Biraz geç oldu ama evet farkında, 1 senedir bu çocuk bana takıkbiz istiyoruz ki evlenince eşlerimizin aileleri hiç bizlere karışmasın...
abes bi istek değil, aslında olması gereken bu çünkü herkesin ailesi ayrılıyor evlenince..
kabul edemiyor erkek aileleri bunu malesef..
o yüzden onları oldukları gibi biz kabul ediyoruz, biz sabrediyoruz...
kimimiz eşimizin, kimimiz de çocuğumuzun hatrına sabrediyoruz...
eşinizin yeğeninin yaptığı terbiyesizlik, başka bir açıklaması yok.
ama şükredin ki eşiniz gerçeğin farkında..
yalnız kalmamaya çalışın o çocuk ile.
Bilemiyorum biraz agrasif, anne babasına da öyle tavırlı sürekli.Görümcenizin oğlu size niye takık olabilir ya korkulur valla. Yaşı da küçük değilmiş ki. Dikkat edin bence.
Verdim maalesef eşimle sırf bu yüzden tartışmak istemiyorum, zaten annesine çok düşkünYerinde olsam bavulu katiyen vermezdim .Bana lazim derdim evde fazla esyalarimi koyfum ve kaldirdim derdim .Her gittiginizde bu sekilde sorun cikartiyorlarsa gitmeyin esiniz gitsin.
Tip tip bakmalar, benim oldugum ortama girmek istememeler, laf çarpmalar, bana inat çocuğumu kucağına almalar, eşime yağ çekip bana gıcık konuşmalar..Takıkdan kastınız tam olarak nedir?
Terbiyesiz, eşinize uygun bi dille anlatın aynı ortama girmek istemediğinizi, eşiniz bir de size kifür ettiği halde o çocukla aynı ortamda bulunmanıza nasıl izin verdi anlamadım doğrusu.Tip tip bakmalar, benim oldugum ortama girmek istememeler, laf çarpmalar, bana inat çocuğumu kucağına almalar, eşime yağ çekip bana gıcık konuşmalar..
Bu 1 senedir böyle, hamileyken eşim onu bakkala yollardı kapıyı açardım al derdi, tip tip bakardı.
Bana adımla hitap etmeler.
Lanlı konuşmalar.
Hatta daha da ileri gitti bana aq dedi.
Eşim inanmadı bana, sorunca da evet demiş dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?