Kaynana yüzünden boşanmak- Ana kuzusu adamla nasıl başa çıkılır?

Bugun tartistim erkek arkadasimla halen görüşüyoruz. Uyurken annesi arayinca uyanip hazirola geciyor resmen ve uykulu uykulu bütün gereksiz dirdirini dinliyor yaa..gozumde erkekligin bitiyor cok iticisin dedim. Evet kırıcı bir laf ama catlicam artik ya..bu erkek gunde 3.4 kez ne konusur anasiyla yaa!! Kadin da duygu sömürüsü surekli..valla resti cektim yanimda o telefonu acmayacaksin acarsan biter diye..kendi bilir..evliyken boyle konu acacagima, simdi bagislarim anasina! Allah sabir versin valla catlicam arkadasim..

Bugun tartistim erkek arkadasimla halen görüşüyoruz. Uyurken annesi arayinca uyanip hazirola geciyor resmen ve uykulu uykulu bütün gereksiz dirdirini dinliyor yaa..gozumde erkekligin bitiyor cok iticisin dedim. Evet kırıcı bir laf ama catlicam artik ya..bu erkek gunde 3.4 kez ne konusur anasiyla yaa!! Kadin da duygu sömürüsü surekli..valla resti cektim yanimda o telefonu acmayacaksin acarsan biter diye..kendi bilir..evliyken boyle konu acacagima, simdi bagislarim anasina! Allah sabir versin valla catlicam arkadasim..
Evliyim eşim anasiyla cooooook konuşuyor diye konum vardı o geldi aklıma yorumunuzla :KK51::KK45:

Umarım sizden ayrılır, düşman başına bir insansınız
İnşallah oğlum olursa sizin gibi biriyle olmaz
Annesiysem onun günde 3 kere de ararım.
Kız çocukları anneleriyle dertleşince aa ne şeker ana-kız
Ama erkek annesini ararsa -erkekliğin bitiyor.
Yok ya...
Artık dualarıma sizi de ekleyeceğim ki sevgiliniz ve annesi gözünü açsın

Yok ya...
Evet dul kalmak istemiyorum sagolun dualariniz icin..ben de basiniza gekmesi icin kiz cocugunuza dua edecegim..ancak öyle empati yapabileceksiniz sanki..insallah kizinizin da kaynanasi ogluyla, kizinizin dedikodusunu yapar saatlerce, yuzune hasret bırakır kizinizi..amin.

Evet dul kalmak istemiyorum sagolun dualariniz icin..ben de basiniza gekmesi icin kiz cocugunuza dua edecegim..ancak öyle empati yapabileceksiniz sanki..insallah kizinizin da kaynanasi ogluyla, kizinizin dedikodusunu yapar saatlerce, yuzune hasret bırakır kizinizi..amin.

Senin gibisini düşman başına bile istemem
Evlerden ırak

Yok ya...
Evet dul kalmak istemiyorum sagolun dualariniz icin..ben de basiniza gekmesi icin kiz cocugunuza dua edecegim..ancak öyle empati yapabileceksiniz sanki..insallah kizinizin da kaynanasi ogluyla, kizinizin dedikodusunu yapar saatlerce,
Evlerden ırak
Senden de tam kaynana olur; gelinine Allah sabir versin..:KK17:bu konuya da kaynana gozuyle bakmaya girmissin belli ki.

Evlerden ırak
Kaynana olmaya cok alistirmissin kendini:)))) benim gibi gelinin olsun demedim, aman! Senin kızının benim yasadigimi yasamasi icin dua edicem dedim :)) Tam kaynana olur senden tamm

Ana kuzusuyla basa çıkamazsın düzelmez ben ayrıldım bu yüzden

Merhaba kızlar....
Eşim ve ben birbirimizi severek evlendik 6 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene. 4 aylıkta bebeğim var... Nişanlandığımız günden bu yana annesinin hayalleri, hevesleri istekleri için yaşıyor kocam.. sürekli annesini mutlu etmeye çalışıyor sürekli onun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. (mesela benim doğum günümü unutur annesininkine bir hafta önceden hazırlk yapar, bizim evlilik yıldönümümüz kutlanmaz ama annesininki için restoranlarda yer aranır vs vs.) O kadında telefonda sürekli acıtasyonlar yapıyor oğluna... beni şikayet ediyor aileme bahane veriyor.. her şeyden herkesten dert yanıyor oğluna. Evlendiğim günden beri sürekli rezil etti beni insan içinde azarladı bağırdı vs... önleyemiyorum bu kadını durduramıyorum bir türlü. Dürüst olup açıkça aldım karşıma konuştum, bak anne böyle yaparsan bize zarar veriyosun yeni evliyiz daha dedim ama yine fayda etmedi. Onuda çarpıtarak anlattı oğluna. O kadar çok yoruldum ki...
Evlilik danışmanına gittik , eşime aşırı anne hassaasiyetin var dedi psikolog. Eşimde söz veerdi düzeleceğine ama yine aynı tas aynı hamam. Annesinin bir telefonuyla herşey bozuluyor eski haline dönüyor.
Beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık. beni ve bebeğimi aile olarak görmüyor.
ne yapmalıyım? bu durum nasıl önlenir ? Hiç istememe ragmen boşanmak tek çözüm gibi geliyor... yardım edin bir akıl verin ne olur ...
Not: Bu arada kendim çalışıyorum çocuğuma bakabilecek durumdayım
Ohoooo ben yıllarca çektim kayinvalide mi. .üstelik öyle normal bir insan da değil benim ki..depresyon problemi yaşatan hergün iki poşet ilaç kullanan kaç kez hastaneye yatıp çıkan en küçük tartışmada krize girip ya kendine yada karşısındakine zarar veren tam bir deli benimki..hatta ben yeni evliyken bir süre aynı evde yaşadık ta şok olmuştum onun bu hallerine..birgun eşime saldırmıştı gömleğini yırtmışti birgun kocasının üstüne kaynar yemek tenceresini atmıştı vs vs. Bütün bunları gayet aklı başında hastalığının ardına sığınarak yapıyordu.. çok zeki ve kurnaz bir kadındır...eskiden eşim o ne derse onu yapardı..ne haksızlıklar yaşadım ailemle görüşmem bile yasaklanmıştı bir ara..
Sonra ne oldu biliyormusunuz sabrımın sonuna geldim..her yolu denedim baktım olmuyor allaha sığındım çok dua ettim eşim onun gerçek yüzünü görsün diye.. sonra bir mucize oldu ve kayinvalide geri dönülmez hatalar yapmaya başladı.yalanlar iftiralar vs hepsi ortaya çıktı..şimdi eşimle mahkemelik oldular maddi durumlar yüzünden..eşim onun yüzünü bile görmek istemiyor bende tabi..görüşmüyoruz artık...yani umudunu kaybetme allahın adaleti çok büyük..sabret ve vazgeçme s

Kaynana olmaya cok alistirmissin kendini:)))) benim gibi gelinin olsun demedim, aman! Senin kızının benim yasadigimi yasamasi icin dua edicem dedim :)) Tam kaynana olur senden tamm

Ben kızımı ana-oğul, ana-evlat arasına girmeyecek kadar yüreği geniş ve iyi kalpli yetiştireceğim sen meraklanma

Geçen bir yazı okumuştum,eslerinize çocuk gibi davranıp onları simartin,istediginizi yaptirirsiniz diyordu.kadınlarin eşlerinden beklentisi olgun tavırlar,dengeyi kurabilmesi gibi yetişkin davranışları.anne ne yapıyor dengeyi kurmasını beklemiyor simartiyor 5 yaşındaki çocuk gibi sevgi ilgiye boğuyor.erkeklerin en sevdiği şey.hoop anne kuzusu koca,anne sözünden çıkamayan koca.

Geçen bir yazı okumuştum,eslerinize çocuk gibi davranıp onları simartin,istediginizi yaptirirsiniz diyordu.kadınlarin eşlerinden beklentisi olgun tavırlar,dengeyi kurabilmesi gibi yetişkin davranışları.anne ne yapıyor dengeyi kurmasını beklemiyor simartiyor 5 yaşındaki çocuk gibi sevgi ilgiye boğuyor.erkeklerin en sevdiği şey.hoop anne kuzusu koca,anne sözünden çıkamayan koca.

Kesinlikle !

Ben kızımı ana-oğul, ana-evlat arasına girmeyecek kadar yüreği geniş ve iyi kalpli yetiştireceğim sen meraklanma
Ben kendimi biliyorum ama bu konuyu açan, burada bu yüzden boşanan herkese hakaret ediyorsunuz su an..ben böyle olmaktan cok memnunum. Sizin kuyruk aciniz büyük belli ki..kaynanayla yasamamissiniz, benim annem 16 sene kaynanasiyla yasadi, babamda bu yuzde cok dayak yedi, ve en büyük mutlulugum babanemle babamin ayrilmasiydi!! Siz simdi o sevgi dolu kalbinizi alin, benden uzaklasin..burdaki insanlara da daha fazla hakaret etmeyin..taş kalplisiniz resmen..allah cevrenizdekilere sabir versin.

bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey bir strateji belirlemek
örneğin kaynananla aranı düzelt, seni eleştirebileceği bir şey bulamasın
ne derse, ne isterse suyuna git peki de
eşin de bu durumun farkına vardığında, hala annesi senden şikayet ediyorsa o zaman annesini suçlu bulur

O işler öyle kolay olmuyor hanım kaynana ay pardon hanım abla ! .... Kızını evde sadece mal gibi işlerini gören biri olarak hayatında görüp her sıkıntısını derdini anacigiyla paylasinca bi adam öyle yürek murek hak getire !!! Zaten sizin gibiler yüzünden evlilikler bitiyor ... oğlunun evlendiğini kabullenemeyip ararım 3 kerede ararım 5 kerede ararım diye inada binen varlıklar yüzünden! Neyse .

O işler öyle kolay olmuyor hanım kaynana ay pardon hanım abla ! .... Kızını evde sadece mal gibi işlerini gören biri olarak hayatında görüp her sıkıntısını derdini anacigiyla paylasinca bi adam öyle yürek murek hak getire !!! Zaten sizin gibiler yüzünden evlilikler bitiyor ... oğlunun evlendiğini kabullenemeyip ararım 3 kerede ararım 5 kerede ararım diye inada binen varlıklar yüzünden! Neyse .
Çok şükür..beni anlayan biri daha çıktı..agzina sağlık..ki önceki konularimda annesini cok sevdigimi dile getirmistim..kendi kendini soguttu cenesiyle..Agzina sağlık pitipiti!

Kaynanasıyla iyi olan yok mu ya nedir biz kızların çektiği. Benim de ciddi bi ilişkim var müstakbel kv şimdiden başladı oğlumu ezdirmem kullandırmam üzeni üzerim ben sevmedim bu kızı dersem bitirir biliyorum tripleri ALLAH yardımcımız olsun ne diyim

Benim babamin ikinci evliligi bu..Önceki kadincagiz 25 yıldır bekar, daha hamileyken boşanmış babamdan..kiziyla yalnız yasiyor.bana hala diyor ki annen nasil cekti o kadini, ben 1 yil cekemedim..:( Babam da nasil anneciydi nasil...

Merhaba kızlar....
Eşim ve ben birbirimizi severek evlendik 6 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene. 4 aylıkta bebeğim var... Nişanlandığımız günden bu yana annesinin hayalleri, hevesleri istekleri için yaşıyor kocam.. sürekli annesini mutlu etmeye çalışıyor sürekli onun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. (mesela benim doğum günümü unutur annesininkine bir hafta önceden hazırlk yapar, bizim evlilik yıldönümümüz kutlanmaz ama annesininki için restoranlarda yer aranır vs vs.) O kadında telefonda sürekli acıtasyonlar yapıyor oğluna... beni şikayet ediyor aileme bahane veriyor.. her şeyden herkesten dert yanıyor oğluna. Evlendiğim günden beri sürekli rezil etti beni insan içinde azarladı bağırdı vs... önleyemiyorum bu kadını durduramıyorum bir türlü. Dürüst olup açıkça aldım karşıma konuştum, bak anne böyle yaparsan bize zarar veriyosun yeni evliyiz daha dedim ama yine fayda etmedi. Onuda çarpıtarak anlattı oğluna. O kadar çok yoruldum ki...
Evlilik danışmanına gittik , eşime aşırı anne hassaasiyetin var dedi psikolog. Eşimde söz veerdi düzeleceğine ama yine aynı tas aynı hamam. Annesinin bir telefonuyla herşey bozuluyor eski haline dönüyor.
Beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık. beni ve bebeğimi aile olarak görmüyor.
ne yapmalıyım? bu durum nasıl önlenir ? Hiç istememe ragmen boşanmak tek çözüm gibi geliyor... yardım edin bir akıl verin ne olur ...
Not: Bu arada kendim çalışıyorum çocuğuma bakabilecek durumdayım

Ohoo balik bastan kokar 6 yillik iliski daha nisanliliktan baslayan anneci tavirlar siz bile bile kosmussunuz bu duruma. Tasinin baska sehire gidin mesela, kocanizda annesiyle kordon bagini kesmis olur.
Bosansaniz o kadin sizi rahat birakmaz arada bebek varmis hatta derki ah oglum vah olglum bak ben hakliymisim bu kadindan sana es olmazmis bla bla bla.
Evliliginize deger veriyor esinizi seviyorsaniz ailenizi toplayip o kadindan uzaga tasinin, esinizede bunun evliliginiz ve geleceginizi icin sart olduguna inandirin ki razi olsun, belliki adam o kadar da odun degil sizinle terapiste falan gelmis yani sonucta. Guzellikle bir deneyin bakalim ne gerekiyrosa yapin is ev sehir degistirin gidin kv de de avucunu yalasin.
Bakin bakalim esiniz sizi kaybetme korkusu ile karsi karsiya kaldiginda nasil tepki vereck cunku simdidye kadar sizin psikolojik baskilariniz annesininkiler kadar etkili ve guclu olmamis. Ha yok mok derse bana kalirsa gizliden baska sehirde is arayin bulun hatta evinizi tutun cikin gidin bakalim o zaman inat edecekmi gelmemekte.
Devletteyseniz kimseye caktirmadan tayin isteyin, ozeldeyseniz sirket icinde baska yere gecmeye calisin, yoksada baska sirkette is arayin durumunuza gore yani.
Cekmeyin o hastalikli ruh hallerini yani, yine iyi dayanmissiniz yani o kadinla kocaniza valla cok sabirliymissiniz.

Kaynanasıyla iyi olan yok mu ya nedir biz kızların çektiği. Benim de ciddi bi ilişkim var müstakbel kv şimdiden başladı oğlumu ezdirmem kullandırmam üzeni üzerim ben sevmedim bu kızı dersem bitirir biliyorum tripleri ALLAH yardımcımız olsun ne diyim

sizin felaketinizde gelioyorum diyormus acikca

Back
X