Kaynana'!

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Mrb arkadaşlar
Benim kaynanam beni hiç sevmez, kıskanır.
Tek oğlu var, tel gelinim yani.
İki kızı var, büyük kızının oğlu yani görümcemin oğlu bana takık!
18 yaşında, ama bildiğin serseri.
Silahlı, bıçaklı.
Bana laf vurmalar, imalı konuşmalar,vs..
Dün akşam iftara gittik görümcemgile, tabi ben isteksiz.
Eşime gitmeyelim dedim ayıp olur çağırmış dedi.
Gittik;
Oğlu sürekli laf çarpıyo, (benim 3 aylık bebeğim var) çocuğumu emzirmeye odaya gidiyorum peşimden Geliyo illa tartışma çıksın diye uğraşıyo.
Neyse büyük bir tartışma oldu.
Bana yine laf attı, tabi ben susmadım.
Sen edepsizsin anana babana edepsiz oldugun icin banada böyle yapman çok normal dedim.
Eşim geldi noldu falan, bi daha uyarmicam seni bak, bu kaçıncı diye çıkıştı yiyenine.
Kaynanam beni azarlamaya kalktı başladı ortalığı kattın diye,
Benim hiç bir suçum yok.
Eşim beni savundu diye onada diyo sen ne karışıyosun vs..
Bugün yine 1 saat laf saydı, şimdi de gelmiş benden bavul istiyo ne yüzle ister dedim dün bana bi dünya laf saydı.
Eşimin hatrına vericem ama bu kadın bir nankör.!
Haram Olsun bütün ne hakkım varsa.

biz istiyoruz ki evlenince eşlerimizin aileleri hiç bizlere karışmasın...
abes bi istek değil, aslında olması gereken bu çünkü herkesin ailesi ayrılıyor evlenince..
kabul edemiyor erkek aileleri bunu malesef..
o yüzden onları oldukları gibi biz kabul ediyoruz, biz sabrediyoruz...
kimimiz eşimizin, kimimiz de çocuğumuzun hatrına sabrediyoruz...

eşinizin yeğeninin yaptığı terbiyesizlik, başka bir açıklaması yok.
ama şükredin ki eşiniz gerçeğin farkında..
yalnız kalmamaya çalışın o çocuk ile.

Esinizin tavri cok onemli kim ne derse desin. Surekli kaos icinde olmak istemiyorsa esinizde zaten gidis gelisi biraz daha seyreklestirir.

Kaynana, elti, görümce bitti sıra görümcenin sıpasına mı geldi. Bu gelin kısmına rahat yok. O da bitince dış kapının mandalı başlar. Önce ağız dolusu hoşt demeyi öğrenin. Sonrada başta kocanız olmak üzere herkese bu zibidiyle karşılaşmak muhatap olmak istemiyorum. Hem kendim hem çocuğum için korkuyorum deyin.

Herşeyi çözecek eşiniz. O da zaten gerekli tepkileri vermiş. Ancak siz de ayıp, mayıp dinlemeyin, gitmeyin.

Biraz geç oldu ama evet farkında, 1 senedir bu çocuk bana takık

Görümcenizin oğlu size niye takık olabilir ya korkulur valla. Yaşı da küçük değilmiş ki. Dikkat edin bence.
Bilemiyorum biraz agrasif, anne babasına da öyle tavırlı sürekli.
Baş edemiyolar ama bana ayrıca gıcık olmuş

Yerinde olsam bavulu katiyen vermezdim .Bana lazim derdim evde fazla esyalarimi koyfum ve kaldirdim derdim .Her gittiginizde bu sekilde sorun cikartiyorlarsa gitmeyin esiniz gitsin.
Verdim maalesef eşimle sırf bu yüzden tartışmak istemiyorum, zaten annesine çok düşkün

bebegi emzirmeye gidiyonuz pesinizden geliyo kucuk cocuk degil 18 yasinda delikanli arkanizdan gelmemesi gerektigini bilecek yasat uygunsuz bir durum oldugunu bile bile inat etmis yapmis tartisma ciksin diye demissiniz esiniz iyi bi ayar vermeli ona ben olsam hicbiriyle muattap olmam

Takıkdan kastınız tam olarak nedir?
Tip tip bakmalar, benim oldugum ortama girmek istememeler, laf çarpmalar, bana inat çocuğumu kucağına almalar, eşime yağ çekip bana gıcık konuşmalar..
Bu 1 senedir böyle, hamileyken eşim onu bakkala yollardı kapıyı açardım al derdi, tip tip bakardı.
Bana adımla hitap etmeler.
Lanlı konuşmalar.
Hatta daha da ileri gitti bana aq dedi.
Eşim inanmadı bana, sorunca da evet demiş dedim.

Terbiyesiz, eşinize uygun bi dille anlatın aynı ortama girmek istemediğinizi, eşiniz bir de size kifür ettiği halde o çocukla aynı ortamda bulunmanıza nasıl izin verdi anlamadım doğrusu.

Sapık mı bu cocuk? ? Cok görüşmeyin derim. Cocugunuzla da yalnız bırakmayın.

profil fotoğrafınız size mi ait? güzel bir hanımsanız burada dillendirmekten çekinilen duruma ben de katılıyorum...
var etrafımda bir örnek, dayının genç hanımına karşı...

Evine falan sokma bunları. asla ve asla çocuğuna dokunmasına kucağına almasına izin verme. eşine mutlaka söyle emririrken geldi diye. bildiğim kadarıyla senin yaşında küçük. bu yegen noemal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…