- 3 Şubat 2018
- 25.852
- 111.226
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn hic faydasi yokduymamıştım bu olayı
faceden buldum kadını
ne de güzel kadınmış
kocasına da faceden küfür beddua yağdırmışlar ama ne fayda
Allah rahmet eylesin
Ne konu da ironi yaptınız anlamadimBen bu olayın sonunu biliyorum. Kadının kesin psikolojik sorunları vardır mesela, kesin ilaç kullanmıştır. Hadi kocasının annesi kötüdür, kendi anneside mi kötüdür. Üstelik öyle hemen intihar mı edilirmiş çekse sevapmış...
Tanıdık geldi mi...
Ne konu da ironi yaptınız anlamadim
Belki oda aramızda idi. Oda Bdv de konu açtı. Burada herkesle her konuyla dalga geçen, aman bir konu açılsada hemen girip trol yapsam beğeni alayım da egom okşansa diye dolaşan bir kaç üyemsi belki bu kadınla da uğraştı. Çok yazık olmuş. Keşke dertleşe bileceği birini bulsaydı. Sosyal medyasında yazdığı gibi
Evet. Ben arada giriyorum sürekli gelmiyorum buralara ama her gelişimde o şahısları her konuda, konu sahibine saldırırken görüyorum. Burası sosyal medya istediğimi söylerim diyorsun da kul hakkına giriyorsun farkında Bile değiller insancıklarSizin de dikkatinizi çekmiş değil mi? Hemen saldıran, kendini öne çıkaran tipler.
Burdada doguma az bir zaman kala yazan bir anne adayi vardi dertliydi evlilik disi yavrusu olacakti ama sahip cikiyordu burdada cok rencide ettiler ben destek çıktım mesajlarimla morel buldu biraz sonra cani pasta istemis alayim diye evden disari cikmis araba carpti ve oldu karsidaki insani son gunumuz gibi iyi davransak hayat daha guzel olur.
Haberlerde cikti anne öldu bebek yasiyordu yonetici teyit etti burdan dogruluguna.Gerçekten mi? Kadın mı öldü? Bebeğini mi kaybetti?Nasıl öğrendiniz forumdan?
Çok üzüldüm çok.Haberlerde cikti anne öldu bebek yasiyordu yonetici teyit etti burdan dogruluguna.