Kaynana ve kavga

e
Bide ne gerek varmis annem geliyormuş para tutsunlarmis annemler hayrda o mu veriyi yol parasini onlar bi kez bile gelmediler çocuğum oldu bi cop dahi almadilar çok para tutuyplar ya akillarinca

Cimrilik başka şey ..
Annenin gelmesine bile karışıyorsa ,
Hata sizde de var ..
"- İyi hanım da " desin baban ..
Nerde olduğu kimseyi ilgilendirmez. .

Cimrilik başka şey ..
Annenin gelmesine bile karışıyorsa ,
Hata sizde de var ..
"- İyi hanım da " desin baban ..
Nerde olduğu kimseyi ilgilendirmez. .
Bu sefer demicez ama niye saklayayim ki annem gelir oda gelsin birşey mi diyoruz

hos olmayan bir durum ancak unutmamak gerekir ki kotu soz sahibinindir. anneniz pek ala kem soz etmeden de terbiyesizin terbiyesini verebilir. marifet de keza budur.

ohhh iyi yapmissimn canimmm sanki bn bagirmisim gibi rahatladim tavir yapsinlar soguk davransinlar mesafeli olsunlar mesafeee igidirr huz bulunca hemen simariyolar

Aynen konuşma su kaynanan gittimi diyor esimde dun gitti diyor kopek diyo bildiğin gibi değil oğlum az değil o diyor zaten ben duydum esimde annesini susturdu

Duymasaniz daha neler diycekti acaba " cok iyi yapnissiniz bagirip cagirmakla yoksa her defasinda duyardiniz bu laflari .. Sizin icin neler diyor acaba .. Kesinlikle yakinlasmayin ailenizde tepkisini gostersin hicbirsey olmamis gibi davranmasinlar.. Bu insanlara uylik yaramaz ustune birde enayi oldugunuzu dusunurler biz konusalim nasilsa tepki almiyoruz derler ..

eşiniz susturmamalıydı sen eşimin ailesi hakkında bu şekilde konuşamazsın terbiyeni takın dese bu yüzü bulamazdı ayrıca ben 1 buçuk sene oldu evleneli benim ailemi eşimin ailesi düğünden beri ne aradı ne sordu geçen cenazeleri oldu ailem buna rağmen geldi taziyeye yüzlerine bakmadılar ben bişi demedim, aileler arasında olan şeylere karışma taraftarı değilim

onların seviyesine inmeye gerek yok..saç başa kavga etmeye veya tartışmaya gerek yok...mesafeli davransın yeter..

Ağır konuşmuş , zaten k.valide sizin dükkana tek gelmez diye umut ediyorum, çünkü kendisi de farkında.
Annen onun tavrına göre davransın

Aynen konuşma su kaynanan gittimi diyor esimde dun gitti diyor kopek diyo bildiğin gibi değil oğlum az değil o diyor zaten ben duydum esimde annesini susturdu

Köpek kelimesini anneniz için mi kullanıyor ,
Eğer öyle ise bana yapılmış olsa vay o kaynanın haline benden çekeceği var !
Sen benim en değerlime hadsizlik yaparsan hadsizliğin kralını gösterrim sana.

Eşinle annesi telefonda konuşurken
Sen nasıl annesinin ne dediğini birebir duyuyorsun ?

Senin gitmemen hiç bir işe yaramaz. Seni zaten sevmiyor ki, seni ne yapsın. Oğlu gitmeyecek ki ciğeri yansın. Ama o oğul yok maalesef.

Yok gerçekten bende görümcemden küfür duydum soğukluk ve mesafe koydum araya ama anlamıyorlar tlfnda zırt pırt konuşmalar ben gitmesem bile kızımı alıp gidiyo Doğal olarak onlar da takmıyorum bile

Dünde kaynatam geliyor dükkâna diyor ki hepsi suçlu nasıl sinirlerin bozuldu ya Allah bilir kaynatama yalan yanlis anlatmistir nefret ettim iyice

Köpek kelimesini anneniz için mi kullanıyor ,
Eğer öyle ise bana yapılmış olsa vay o kaynanın haline benden çekeceği var !
Sen benim en değerlime hadsizlik yaparsan hadsizliğin kralını gösterrim sana.
Valla iste bende kavga ettim napiyim artık konuşmam olur biter çokta lazm değiller bana bi faydalari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…