- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi Mormenekse89
-
Çok tşk ederm Allah razı olsun cvbiniz ilginiz icinŞimdi konuya yorum yapayım korkuyorsanız gitmezsiniz olur biter. Eşiniz gider gelir köyünü çok seviyorsa. Siz de şehirdeki evde olursunuz sizi ve çocuğunuzu özleyenler yanınıza gelirler. Ben sizin durumunuzda olsam tam da bunu yapardım.
:) Orda hiç ongun kalmadim merkezdeki evde kaldm tmm ben kendimi tanicagim sizde icinizde azıcık insan sevgisi güzel bakış açısı hoşgörü güzel iletişim ..... Barindirin ne olmuş yani
Bu Corona yüzünden bu sene pek gidemedik ama normal de iki ayda bir mutlaka geliriz gelince de bir beş altı gün bazen dokuz on gün kalyrz. Hergun git gel yapmak zorunda kalıyorz sabahtan akşama kadar orda kalyrz akşam olunca merkezdeki eve geciyorz ama uzak köy yollar zaten bayağı virajlı ama asıl.olay orda yasadgm korku
Yorma kendini bilmem kaç yüz üye gibi sende yazmayablrsn yazana tşk ederm ben konulari okuyorm istemedigime yada bilgim yoksa yazmıyorum sizde deneyinBuyrun yazdığınız burada :) Köyde ne kadar kalıyorsunuz diye soran bir üyeye, sizin cevabınız. On gün kaldığınızı gayette belirttiniz. Sadece sabahtan akşama kadar kalıp geri dönüyorsanız da ona “ bazen on gün köyde kalıyoruz” denmez; Bu durum bazen on gün boyunca bile devam ediyor denir. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önce bir yazım dilini öğrenin. Yarım yamalak yazmışsınız. Konudan konuya atlamışsınız. Kimseyi yormaya hakkınız yok.
Ben akrep korku mu nasıl Yenerim diye sormadm kaynanam istese benim bu korkumu blyr merkezdeki eve geceblr bir hafta için çünkü bazen düğün yada başka şeyler için geçiyor ama istegi gelini köye gelsin dedm ya ona özeniyor komşular ne der gibi düşünüyor bir gelini bile gelmiyor bunları düşünüyor bana demedi ama biliyorm başkasından duydum ben o yüzden kaynanam.ile.esimin arasında kaldgmi yazdm.
Bu sitede öyle bir kural olduğunu duymadım yazim yanlısı yapma düzgün yaz gibi bir kural yok begenmediysen yorum yapmama özgürlüğü var
Tşk ederimBu sitede değil hayatın her alanından yazılı olmayan öyle bir kural var ama belli ki siz bihabersiniz. Anlaşılmak istiyorsanız doğru düzgün derdinizi anlatacaksınız ki anlayıp size yorum yazalım. Hem hatalısınız hem üste çıkmaya çalışıyorsunuz.
Küçümseyin demedim ben sinektende korkuyorm kimseye bişey yapmıyor ama bu benim fobim lohusaliktan sonra dahada arttı rabbim size yasatmasn olay benim canım tatlı onların ki değil gerçekten üzüldüm şuan yazdıklarınizaAy kız akrep seni görünce kaçıyor. Bizim köy evinde, hatta şimdi merkezde ki evde bile gördük. Nemli ve toprak olan yerde oluyor. Kayınpeder kayınvalide yılın 9 ayı oradaymış onlara birşey olmuş mu?
Yorma kendini bilmem kaç yüz üye gibi sende yazmayablrsn yazana tşk ederm ben konulari okuyorm istemedigime yada bilgim yoksa yazmıyorum sizde deneyin
Küçümsemiyorum ama o kadar da korkulacak bir şey yok demeye getiriyorum ama fobiniz varsa da yardım alacaksınız.Küçümseyin demedim ben sinekte kimseye bişey yapmıyor ama bu benim fobim lohusaliktan sonra dahada arttı rabbim size yasatmasn olay benim canım tatlı onların ki değil gerçekten üzüldüm şuan yazdıklarıniza
Gerçekten samimi şekilde cvp vereyim ozaman. Gece gundz degl olay ben hepinize saygı duyup cevap veriyorum tek tek bir çok kişi konu açıp cvp vermez bakın gündüz de korkuyorum belirttim. Ama akşam olunca. Böceklerde çıkıyor sinekler böyle koca koca hiç okdr büyük sinek görmedim karinca gibi birsey. Anca okdr dayanablyrm ki bana kalsa hiç gitmem. Çünkü gerçekten çok kotu oluyorm masanın üstünde duran siyah örtüyü bı an akrep sandm rüzgardan ucunca. Öyle saçmalıyorum. Zaten o yüzden adida fobi olarka geçiyor inanın yada inanmayın siz blrsiniz isterseniz küçümseyin ama umarım siz yaşamazsınız duamdada samimiyimBenim anlamadığım şimdi bu akrepler sadece gece mi ortaya çıkıyor da sabahtan akşama kadar kalıp eve dönüp, sonra tekrardan sabah olunca köye gidiyorsunuz.
Gerçekten samimi şekilde cvp vereyim ozaman. Gece gundz degl olay ben hepinize saygı duyup cevap veriyorum tek tek bir çok kişi konu açıp cvp vermez bakın gündüz de korkuyorum belirttim. Ama akşam olunca. Böceklerde çıkıyor sinekler böyle koca koca hiç okdr büyük sinek görmedim karinca gibi birsey. Anca okdr dayanablyrm ki bana kalsa hiç gitmem. Çünkü gerçekten çok kotu oluyorm masanın üstünde duran siyah örtüyü bı an akrep sandm rüzgardan ucunca. Öyle saçmalıyorum. Zaten o yüzden adida fobi olarka geçiyor inanın yada inanmayın siz blrsiniz isterseniz küçümseyin ama umarım siz yaşamazsınız duamdada samimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?