile 3 oluyor benim için ard arda

Benımde buraya tasınmam2,ncı oldu.erkek cnm kısmetse.ama dogumdan cok korkuyorum.buarada kolay gelsıne gelmeyen eltıcık.gorusmuyoruz kendılerıyle...

selam kızlaar ben geldiiimm...bu arada öğretmenler günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
gittiler gittiler gittilerr...
oohh ya, ay dediğim gibi hep kaynanam kayın pederimden laflarından korkuyordum hani rahatsız edecek moralimi bozacaklar diye ama dediğim gibi onları mutlu etmek içim benim eşim yaptı yapacağını. annesi tutturdu pazara gidelim gittik şuna bak buna bak derken eve geç kaldık bi yere gezmeye gidilecekti geç olduğu için gidemedik. eşimde tuttu benim yüzümden geç kalınmış gibi bana kızıyor. ay isme dikkat etmedim bi arkadaş demişye ben kaynanamlara çok iyi davrandım eşimde her fırsatta bana sarılıp teşekkür etti diye... benim ilk 2 gün öyle geçti benim ki de her fırsatta sarılıyor teşekkür falan ediyor. hatta hiç ama hiç ummazdım piktikte mangal falan kayın pederle ben hallettim sanki adamın oğlu ben gibi benle sohbet ediyo mangalı yapıyoruz şalgam suyu acı biber soğan ortak nokta(benim kocacığım çok light dır o konularda ağzına sürmez) kaynana dediki ay tgull kapı kapı dolaşsak senden uygun gelin bulamazdık tam kayınpederinin istediği gibi birisin diye. şok oldum ilk defa biri için iyi bişi dedi hatta benim için:bbo:
ilk üç gün eşimin keyfi iyi bana bişi demediler benim keyif iyi... zaten bir çay meselesi çok yorucuydu kaynanam benden çok işyaptı onlada sorun olmadı... amaaa üç günden sonra bir iki aksaklık oldu ki benim yüzümden değil eşim sanki benmişim neden gibi hep üzerime geldi, ilk günler gözüme batmadı ama sonradan sürekli annesiyle sarmaş dolaş ben dışlanmış garippp çok takılacak bişi değil ama eşimin annesi gelince beni ikinci plana atması zoruma gitti. bide ailesinin yanında bana yardım etmeye utanıyor. geçengün ben işteyken annesi bir sürü en az 10 gömlek falan ütü işi vardı çamaşır yeni asılmıştı onların ütüsü vardı. heeepsini yapmış iç çamaşırlara kadar ütülemiş evi süpürmüüş silmiş toz almış oh bide güzel yemek yapmış... gene kaynana işte pamuk ipliğide olsa kafa yarıyor.
bu arada laf sokulmadı değil ama öyyle gülerek şakaymış gibi bir güzel geri cevapları verdim o yüzden hiiç beynim yorulmadı canım onlara sıkılmadı. hani dedimya eşimle ilk 3gün iyiydik diye son dört gündür arkasını dönüp yattı hep normalde bir güzel sarılır öyle uyur... bakalım bu akşam ne yapacak. anası gitti bana kaldı... bende dönecem popomu yatacam(dört gündür öylee dönüp yatmanın hesbını verecek)
ay ne karışık yazmışıım bir ordan bir burdan..

ay canım aynı dertten müzdarip olmuşuz desene. benim hiç aklımın ucundan geçmezdi eşimin ailesi için beni zor duruma sokacağı onları savunacağı. onlardayken beni savunuyodu daha çok amaan neyse geçti artık. 6 ayda ilk kez geldiler bir daha ne zaman gelirler Allah bilir. Allahtan birlikte yaşamıyoruz aynı evin içinde eşimi özledim valla. tv karşısında eşime sarılıp yatamıyorum eşimle öle havadan sudan konuşup birşeyleri tartışamıyoruz.istediğin gibi evden çıkamıyorsun Allah birlik yaşayan herkese sabır versin ne zor şeymiş bir haftada bıktım.

Merak etme biz anladık kaydirigubbakcemile5
Sonuç olarak kocan eline düştü
Anası da kurtaramaz elinden kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin

ay canım aynı dertten müzdarip olmuşuz desene. benim hiç aklımın ucundan geçmezdi eşimin ailesi için beni zor duruma sokacağı onları savunacağı. onlardayken beni savunuyodu daha çok amaan neyse geçti artık. 6 ayda ilk kez geldiler bir daha ne zaman gelirler Allah bilir. Allahtan birlikte yaşamıyoruz aynı evin içinde eşimi özledim valla. tv karşısında eşime sarılıp yatamıyorum eşimle öle havadan sudan konuşup birşeyleri tartışamıyoruz.istediğin gibi evden çıkamıyorsun Allah birlik yaşayan herkese sabır versin ne zor şeymiş bir haftada bıktım.

kıslar sizinde kayınvalidenize hasta olmanız sıradan normal geliyor mu
sabah aradım çok afedrsiniz hamileyim hiç olmazdı ama bugün çıkardım söyledim gelirim dedim ama kötü olunca gitmedim
hani kıızm gelecektin diye aramadı bile biliyodu halimi...
ona benim rahatsızlıklarım olur böle şeyler gibi yaaaa....

tgulcu kazasız belasız gıttıklerı ıyı olmus...ama esın sımdı dustu senın elıne.bıraz mesafelı davran...soruncada kırgınlıklarını dıle getır bence

ay kusura bakmayın kızlar bağlantıda sorun var o yüzden bir kaç kez gelmiş aynı şey.
çook çektireceğim bu akşam çok dönecek peşimde zaten malum dört gündür tık yok inat etti döndü yattı küs olduya hani... bittin sen kocacığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…