Oda gitmek istemiyo hep skntı stres gerek yok diyorSenin gitmemen hiç bir işe yaramaz. Seni zaten sevmiyor ki, seni ne yapsın. Oğlu gitmeyecek ki ciğeri yansın. Ama o oğul yok maalesef.
Bnde oraya gidene kadar tatil yapalım dedim egleniriz en azndanGitmesin o zaman.
AminIslah etsin.
e
Bide ne gerek varmis annem geliyormuş para tutsunlarmis annemler hayrda o mu veriyi yol parasini onlar bi kez bile gelmediler çocuğum oldu bi cop dahi almadilar çok para tutuyplar ya akillarinca
Bu sefer demicez ama niye saklayayim ki annem gelir oda gelsin birşey mi diyoruzCimrilik başka şey ..
Annenin gelmesine bile karışıyorsa ,
Hata sizde de var ..
"- İyi hanım da " desin baban ..
Nerde olduğu kimseyi ilgilendirmez. .
Bu sefer demicez ama niye saklayayim ki annem gelir oda gelsin birşey mi diyoruz
İyi akşamlar kızlar biraz doluyum açıkcası 3 senelik evliyim bi bebeğim var çok şükür ama bide kaynanam var uzakta olmamıza rağmen yetişiyor nisanliyken çok laf soktu gelinleri ayrdı vs sustum ama artık bu lafı bardağı taşıran son damla oldu annem geldi yanıma annenin gelmesini kıskandı ki oğluyla telde konuşurken anneme pis pis laflar söyledi esimde susturdu ama is isten geçti ben duydum artık kavga etmicektim ama daynamadim aradim bagrdim cagrdim kapattim annemlerin marketi var oradan alisveris yaparlardi annem evine gittiğinden beri ne geliyorlar ne soruyolar dun kaynanam kaynatam dukkana gelip hic birşey olmamis gibi davranmislar babam varmis dükkânda şimdi sorum su annem dukkandayken gelirse ne yapsn biz çok defa alttan aldik ama hic iyi niyetli değiller şimdi biz ne yapalm
ohhh iyi yapmissimn canimmm sanki bn bagirmisim gibi rahatladim tavir yapsinlar soguk davransinlar mesafeli olsunlar mesafeee igidirr huz bulunca hemen simariyolarİyi akşamlar kızlar biraz doluyum açıkcası 3 senelik evliyim bi bebeğim var çok şükür ama bide kaynanam var uzakta olmamıza rağmen yetişiyor nisanliyken çok laf soktu gelinleri ayrdı vs sustum ama artık bu lafı bardağı taşıran son damla oldu annem geldi yanıma annenin gelmesini kıskandı ki oğluyla telde konuşurken anneme pis pis laflar söyledi esimde susturdu ama is isten geçti ben duydum artık kavga etmicektim ama daynamadim aradim bagrdim cagrdim kapattim annemlerin marketi var oradan alisveris yaparlardi annem evine gittiğinden beri ne geliyorlar ne soruyolar dun kaynanam kaynatam dukkana gelip hic birşey olmamis gibi davranmislar babam varmis dükkânda şimdi sorum su annem dukkandayken gelirse ne yapsn biz çok defa alttan aldik ama hic iyi niyetli değiller şimdi biz ne yapalm
Aynen konuşma su kaynanan gittimi diyor esimde dun gitti diyor kopek diyo bildiğin gibi değil oğlum az değil o diyor zaten ben duydum esimde annesini susturdu
Aynen konuşma su kaynanan gittimi diyor esimde dun gitti diyor kopek diyo bildiğin gibi değil oğlum az değil o diyor zaten ben duydum esimde annesini susturdu
Senin gitmemen hiç bir işe yaramaz. Seni zaten sevmiyor ki, seni ne yapsın. Oğlu gitmeyecek ki ciğeri yansın. Ama o oğul yok maalesef.
Esim ilk defa hoporleri acip konuştu canm bende obur odayi topluyodum valla şeytan durttu eşimin yanina geldim duydumEşinle annesi telefonda konuşurken
Sen nasıl annesinin ne dediğini birebir duyuyorsun ?
Valla iste bende kavga ettim napiyim artık konuşmam olur biter çokta lazm değiller bana bi faydalari yokKöpek kelimesini anneniz için mi kullanıyor ,
Eğer öyle ise bana yapılmış olsa vay o kaynanın haline benden çekeceği var !
Sen benim en değerlime hadsizlik yaparsan hadsizliğin kralını gösterrim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?