- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.156
- 798
Hem pilav hem sarma bana gereksiz geliyor.. Sen bilirsin de..ezogelin corbasi
pilav karniyarik tavuk baket ana yemek
ortaya sarma alinazik patatesli borek ve gobek salata nasil kizlar menu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem pilav hem sarma bana gereksiz geliyor.. Sen bilirsin de..ezogelin corbasi
pilav karniyarik tavuk baket ana yemek
ortaya sarma alinazik patatesli borek ve gobek salata nasil kizlar menu
oylemi canim sicak sicak seviyo bunlar ya kp falan malum eski kafa soguk ve susuz yemezler ekmek banacaklar illa
Ilk pistiginde zeytinyagli barbunya sicak da guzel oluyo yaa,bol karabiberliAma zeytinyağlı soğuk olur, yoksa normal yemeğe girer o![]()
Ilk pistiginde zeytinyagli barbunya sicak da guzel oluyo yaa,bol karabiberli
Oyle de cok lezzetli oluyor ya Allah cesit cesit yaratmisEvet güzel oluyor aslında ama ne bileyim benim ailemde öyle bir alışkanlık var. Zeytinyağlı soğuk olacak illa :)
Bir de misafire soğuk pratik oluyor. 1 gün önceden yapıp, ısıtmadan direk sofraya![]()
ozaman ben barbunya yapimAma zeytinyağlı soğuk olur, yoksa normal yemeğe girer o![]()
Patatesli havuclu.. Sofraya getirirken de karabiber ve ustune minik minik maydanozlar..ozaman ben barbunya yapim
yok canim bence oyle degil pilav doyumluk sarma tadimluk ve gorsellikHem pilav hem sarma bana gereksiz geliyor.. Sen bilirsin de..
harika canim..Patatesli havuclu.. Sofraya getirirken de karabiber ve ustune minik minik maydanozlar..
herkezin aliskanliklari farkli galiba ben barbunyayo soguk koysam.onlerine sogumus der kaynan kayinoeder rezik olurumEvet güzel oluyor aslında ama ne bileyim benim ailemde öyle bir alışkanlık var. Zeytinyağlı soğuk olacak illa :)
Bir de misafire soğuk pratik oluyor. 1 gün önceden yapıp, ısıtmadan direk sofraya![]()
Siz bu işi biliyosunuz =) valla harika bi menu aklımda tutayim ben bunuMercimek veya tarhana çorbası
Ana yemek bezelyeli havuçlu pilav, karnıyarık veya türlü
Ek olarak; rus salatası, cacık, mevsim salata, humus (seviliyorsa), çiğköfte
Zeytin, hurma da koyun iftarı bunlarla açmak isteyebilirler
Tatlı olarak kadayıf (dondurma ile servis) bunuda yemekten sonra çay ile ikram edin
En son da türk kahvesi yaparsınız hazmı kolaylaştırır
*Yemeklerden servis tabaklarıyla ayrıca ortaya da koyun isteyen ordan alır tabağına
Stres heyecan yapma diye dedimoylemi canim sicak sicak seviyo bunlar ya kp falan malum eski kafa soguk ve susuz yemezler ekmek banacaklar illa
ya pismesse baget canim yada daha erken piserse isitinca kotu olmazmiYa canım hiç karnıyarık işine girme bence hem zor hem mutfağı batırıp kokutuyo hemde sayılı yemek yani ya ikinciyi isterlerse.. bak ben tavuğu nasıl yapıyorum tavuk göğüs baget zevke göre güzelce yıka kaba koy üstüne patates dilimle koy 1 kaşık Salça 1 başa yakın sarımsak tuz karabiber kekik sıvı yağ iyice harmanla borcama koy tam 1 saatte pişiyor onuda gündüzden hazırla iftardan yaklaşık 1buçuk saat önce fırınıa koy oh mis.. sarma istiyosan akşamdan sar onuda bir pişirme kalır son dk sadece pilavı bırak böylece sofrayı süslemeye fırsatın olur