Kaynana yüzünden boşanmak- Ana kuzusu adamla nasıl başa çıkılır?

gulefran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
34
0
36
Merhaba kızlar....
Eşim ve ben birbirimizi severek evlendik 6 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene. 4 aylıkta bebeğim var... Nişanlandığımız günden bu yana annesinin hayalleri, hevesleri istekleri için yaşıyor kocam.. sürekli annesini mutlu etmeye çalışıyor sürekli onun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. (mesela benim doğum günümü unutur annesininkine bir hafta önceden hazırlk yapar, bizim evlilik yıldönümümüz kutlanmaz ama annesininki için restoranlarda yer aranır vs vs.) O kadında telefonda sürekli acıtasyonlar yapıyor oğluna... beni şikayet ediyor aileme bahane veriyor.. her şeyden herkesten dert yanıyor oğluna. Evlendiğim günden beri sürekli rezil etti beni insan içinde azarladı bağırdı vs... önleyemiyorum bu kadını durduramıyorum bir türlü. Dürüst olup açıkça aldım karşıma konuştum, bak anne böyle yaparsan bize zarar veriyosun yeni evliyiz daha dedim ama yine fayda etmedi. Onuda çarpıtarak anlattı oğluna. O kadar çok yoruldum ki...
Evlilik danışmanına gittik , eşime aşırı anne hassaasiyetin var dedi psikolog. Eşimde söz veerdi düzeleceğine ama yine aynı tas aynı hamam. Annesinin bir telefonuyla herşey bozuluyor eski haline dönüyor.
Beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık. beni ve bebeğimi aile olarak görmüyor.
ne yapmalıyım? bu durum nasıl önlenir ? Hiç istememe ragmen boşanmak tek çözüm gibi geliyor... yardım edin bir akıl verin ne olur ...
Not: Bu arada kendim çalışıyorum çocuğuma bakabilecek durumdayım

Merhaba kızlar....
Eşim ve ben birbirimizi severek evlendik 6 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene. 4 aylıkta bebeğim var... Nişanlandığımız günden bu yana annesinin hayalleri, hevesleri istekleri için yaşıyor kocam.. sürekli annesini mutlu etmeye çalışıyor sürekli onun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. (mesela benim doğum günümü unutur annesininkine bir hafta önceden hazırlk yapar, bizim evlilik yıldönümümüz kutlanmaz ama annesininki için restoranlarda yer aranır vs vs.) O kadında telefonda sürekli acıtasyonlar yapıyor oğluna... beni şikayet ediyor aileme bahane veriyor.. her şeyden herkesten dert yanıyor oğluna. Evlendiğim günden beri sürekli rezil etti beni insan içinde azarladı bağırdı vs... önleyemiyorum bu kadını durduramıyorum bir türlü. Dürüst olup açıkça aldım karşıma konuştum, bak anne böyle yaparsan bize zarar veriyosun yeni evliyiz daha dedim ama yine fayda etmedi. Onuda çarpıtarak anlattı oğluna. O kadar çok yoruldum ki...
Evlilik danışmanına gittik , eşime aşırı anne hassaasiyetin var dedi psikolog. Eşimde söz veerdi düzeleceğine ama yine aynı tas aynı hamam. Annesinin bir telefonuyla herşey bozuluyor eski haline dönüyor.
ne yapmalıyım? bu durum nasıl önlenir ? Hiç istememe ragmen boşanmak tek çözüm gibi geliyor... yardım edin bir akıl verin ne olur ...

bebeğinizi Allah bağışlasın.
Valla bazı erkekler herhalde evlenince annelerine düşkün olmaya başlıyorlar.
kusura bakmasın ama benim doğum günümü unutacak ama annesine yer ayırtacak 1 hafta önceden hazırlık yapacak.
kimle evli acaba? ağzımdan kötü yerlere gidecek sözler çıkacak...
sizi düşünemiyorum..

eşinizi de alın karşınıza konuşun. madem kendi çocuğunuza bakabilirsiniz çok da zor değil ondan vazgeçmeniz. kendini vazgeçilmez sanmasın. o zaman daha bir toparlar kendini.

Alışıncaya kadar açıkça isteyin

Annenle değil benimle evlisin benim evlilik yıldönümünde de şuraya yer ayırt gibi

Annesi telde ne diyor eşin ne yapıyor benimki ona he dese bile dediğini yapmaz meselaaa

Evlendikten sonra mı oldu ana kuzusu :110:
Yani bence sorun sizin yapıcı olmaya çalışmanız.
Yani şöyle çığırtkan dediğim dedik bir gelin olsaydınız o zaman kıymetli olurdunuz.
Öyle kaynanaya öyle gelin olmak lazım. Siz ne kadar konuşsanız da sizi ezmeye çalışır huyu buymuş kadının.

Merhaba kızlar....
Benzer bir durumdan boşandim. 6 yil oldu.
Eski günlerime döndüm sayende.
Hala kabusum eski kayinvalide.
Rabbim hakkinizda hayırlı olani versin inşallah

Valla benimde evliligimin en ennn buyukk bitme nedeni. Duzelmiyor. Insallah duzelir seninki ne diyelim 8 aylik bebekle karnimdayken ayri cektim dogum yapinca ayri simdi de pes ettim ciktim hayatlarindan ana ogul ne yaparsa yapsinlar

Tam tersini yapsan mesela? Ne bileyim aa yetti artik cok istiyosan annenin evine geri don bu ne yahu boyle olucaksa hic olmasin bosanalim gitsin ne kadinligimi yasiyorum ne evliligimi... deseniz nasil olur acaba? Cunku hep yapici taraf siz olmussunuz ve bu suistimal edilmis.

cogu erkek evlenene kadar es adaylarina prenses gibi davranirlar..sonrasinda ne mi olur? en kiymetli olan gene anneleridir vs vs..simdi erkek anasi olarak bunu soylememem gerek belki ama...birden kiymete biniyorlar sanki...bilemiyorum belkide is inada biniyor..guzellikle konusacaksin esinle...olmuyorsada yola gelmez bunlar...

Böyle nir erkekle bir dakkika evli kalmam bana ve cocuguna deger vermicek dogum günpmü evlilkk yildänümünü kutlamicak ama annesne program yapcak. Annesinin evine geri dönsün ve mutlu olsun. Sen ciddi anlamda boşanmicam.demedikte sonra seni ciddiye bile almaz ben olsam al eşyani annen yürü derdim. Niye evlendi madem..

Merhaba kızlar....

Benim eski nişanlımda böyleydi. Anasi ne derse körü körüne kabul ederdi, annesinin mutluluğu önemliydi onun için. Sonunda bitti. Evlndikten sonra degsrmiydi, yada baş edebilir miydim diye düşünüyorum.İyi mi oldu kötü mü bilmiyorum tek bildigim onu hala çok özlüyorum.

Bizim milletin erkekleri neden böyleler anlam veremiyorum ...
Aşırı anneciler , yani 40 larına kadar hiç bağımsız olmasalar analarının dizinde uyusalar şikayet etmeyecekler .
Vallahi pes..
Konu sahibesi sende adam belliymiş zaten ne olduğu ..
Bir de çocuk yaptığına göre ayrılmaya vs niyetin yok demek ki.
Allah sabır versin ne diym.

Valla Allah kolaylik versin diyorum. Okurken icim sisti. Aile es arasinda denge kuramayan kadin/erkek benim gozumde sorumluluk alamayan insandir.

Bu tarz evlilikler bitiyor genelde. Bile bile lades diyip bide çocuk yapmak büyük cesaret valla..

Back
X