merhaba arkadaşlar, forumu çoktandır takip ediyorum.sizinle paylaşmak istediğim şu. 3 yıllık bir ilişkim var ailelerimizin bildiği ama onaylamadığı. daha doğrusu erkek arkadaşımın annesinden kaynaklanan daha sonra benim aileminde istemediği bir ilişki. sorun şu erkek arkadaşım dr ben ise bir öğretmen bu kaynanam için çok önemli bir statü farkı bu yüzden beni istemiyorum. beni istemeye bile gelmeyecekmiş oğlunu red ediyor. erkek arkadaşım o cahil boşver diyor ama görümcemde benimle tanışmak dahi istemedi sadece kardeşi bu ilişkiyi onaylıyor. kaynanamla görümcem beni hiç tanımadıkları halde bana çok tepkililer.ne yapabilirim çok zordayım
canım öncelikle senın için hayırlısını diliyorum nasıl mutlu olacaksan o olsun inş.ilişki aşamasında olan bir beraberliğiniz var.daha kesinleşen söz ya da nişanlılık aşamasına gelen bır durum oluşmadığı için belkı de uzak durusları.acaba erkek arkadasın ne kadar cıddı dusunduğunuzu onlara yansıttı mı?belkı senı tanıyınca tutumları değişir.şimdilik çok onyargılı yaklaşıyorlar.inş.sever ve sevılırsın sunu cok ıyı bılıyorum kı nısanlıyken amaaan benı eşim ilgilendirir dense de olmuyor maalesef.hem eşle hem de aileyle evlenıyosun.inş.herşey düzelir tatlımmerhaba arkadaşlar, forumu çoktandır takip ediyorum.sizinle paylaşmak istediğim şu. 3 yıllık bir ilişkim var ailelerimizin bildiği ama onaylamadığı. daha doğrusu erkek arkadaşımın annesinden kaynaklanan daha sonra benim aileminde istemediği bir ilişki. sorun şu erkek arkadaşım dr ben ise bir öğretmen bu kaynanam için çok önemli bir statü farkı bu yüzden beni istemiyorum. beni istemeye bile gelmeyecekmiş oğlunu red ediyor. erkek arkadaşım o cahil boşver diyor ama görümcemde benimle tanışmak dahi istemedi sadece kardeşi bu ilişkiyi onaylıyor. kaynanamla görümcem beni hiç tanımadıkları halde bana çok tepkililer.ne yapabilirim çok zordayım
Siz bişiy yapamazsınız!
Erkek arkadaşınız kararlarına saygı duymaları gerektiğini ailesine hatırlatacak!
herkes öğretmen gelin arar da bulamaz bunlar da bulmuşlar da laf söylüyorlar. allahlarındn bulsunlar canım ne diyim, senin kutsal bi mesleğin var.ama bence dertleri seninle değil, onların aklında biri vardır kesin ondan böyle yapıyolardır. yazık şimdi evlensen çok mutlu da olsa bu insanlar hep huzurunu kaçıracak, gençliğini bunlarla uğraşarak geçireceksin bi çoğumuz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?