Inanmadı yapmaz o dediTerbiyesiz, eşinize uygun bi dille anlatın aynı ortama girmek istemediğinizi, eşiniz bir de size kifür ettiği halde o çocukla aynı ortamda bulunmanıza nasıl izin verdi anlamadım doğrusu.
Kaynanam beni suçladı her zaman olduğu gibiBelli ki anneannesi ve annesi sizi çekiştiriyor, o da size diş biliyor. Konu açılınca soramadınız mı hepsine birden? Derdiniz ne benimle de bu çocuk bana taktı diye? Yeminle yırtardım ortalığı.
Senin konularını hatırlıyorum kv ile altlı üstlü oturuyordun en son. Eşinin tavrı hoşuma gitti eşin normalde pek seni savunan biri değildi. Pek muhattap olma ben olsam o görümceye gitmemMrb arkadaşlar
Benim kaynanam beni hiç sevmez, kıskanır.
Tek oğlu var, tel gelinim yani.
İki kızı var, büyük kızının oğlu yani görümcemin oğlu bana takık!
18 yaşında, ama bildiğin serseri.
Silahlı, bıçaklı.
Bana laf vurmalar, imalı konuşmalar,vs..
Dün akşam iftara gittik görümcemgile, tabi ben isteksiz.
Eşime gitmeyelim dedim ayıp olur çağırmış dedi.
Gittik;
Oğlu sürekli laf çarpıyo, (benim 3 aylık bebeğim var) çocuğumu emzirmeye odaya gidiyorum peşimden Geliyo illa tartışma çıksın diye uğraşıyo.
Neyse büyük bir tartışma oldu.
Bana yine laf attı, tabi ben susmadım.
Sen edepsizsin anana babana edepsiz oldugun icin banada böyle yapman çok normal dedim.
Eşim geldi noldu falan, bi daha uyarmicam seni bak, bu kaçıncı diye çıkıştı yiyenine.
Kaynanam beni azarlamaya kalktı başladı ortalığı kattın diye,
Benim hiç bir suçum yok.
Eşim beni savundu diye onada diyo sen ne karışıyosun vs..
Bugün yine 1 saat laf saydı, şimdi de gelmiş benden bavul istiyo ne yüzle ister dedim dün bana bi dünya laf saydı.
Eşimin hatrına vericem ama bu kadın bir nankör.!
Haram Olsun bütün ne hakkım varsa.
Sana öyle terbiyesizce konuştu ve eşin hala o eve gidiyor ve üstelik seni de beraberinde götürüyor. Eşini ayakta alkışlıyorumTip tip bakmalar, benim oldugum ortama girmek istememeler, laf çarpmalar, bana inat çocuğumu kucağına almalar, eşime yağ çekip bana gıcık konuşmalar..
Bu 1 senedir böyle, hamileyken eşim onu bakkala yollardı kapıyı açardım al derdi, tip tip bakardı.
Bana adımla hitap etmeler.
Lanlı konuşmalar.
Hatta daha da ileri gitti bana aq dedi.
Eşim inanmadı bana, sorunca da evet demiş dedim.
Duskun olsun .Esim sorarsa sen kadin islerine karisma derdim bana lazim diyip cenesini kapatirmalisin.Verdim maalesef eşimle sırf bu yüzden tartışmak istemiyorum, zaten annesine çok düşkün
Evet beni de şaşırttıSenin konularını hatırlıyorum kv ile altlı üstlü oturuyordun en son. Eşinin tavrı hoşuma gitti eşin normalde pek seni savunan biri değildi. Pek muhattap olma ben olsam o görümceye gitmem
Bilemiyorum değişik bi çocukYeğen sana neden takık ? Bu kısmı anlamadım. Emzirmeye kadar peşinden gelip de sana sataşması hiç normal değil; bunu neden yapıyor belli bir sebebi var mı?
Benim aklıma üç ihtimal geliyor yanlış anlamazsan; ya senden hoşlanıyor ve ruh hastası olduğundan bunu bu şekilde gösteriyor. Ya da annesi yani görümcen bunu baya bir dolduruyor. Ya da hem görümce hem babaanne seni istemeyip bunu doldurup üstüne salıyorlar . Aklımaböyle kötü şeyler geliyor.Bilemiyorum değişik bi çocuk
3. Neden olabilir bence diğerleri bi ihtimal belkiBenim aklıma üç ihtimal geliyor yanlış anlamazsan; ya senden hoşlanıyor ve ruh hastası olduğundan bunu bu şekilde gösteriyor. Ya da annesi yani görümcen bunu baya bir dolduruyor. Ya da hem görümce hem babaanne seni istemeyip bunu doldurup üstüne salıyorlar . Aklımaböyle kötü şeyler geliyor.
HaklısınızCanim kendini açık edecek profil fotosu kullanma
Eşinin ailesi arıza gibi duruyor anlatışına bakılırsa başın derde girmesin tanıdığın tanıdığı görür sıkıntı olmasın
Kızının adı yüzünün bikısmı kızının yüzü yaşın çok belirgin
Platform anonim unutma
Onun o odada telefonu şarj da takılı idi, bende çocuğu emzirmek için annesine oda sordum annesine de yani görümcem o odayı gösterdi tam ben gidiyoken benden önce oğlu daldı odaya bende kasten mi yapıyosun dedim telefonunu aldı hemen eline, çıkar mısın çocuğu emzircem dedim söylene söylene çıktıBu psikopat yegenin sana ilgisinin olup olmadığını sen hissedersin.ben şunu anlamadım sen bebeği emzirmeye girdiğin anda o içeri hicbisey yokmuş gibi mı daldı.aklim almıyor inanın.eger öyle birşey varsa tam dayaklik.ben olsam önce hickizmam durumu anlamaya çalışırım ne yapıyor diye.Bebegi kucağıma alırım bakalım ne yapacak.X ne oldu niçin buradasın derim.beklerim.onun amacı zaten sizi cildirtmak.kavga çıkarmak anladığım kadarıyla.Yaşı küçük değil oraya gitmemeye özen goster
Bı kere cikarmisin çocuğu emzircem demen olmamış.X cikabilirmisin bir isim var de veya gorumcene x içerde abla bı bakarmisin deyip odayı uygun hale getirebilirsiniz.siz muhattap olmayın.Sizde belki ona takintilisiniz.gicik oluyorsunuz ve herseyi gözünüze batıyor olabilir.bende direk odaya daldı bile bile sandimOnun o odada telefonu şarj da takılı idi, bende çocuğu emzirmek için annesine oda sordum annesine de yani görümcem o odayı gösterdi tam ben gidiyoken benden önce oğlu daldı odaya bende kasten mi yapıyosun dedim telefonunu aldı hemen eline, çıkar mısın çocuğu emzircem dedim söylene söylene çıktı
Hayır ama odaya gideceğimi bile bile benimle aynı anda odaya geldi hiç umursamadan telefonunu alıp oyalandı ve benim ona çık dememi bekledi illa bir sorun çıksın diye uğraşıyo işte.Bı kere cikarmisin çocuğu emzircem demen olmamış.X cikabilirmisin bir isim var de veya gorumcene x içerde abla bı bakarmisin deyip odayı uygun hale getirebilirsiniz.siz muhattap olmayın.Sizde belki ona takintilisiniz.gicik oluyorsunuz ve herseyi gözünüze batıyor olabilir.bende direk odaya daldı bile bile sandim
Bütün Kaynanalar birbirinden cins demek ki:) Ben olsam da bulur bir bahaneyle vermezdim Allah'tan Eşin senin yanında gerisi zaten önemsiz kafanıza takmayın Allah eşinle mutluluğunu bozmasınMrb arkadaşlar
Benim kaynanam beni hiç sevmez, kıskanır.
Tek oğlu var, tel gelinim yani.
İki kızı var, büyük kızının oğlu yani görümcemin oğlu bana takık!
18 yaşında, ama bildiğin serseri.
Silahlı, bıçaklı.
Bana laf vurmalar, imalı konuşmalar,vs..
Dün akşam iftara gittik görümcemgile, tabi ben isteksiz.
Eşime gitmeyelim dedim ayıp olur çağırmış dedi.
Gittik;
Oğlu sürekli laf çarpıyo, (benim 3 aylık bebeğim var) çocuğumu emzirmeye odaya gidiyorum peşimden Geliyo illa tartışma çıksın diye uğraşıyo.
Neyse büyük bir tartışma oldu.
Bana yine laf attı, tabi ben susmadım.
Sen edepsizsin anana babana edepsiz oldugun icin banada böyle yapman çok normal dedim.
Eşim geldi noldu falan, bi daha uyarmicam seni bak, bu kaçıncı diye çıkıştı yiyenine.
Kaynanam beni azarlamaya kalktı başladı ortalığı kattın diye,
Benim hiç bir suçum yok.
Eşim beni savundu diye onada diyo sen ne karışıyosun vs..
Bugün yine 1 saat laf saydı, şimdi de gelmiş benden bavul istiyo ne yüzle ister dedim dün bana bi dünya laf saydı.
Eşimin hatrına vericem ama bu kadın bir nankör.!
Haram Olsun bütün ne hakkım varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?