- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.261
ayni sekil de ..bir benim ki mi yapti diye düsünüyodum.. bohcalar eski zaman gecelikleri.anneme sandikta kalmis akletler ceyizinden kalma.basmalar pazen ..kardeslerime sararmis akletlerr.pazen basmalar.cemberler yarisi sararmis. kokmus..sandigini temizlemis kadin bizim sayemizdee...annem bohcayi oldugu gibi cöpe basmisti. bu yüzden kavga bile cikti.insan samiyorlarr.allahindan bulsunn dedik artik.bu kadar da olmaz .dedittirek kadar.kimseye bohca falan göstermedik . bize yakistidigi seyler .annem de kendi utansin diye en iyilerini alip koydukkk.insanlik ögrensinler diyeee.. benimki de zengin .parasinin olmadigin da degildi.sandik taki eskileri yazik olmasinnlülülülülülü
eşin de sna destekse çok seyrek görüş samimi olma hiç.bence saygıda gösterme.benim kayınvalideme allah biçene vermiş hangi birini seçipte yazayım deminden beri düşünüyorum neler etmediki evlendiğimziden buyana eşime ve bana artık ikimizde pes ettik evlendik bütün takılarımı aldı ve bilezikleri de ertesi sabah 8 de bize gelip beni kuyumcuya götürdü kim ne takmış kaç gram öğrenecek ya amcam biraz ince bilezik takmış kızkardeşiyle ikisi beni kuyumcuda yerin dibine soktular nasıl amcaymş insan utanırmış onu takmaya 8 gr bilezik bunda utanacak nevar daha ne olsun hem herkes maddi durumuna göre sanki kendi 10 gr taktı neyse neye uğradığımı şaşırdım . zaten yazsamda sayfalar yetmez allah kaynanamı sırf laf soksun kalp kırsın diye yaratmış sanki, ben arsa aldım bileziklerim ve birazda birikmiş paramla komşular sordu kendi üstüne mi aldın diye evet dedim ayy komşulara açtı ağzını sanki çalışmışta mı almış benim sülalem taktı bilezik onla aldı dedi herkezin ağzı açık kaldı buarada 2-3 kez şiddetli kavga ettik o kavgada bana KÖPEK , SEN KİMSİN DÜNKÜ BOK , KARIMI OLDUN BAŞIMIZA,İTİN TEKİSİN gibi çok ağır hakaretlerde bulundu hiç sebebpsiz yere doğumdan sonra orada kaldım 3 ay kayınpederin işleri bozuktu maddi destek vermek için ama sanki biz değilde onlar bize destek oluyormuş gibi birde eşimin de benimde burnumuzdan getirdiler sebepte sabah daha saat 8 , 2aylık bebeğimi emziriyorum yatakta içeri bi girdi ertesi günede misafir gelecek sen nasıl insansın dedi ne oldu anne dedim saat 8 oldu kalkıpta bi kahvaltı hazırlamıosun yarın misafr gelecek açtı ağzını kapatmıyor anne yapma etme bak bebek durmuyo meme verip zaten yardım edecem acelen ne yarın akşama gelecekler yok neden ben kalkmamışım bana ne hakaretler etti allah biliyor şimdi ikinci gelini alacak dilerim allahtan beni mum ışığında arasın da bulamasın bana ettiklerini çeker inşallah bu yazdıklarım daha 100/1 bile dğil arkadaşlar anlatsam sayfalar yetmez eşimde bende bunalıma girdik artık çenesinden bide yakın oturuyoruz mafoldumben
aman szinklerde bişimi benim kaynanamın yanında 9 aylık evlyim burnumdan getirdi vaginusmus oldum onun yüzünden eşmle boşanmaya bile kalkıştk her yaptıgım söz ailemle kimseyle görüşmemi istemio evde yemek yapmamı istemio bişi almamı giymemi istemio hergün onlara gitmemizi istio orada yatmamızı isto bana huzur rahat vermio oda kaldıgımızdada sabah gelio yatagımıza kadar utanmadan ben kaldırı9o yataga oturuo kocamın yanına banada kahve yapma emrini verio daha neler neler kocamla aramı açıo hep kavga etmemize neden oluo ama kocamdada suç bana deil ona inanıo kocam çok saf kaynanam rahatısz biraz hastayım die acındırıo kendini kocamın önünde numaradan iyi gibi oluo o gittimi agzıma edio aferdersiniz
Ben oldum zaten
Bizde durum farklıydı ama sonuçta çok zor durumlarda kaldık
Çok üzüntüler çektik sayelerinde
Ve ben neyse ki en başından mesafeyi koydum
Gitmiyorum görüşmüyorum
Ama onlar tüm pişkinlikleriyle ilk fırsatta geldiler
Yorgun bi yüz ifadesiyle servis yaptım
Sordularsa cevap verdim ama bizimkiler eşimin ve benim tepkimden mi çekindiler
Yoksa yaptıkları ayıbın mı farkında değillerdi bilemicem
Hiç ağızlarını açmadılar yediler içtiler gittiler
Sana gelince eğer eşin istiyorsa tekrar yüz yüze olmak zorunda
Ama tavrını koyarsın uzak durur sorulara kısa cevaplar verirsin
Tavrının sebebini soran olursa o kadar şeyden sonra eskisi gibi olmuyor kusura bakmayın dersin olur biter
Bu insanlar hala teyze dayı amca değil bütün bağları koparman imkansız
Hele eşini sakın kısıtlama ama sen elinden geldiği kadar mesafeli ve uzak dur bence
kızlar c.tesi akşamı da ben bir inci işittim,akşam hep birlikte oturuyoruz
kayınvalidem bi akrabasından bahsediyor,onlarda gelin-kaynanaymış,kaynanası gelinine o kadar düşkünmüş ki çok fedakarlıklar yapıyormuş gelinine,o derece seviyormuş gelinini..
eşim dedi ki espriyle"vay bee görüyo musun canım ne kaynanalar varmış"dedi göz kırparak,kayınvalidem de patlattı"elalemde de ne gelinler var ama"diye,ben şok oldumohaoldumsmile,ilk defa duyuyorum böyle birşeyi..ve ben ki her zaman arkadaş gibi geçindiğimizi düşünürüm,evine giderim mutfaktan çıkmam,saygıda asla kusur etmemişimdir,kendisi biraz titizdir aşırı derece safhasında nerdeyse
...,bütün şakaları iğneli ve laf sokmalıdır,
gerçi altta kalmam kırmadan ben de lafımı sokarım,ama yine de saygı gösteririm...
oysa ki bende temiz biriyimdir,yaptığım yenilir,çevremde herkes sever beni,...
her neyse bunlar böyle söyledikten sonra eşim annesine ters ters baktı ama o da bişey demedi..biz yine susalım dedim ben onlar gittikten sonra zırıl zırıl ağladım eşim bana destek oldu sağolsun,
ama mutlaka annenle konuşacaksın dedim,mutlaka,yoksa ben o lafı bi şekilde ne zaman olursa olsun yüzüne vurucam
o gün dayıları da vardı diye sesimi çıkarmadım,alttan aldım,ama alttan alarak kazanan ben olacağım eminim.....
nilttbirgün patlayacağına eminim sende insansın hep sabır hep sabır nereye kadar
bu çok sabır edenlerin sonuda ya hastalık yada ani öfke patlamsı olark geri dönüyor
Forumda yeniyim ilk mesajımı en doğru konuya atıyorum sanırım kaynanadan yıllarca çekmiş biri olarak 4 yıl boyunca sustum sustum felaket sabırlı olan beni bile çıldırttı sonunda sevgili kaynanam sonunda eşim, o ve ben oturup tek tek konuştuk herşeyi ipleri kopardım o günden beri yaklaşık 2 yıldır yüzünü görmüyorum evime gelmiyor eşim görmek istediğinde gidip görüp geliyor önceleri bana karşı çok doldurdu zamanla eşim de haklı olduğumu sanırım anladı bana itiraf etmesede anneleri hep kıymetlidir ya toz kondurmazlar şimdi kafam acayip rahat, bizden büyükler diye her yaptıklarını sineye çekmemiz bence büyük hata herkes haddini ve yerini bilmeli, oğullarını madem bu kadar kıskanacaklar evlendirmesinler, bana yaşattıklarını asla unutamam ve ölene dekte onu affedemem
En güzelini yapmışın da karşındaki yüzsüz olunca hiçbirşey olmamış gibi geliyor evine,atsan atılmaz satsan satılmaz.
Özür dileseydim gelecekti ama haklı olduğum bir konuda asla özür dilemeyi kabul etmediğim için, tükürdüğünü yalamamak adına gelmiyor, azıcık yüz vermiş olsam gelecek yoksa bir de kendilerini haklı görmeleri yok mu işte bu beni çıldırtıyor yap yap sonra kenara çekil ohh ne ala
Bir zamanlar onlarda gelindi azıcık empati kursalar böyle sorunlar yaşanmazdı.
Forumda yeniyim ilk mesajımı en doğru konuya atıyorum sanırım kaynanadan yıllarca çekmiş biri olarak 4 yıl boyunca sustum sustum felaket sabırlı olan beni bile çıldırttı sonunda sevgili kaynanam sonunda eşim, o ve ben oturup tek tek konuştuk herşeyi ipleri kopardım o günden beri yaklaşık 2 yıldır yüzünü görmüyorum evime gelmiyor eşim görmek istediğinde gidip görüp geliyor önceleri bana karşı çok doldurdu zamanla eşim de haklı olduğumu sanırım anladı bana itiraf etmesede anneleri hep kıymetlidir ya toz kondurmazlar şimdi kafam acayip rahat, bizden büyükler diye her yaptıklarını sineye çekmemiz bence büyük hata herkes haddini ve yerini bilmeli, oğullarını madem bu kadar kıskanacaklar evlendirmesinler, bana yaşattıklarını asla unutamam ve ölene dekte onu affedemem
kıslar o incilerden bende kolye bilezik seti var:bbo:11 yıllık evliyim 2 kızım var.kaynananın kaynanası bile var"tüh sana,benim gelin bile 2erkek doğurdu,sen beceremedin soyadımız kurudu"diyo.6 aylık evli 5 aylık hamişken kocacım askere gitti.kabus gibi 18 aymafoldumben.eşim sigara içmeme şiddetle karşıydı.içtiğim izmaritleri peçete içine saklayıp ööle atıyodum çöpe.benim edi ile büdü[kayınvalide kayınpeder]bunları çöpten alıp tam 5ay saklamışlar sigara içtiğimi eşime ispatlamak için.yeni bebişim var aylar sonra kocam izne gelmiş 10 günümüz var zehir oldu tabii sayelerinde kavga kıyamet.senağlamakaygana hastalık hastası en ufak bişeyde kendini paralıyo ölüyorum diye.oğluda hiç kıyamıyo annesine hep onu haklı görüyor.klava:
anlatsam roman olur da neyse sonra toparlayamıyorum kendimi.
selam kızlar ben uzundur görüşmüyorum kaynana tarafımla, küslükten değil işlerden farklı şehirlerdeyiz ayrıca. ama bazı olan şeyler üzerinden çok zaman geçsede hatta uzundur benzer şeyler yaşamasamda arada kırgınlık yaratan olaylar olmasada eskiyi unutmayı beceremiyorum, aklıma gelince aynı sinirle doluyorum nefesim hızlanıyor ve beynim başlıyor düşünmeye bana şunu dedi ben bunu dedim niye şöyle cevap vermedim öyle değil böyle deseydim, bir daha böyle derse şöyle cevap veririm aklımdan cevaplar veriyorum yok yerden canımı sıkıyorum ve kafamdan atmak çok zor oluyor.
özellikle genel bir durum var eşim tarafında, kendilerini kaf dağında görüyorlar mükemmel insanlar bizler onların yanında karıncayız sürekli küçümseme yaptığın şeye aldığına laf etme kendi yaptıklarını övme ve aşırı muhalefet! hele bir amca var elimden gelse bir bardak suda boğacağım. hep şakaya vurarak yaptığı tatsız tuzsuz espirileri geçiştiriyorum ama çok canımı sıkıyor. bir daha kişiliğimi evliliğimi işimi eleştirsin espiri falan yok dümdüz diyeceğim "yaptığın espirilerden hoşlanmıyorum, üzerimden espiri yapma hayatımı eleştirme lütfen bana karşı seviyeli ol" . kim ne derse desin
herkes haddini bilsin yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?