Kaynana ve eş arasinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mormenekse89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
3.116
3.990
133
Anne olmadan önce de anneler benim için hep kiymetliydi. Evlenirken de hep eşimin annesini öncelikle bir anne olarak saygı duyacağımi blyrdm. İki sene önce severek evlendim gerçekten de. Birbirimizi bulduk nerden nereye derler ya o beni ben onu beklemisiz sonra çocuğumuz oldu çok şükür. Herkesin bir hayali vardır bende hep kaynanamla çok iyi anlaşan gulen konuşan bir gelin olmayı hayal ettm kaynanamin zararı yok ama aşırı soğuk konuşmaz pek. Gülmeyi çok nadir gördm kayinbabam daha sıcakkanli tabi onunda hayali köy evleri var o eve gelini gelsin kalsn aylarca birlikte otursunlar vs diye hep hayal etmiş. Bir gelini var araları bozuk aynı sehirdeler gidip gelmio nedenini çok araştırmadım şimdi bunların iki evi var biri köyde biri merkezde. Merkezdeki evde sadece 3ay kışın kalıyorlar geri kalan zamanlarını köyde kalio ben köy evini aşırı sevdm bizjm köyümz yoktu ve okdr güzel bir yer ki yemyeşil bahçe meyveler ama. Daha ilk günden görümcem akrep ile.ilgili hikayesini anlatti asla kötü niyetle anlatmadgni blyrm. Ama ben bir sinekten dahi korkan biriyim. Şimdide köy evine gitmek istemyrm eşim.uzuluyor çünkü köyünü çok sevyr her geldiğimizde şehirdeki evde kalyrz günü birlik gidip gelyrz ama sabah 8den akşam sekize kdr nerdeyse ve ben çok yoruluyrm bide gündüzde yine korkum devam edyr arada eşim olmazsa asla gitmem. Piskolog ile konustm akrepten korkmamin normal bir durum olduğunu söyledi sinekten böcekten korkamin normal olmadığını tabikide. Ama olay sadece böcek olsa eminim bu kdr abartmazdm. Uff eşime uzulyrm ama her yazzz aynii stress okdr canm sklyr ki bu sene bakalm ne olacak sizce neler yapmalıyım bence eger akrep meselesini hiç duymamış olsaydım gider gelirdim bilmeden ama şuan blyrmm

Ne kadar süre gideceksiniz köy evine?
Bu Corona yüzünden bu sene pek gidemedik ama normal de iki ayda bir mutlaka geliriz gelince de bir beş altı gün bazen dokuz on gün kalyrz. Hergun git gel yapmak zorunda kalıyorz sabahtan akşama kadar orda kalyrz akşam olunca merkezdeki eve geciyorz ama uzak köy yollar zaten bayağı virajlı ama asıl.olay orda yasadgm korku

kaynana ve eş ne alaka? sorun köy evi ve akrep diye anladım. arkadaşların dediği gibi ilaçlatın. onun dışında kv soğuk olması, sizin hayalinizin kv ve iyi anlaşan gelin olması. kpnin hayali vs derken konu nerden akrebe geldi ben anlamadım galiba. konu geçişi sizce de garip olmamış mı?

Kayınvalide ile konusu şöyle diyim merkezde ev var. Gelip orda kalabiliriz biz geldiğimiz zamanlar orda gelebilir ama dediğim gibi sanırım onunda hayali gelini köye gelsin gitsin. Hani bilirsiniz bazıları için köy başka bir aşk sanki oraya gitmemek onlara yapılan bir şey gibi

Siz aslinda koye gitmek istemiyorsunuz
Ama esiniz ve ailesi yüzünden orada zaman gecirmek zorundasiniz
Zaten kayinvalidenizde soguk kadin
Siz orada durup zamanınızi harcamak istemiyorsunuz
Ama esiniz bir şekilde gitmek istiyor
Arada kalıyorsunuz napacaksiniz
Durum bu

İşte tüm mesele bu yazın gelemiyorlar dokuz ay nerdeyse köy işleri. Kışında anca bir kere
kısa süreli gidin. kalmadan dönülebilecek yerdeyse dönün. kalmanız gerekiyorsa kendi odanız için falan güvenlik önlemlerinizi alın. illa ki çözüm vardır. ilaçlama olabilir. belli kokulara akrep gelmiyor falan. ziraatçi ile bir görüşün derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…