• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana yüzünden eş ile kavga etmek

beyazmmelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
3
1
1
35
öncelikle merhaba hanımlar eşimle 1 yıldır evliyiz 6 yıldır birlikteliğimiz var 6 aylıkta hamileyim eşimle kaynanam yüzünden çok kavgamız oluyor kaynanam tek yaşıyor 2 oğlu var köy hayatı yaşayan bir kadın eşi yok eşimi sürekli bugun bu iş yapılacak buraya gidicem beni al bu iş var diyerek sürekli çağırıyor eşimde babası olmadığından sürekli gitmek zorunda kalıyor malum karadenizde fındık ayı eşim 10 gündür annesiyle birlikte fındık topluyor kaynım gitmiyor işleri varmış gidemiyormuş bende kendi annemde kalıyorum hamile olduğum için ve eşimle bu sebepten çok kavga ediyoruz abisinin umrunda değil ama kendisi hamile karısını bırakıp 1 ay belkide 1 buçuk ay fındık toplayacak sizce çok mu abartıyorum kızmakta?

öncelikle merhaba hanımlar eşimle 1 yıldır evliyiz 6 yıldır birlikteliğimiz var 6 aylıkta hamileyim eşimle kaynanam yüzünden çok kavgamız oluyor kaynanam tek yaşıyor 2 oğlu var köy hayatı yaşayan bir kadın eşi yok eşimi sürekli bugun bu iş yapılacak buraya gidicem beni al bu iş var diyerek sürekli çağırıyor eşimde babası olmadığından sürekli gitmek zorunda kalıyor malum karadenizde fındık ayı eşim 10 gündür annesiyle birlikte fındık topluyor kaynım gitmiyor işleri varmış gidemiyormuş bende kendi annemde kalıyorum hamile olduğum için ve eşimle bu sebepten çok kavga ediyoruz abisinin umrunda değil ama kendisi hamile karısını bırakıp 1 ay belkide 1 buçuk ay fındık toplayacak sizce çok mu abartıyorum kızmakta?
Bence eşinle bu süreçte görüşme akli başına gelene kadar..

Yardıma gidebilir fındık döneminde, siz de yalnız değilmişsiniz. Herkesin çalıştığı iş sektörü aynı olmayabilir. Bunu kardeşler arasında kendileri belki sıraya bimdirmişlerdir. Bence o kadar kendinizi germeyin. Eğer ki o oradayken arayıp soruyorsa da dert etmeyin. Evet her sene yük eşinize binerse, tek sorumluluğu o alıp parayı da eşit miktarda bölüşürlerse adaletli olmaz. Ama biraz gözlemleyerek sabretmenizi önerebilirim. Hemen kavga çıkarmayın, yoksa beni ailemden koparıyor şeklinde hisseder.

Back
X