Evet canım çok yıprattılar beni, ruh sağlığım bozuldu nerdeyse.Ben hep onlarla değilim canım ayda birkez görüyom onları, aynı ilde ama ayrı ilçelerdeyiz şükür. Ama ayda birkez oraya gitmek bile ölüm gibi çok zalim insanlar bildiğin gibi değil. Hadi diğer konularda laf sokuyorlar, bende bir şekilde sineye çekebiliyorum, unutmuş numarası yapabiliyorum, Ama gel gör ki benim en hassas noktam oğlum, oğlumla ilgili konularda bana laf söyledikleri zaman tahmmül edemiyom günlerce hastalanıyom ve asla unutamiyom, mesela yediğim bir lafı sana söyliyim. Oğlum 9 aylıkken emekledi geldi bana o sırada kayinbabamin evindeyiz, oğlum bana emekleyip geldi tutundu ayağa kalktı, kayınbabam bunu görünce kiskandı ona gitmedi diye ve bana dedi ki, bu çocuk çok anneci olmuş, hemen sana geliyor, bu çocuk sana anne demicek, senin yüzüne bakmicak, seni unutcak, hep bana gelcek, sende arkasından öyle bakcan kalcan dedi, bende benim oğlum madem bana anne demicek bende bir daha çocuk mocuk doğurmucam dedim ve gittim tuvalete hüngür hüngür ağladım, sonra arabada yol boyunca ağladım, kaynana kocasını savundu o sinirli bilmem ne diye, eşimde takma dedi geçti, bi ağlama deyip destek olan sarılan hakveren olmadı. Şimdi kayınbabam görümcem utanmadan benden ikinci çocuk bekliyorlar çok beklerler