- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.281
slmmmm.... kızlar!
içimi dökmeye geldim :hulya: siteyi devemlı takipeden arkadaşlar bilir,kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz,yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz,benimle konuşmuyolar:) yaptığımda hiç bişey yok,geçenlerde kayınbabamla kavga ediyolardı,yukardan seslerini duydum,kaynanam 'o kız bizim için adi-şerefsiz diyo,kendi kulaklarımla duydum' dedi kayınbabama,tabi bağırış,çığrış şeklinde....Eşimle tartışırken bizi dinlemişler,ama ben öyle bişey demedim,eşimde biliyo bunu.....
Bu arada 3 hafta önce dayımın kızı genç yaşta vefat etti,apar topar işten izmire gittik eşimle.... İki gün kaldık,eve geldik,3gece ortalıkta yoktuk,kayınbabam biliyo ama yinede merak etmişlerdir,habersiz gittik diyorum kendi kendime... bende sanıyom ki bişey deler,kaynanamlar kapıya bile çıkmadılar,başsağlığı dilemediler...
kadının bana yapmadığı şeyler kalmadı,söylemediğim bişey için bu kadar kin tutuyo,hep güleryüzlülüğümü kullandılar,2 aydır daha bana patlamadı,bu hafta yurt dışından ortanca oğlu geliyo,sanırsam onu bekliyo(o oğlu genellikle annem üzülmesin diyo) kavgayı çıkardığında yanında olacak birisi olsun istiyo....
selam kızlar ben uzundur görüşmüyorum kaynana tarafımla, küslükten değil işlerden farklı şehirlerdeyiz ayrıca. ama bazı olan şeyler üzerinden çok zaman geçsede hatta uzundur benzer şeyler yaşamasamda arada kırgınlık yaratan olaylar olmasada eskiyi unutmayı beceremiyorum, aklıma gelince aynı sinirle doluyorum nefesim hızlanıyor ve beynim başlıyor düşünmeye bana şunu dedi ben bunu dedim niye şöyle cevap vermedim öyle değil böyle deseydim, bir daha böyle derse şöyle cevap veririm aklımdan cevaplar veriyorum yok yerden canımı sıkıyorum ve kafamdan atmak çok zor oluyor.
özellikle genel bir durum var eşim tarafında, kendilerini kaf dağında görüyorlar mükemmel insanlar bizler onların yanında karıncayız sürekli küçümseme yaptığın şeye aldığına laf etme kendi yaptıklarını övme ve aşırı muhalefet! hele bir amca var elimden gelse bir bardak suda boğacağım. hep şakaya vurarak yaptığı tatsız tuzsuz espirileri geçiştiriyorum ama çok canımı sıkıyor. bir daha kişiliğimi evliliğimi işimi eleştirsin espiri falan yok dümdüz diyeceğim "yaptığın espirilerden hoşlanmıyorum, üzerimden espiri yapma hayatımı eleştirme lütfen bana karşı seviyeli ol" . kim ne derse desin
herkes haddini bilsin yaaa...
kaynanamda kapı dinler asıl onun yaptığı şefersizlik
kapalı kapılar neden inşaa edilmiş bu sana size yapılan düpedüz saygısızlık ve terbiyesiizlik !!!alsanaalsanasmile
ayyy kızlaaaaaaaaaar imrendim vallahi siz.küsmüşünüz kaynanalara görümcelere çekilmişiniz kendi yuvanıza.ya ben ne yapayım kaynanamla beraber oturuyorum,görümcem derseniz hergün bizde.ne kırgınlıklarım var içimde ama dağ dağa küsmüüüş dağın haberi yok.yinede katlanıyorum o suratsızlara
Bende cok sukur sansli olanlardanim..Benim kayinvalidem ile kayinpederim elimi sicak sudan soguk suya sokmamislardir..Bizim mutlu olmamizi isterler hep..Ama burada esimin tavri cok onemli..ilk tanistigimiz gunden bu yana esim kimseye en ufak laf ettirmemistir..Biz kayinvalidemle tartisiyoruz,anlasamadigimiz konularda oluyor ama ortasini ben buluyorum bu da onun hosuna gidiyor..Arkadas gibiyiz,bir yere giderken ben onu susluyorum cok mutlu oluyor ilgilenilmesi..zaten ben gelin hic olmadim o evin kizi oldum.Hatta ben esimi annesine sikayet ediyorum o da bana diyor ki ;Amaan 'koca' iyi bir sey olsaydi 'gonca' derlerdi bunlarin hepsi ayni kizim : )) ..Velhasili kelam Allah hepinize guzel muhabbet nasip etsin.
Bende cok sukur sansli olanlardanim..Benim kayinvalidem ile kayinpederim elimi sicak sudan soguk suya sokmamislardir..Bizim mutlu olmamizi isterler hep..Ama burada esimin tavri cok onemli..ilk tanistigimiz gunden bu yana esim kimseye en ufak laf ettirmemistir..Biz kayinvalidemle tartisiyoruz,anlasamadigimiz konularda oluyor ama ortasini ben buluyorum bu da onun hosuna gidiyor..Arkadas gibiyiz,bir yere giderken ben onu susluyorum cok mutlu oluyor ilgilenilmesi..zaten ben gelin hic olmadim o evin kizi oldum.Hatta ben esimi annesine sikayet ediyorum o da bana diyor ki ;Amaan 'koca' iyi bir sey olsaydi 'gonca' derlerdi bunlarin hepsi ayni kizim : )) ..Velhasili kelam Allah hepinize guzel muhabbet nasip etsin.
slm,günaydın kızlar:)
Kaynanam ve görümcem olacak şahsiyetler,beni görmemezliğe geliyorlar.Görümcem sabahları yan komşuyla beraber yürüyüşe çıkıyor ve yolda karşılaştık,baktım yanındakine ayıp olmasın diye nbr dedim,kafasını bile kaldırmadan hı iyi dedi.... geçen gün yine gördüm,bu sefer suratıma baktı ve kafasını çevirdi akannehir bende yanoındaki kıza seslenip günaydın dedim :hulya: o kadar gücüme gitmiştiki anlatamam... Anladık,bana surat asıyonda,millete raklam yapmaya kalkarsan,reklemın alasını görürsün.... Konuşmuyoz bakalım,ne zaman kavgaya gelicekler...
keşke sivaslı kaynanaların kötü olduğunu evlenmeden önce duysaydım canım yaa. benimkide sivaslı (sözüm meclisten dışarıda) çingene gibi görüyorum kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?