Kaynana ve Eş Teroru Yuzunden Intihar Eden Guler Koza

Kaynanası tamam, elin kadını da.
Ya annesi?
Hani koşulsuz sevgi? Hani güven? Hani arkandaki dağ?
Kendi annesi sahip cikmazsa elin kadını yapacağını yapar zaten.
Kadının katili annesi. Geri kalan da yardim ve yatakliktan suçlu.

duymamıştım bu olayı
faceden buldum kadını
ne de güzel kadınmış :(
kocasına da faceden küfür beddua yağdırmışlar ama ne fayda

Allah rahmet eylesin

2014te böyle bir paylaşım yapmıs kim bilir kaç senedir neler cekiyordu cok üzüldüm
1BA0EC40-6EBF-4401-97D3-990931DA204C.webp

Çocuk olmasına rağmen intihar etmiş ve bu aşamaya gelene kadar kimse ilgilenmemiş demek ki. Koca ve kaynanayi geçtim. Oz annesi bile. Ne denir ki ? Şimdi yatsınlar sıcak yataklarında vicdanları sizlamadan. Yazık çok yazık..

Ben bu olayın sonunu biliyorum. Kadının kesin psikolojik sorunları vardır mesela, kesin ilaç kullanmıştır. Hadi kocasının annesi kötüdür, kendi anneside mi kötüdür. Üstelik öyle hemen intihar mı edilirmiş çekse sevapmış...

Tanıdık geldi mi...

Ben bu olayın sonunu biliyorum. Kadının kesin psikolojik sorunları vardır mesela, kesin ilaç kullanmıştır. Hadi kocasının annesi kötüdür, kendi anneside mi kötüdür. Üstelik öyle hemen intihar mı edilirmiş çekse sevapmış...

Tanıdık geldi mi...
Ne konu da ironi yaptınız anlamadim

İçim parçalandı. :(((

Ahh ah

O kadar kısa ki ömür neden birine eziyet ederler insanlar hiç anlamıyorum.

İlk evliliğimde 2 ayda yaşadıklarımı bı ben bı Allah bilir.
İnsanı yavaş yavad öldürüyorlar resmen.
2 ayda ayrıldım.
Çok ağır bı depresyon geçirdim.
Günlerce karanlık odada yaşadım, güneş ışığı tenime degse bas bas bağırıyordum. Günlerce bir lokma ekmek yeyemedim, sürekli kusuyordum, ağzıma bişey atsam zehir gibi geliyordu, yürüyemiyordum, basım sürekli dönüyordu vs vs.
İyileştim.
İyileştim ama halk zehir zıkkım olsun.
Yaparlar canım yaparlar neler yaparlar.
Fakat benim ailem benim arkandaydı. O konuda haklarını ödüyemem.
Allah kız evlatlarını iyi ailelere düşürsün.
Nerede bı kız çocuğu görsem içimden bu duayı ederim.

Belki oda aramızda idi. Oda Bdv de konu açtı. Burada herkesle her konuyla dalga geçen, aman bir konu açılsada hemen girip trol yapsam beğeni alayım da egom okşansa diye dolaşan bir kaç üyemsi belki bu kadınla da uğraştı. Çok yazık olmuş. Keşke dertleşe bileceği birini bulsaydı. Sosyal medyasında yazdığı gibi

Bu kadar konu arasında kimsenin buraya yazmamış olması...

Burada konu açan kadınlar eğer eğitim durumu iyi değilse, ezik biriyse, türkçeyi iyi kullanamıyorsa bile hemen saldırılıyor, sindiriliyor. Eğitim hayatımız olduğu, belirli bir iş sahibi olduğumuz için aslınd anı forumun en çok bu kadınlara bir destek olabileceğini unutup aklımıza geleni yazabiliyoruz. Oysaki elinde interneti olmayan, aynı evde üç aile işe yaşayan, eğitim Hakkı elinden alınan o kadar kadın var ki. Özellikle coğrafi olarak bazı bölgeler hala 50 sene önceki koşullarda kadınları kullanmaya devam ediyor. Kadınlar mal gibi veriliyor. 18 yaşına gelmesi bile beklenmeden, bir hayal kuramadan. Evlenip çocuk,ev işlerinde hayatlarını devam ettiriyorlar. Bu kadınların bir kısmı kocasının her yaptığı pisliğe, aldatmasına, dayağına katlanmak zorunda kalıyor. Keşke onların da sesi duyulabilse, keşke ülkeninher köşesindeki kadınların eğitim Hakkı sağlansa ve elinden alınmasa, kendisi için istediklerini seçme Hakkı sağlansa, her bölgedeki kadınların birbirleri ile iletişimi sağlansa hayat ne kadar farklı olurdu.

Belki oda aramızda idi. Oda Bdv de konu açtı. Burada herkesle her konuyla dalga geçen, aman bir konu açılsada hemen girip trol yapsam beğeni alayım da egom okşansa diye dolaşan bir kaç üyemsi belki bu kadınla da uğraştı. Çok yazık olmuş. Keşke dertleşe bileceği birini bulsaydı. Sosyal medyasında yazdığı gibi

Sizin de dikkatinizi çekmiş değil mi? Hemen saldıran, kendini öne çıkaran tipler.

Sizin de dikkatinizi çekmiş değil mi? Hemen saldıran, kendini öne çıkaran tipler.
Evet. Ben arada giriyorum sürekli gelmiyorum buralara ama her gelişimde o şahısları her konuda, konu sahibine saldırırken görüyorum. Burası sosyal medya istediğimi söylerim diyorsun da kul hakkına giriyorsun farkında Bile değiller insancıklar

Burdada doguma az bir zaman kala yazan bir anne adayi vardi dertliydi evlilik disi yavrusu olacakti ama sahip cikiyordu burdada cok rencide ettiler ben destek çıktım mesajlarimla morel buldu biraz sonra cani pasta istemis alayim diye evden disari cikmis araba carpti ve oldu karsidaki insani son gunumuz gibi iyi davransak hayat daha guzel olur.

Burdada doguma az bir zaman kala yazan bir anne adayi vardi dertliydi evlilik disi yavrusu olacakti ama sahip cikiyordu burdada cok rencide ettiler ben destek çıktım mesajlarimla morel buldu biraz sonra cani pasta istemis alayim diye evden disari cikmis araba carpti ve oldu karsidaki insani son gunumuz gibi iyi davransak hayat daha guzel olur.

Gerçekten mi? Kadın mı öldü? Bebeğini mi kaybetti?Nasıl öğrendiniz forumdan?

Yani buraya yazan insanların bir kısmı evlilik öncesi cinsel hayatının olmamasıyla, diğeri eğitimle, diğeri rahat yaşaması ile, diğeri özgüveni yüksek- ailesinin premsesi- olması ile vs vs kendini diğerinden üstün görüyor. Yani karşıdaki insanı yapıcı eleştirmek diye bir şey var, laf söyledim nokta kroları da var, her yerde . Kimse kimseden akıllı değil ama paylaştıkça, birbirimizi anladıkça ve destek verdikçe iyileşir, gelişiriz. Hayatın insana neleri öğreteceğini bilemeyiz, kocasından dayak yiyen birini hayata küstürmek veya buraya destek amaçlı yazan bir insanı tercihlerinden ötürü kınamak kimseye beklediği kazancı vermez.

Back
X