Kaynana'!

Belli ki anneannesi ve annesi sizi çekiştiriyor, o da size diş biliyor. Konu açılınca soramadınız mı hepsine birden? Derdiniz ne benimle de bu çocuk bana taktı diye? Yeminle yırtardım ortalığı.

Belli ki anneannesi ve annesi sizi çekiştiriyor, o da size diş biliyor. Konu açılınca soramadınız mı hepsine birden? Derdiniz ne benimle de bu çocuk bana taktı diye? Yeminle yırtardım ortalığı.
Kaynanam beni suçladı her zaman olduğu gibi

Senin konularını hatırlıyorum kv ile altlı üstlü oturuyordun en son. Eşinin tavrı hoşuma gitti eşin normalde pek seni savunan biri değildi. Pek muhattap olma ben olsam o görümceye gitmem

Sana öyle terbiyesizce konuştu ve eşin hala o eve gidiyor ve üstelik seni de beraberinde götürüyor. Eşini ayakta alkışlıyorum

Yeğen sana neden takık ? Bu kısmı anlamadım. Emzirmeye kadar peşinden gelip de sana sataşması hiç normal değil; bunu neden yapıyor belli bir sebebi var mı?

Bilemiyorum değişik bi çocuk
Benim aklıma üç ihtimal geliyor yanlış anlamazsan; ya senden hoşlanıyor ve ruh hastası olduğundan bunu bu şekilde gösteriyor. Ya da annesi yani görümcen bunu baya bir dolduruyor. Ya da hem görümce hem babaanne seni istemeyip bunu doldurup üstüne salıyorlar . Aklımaböyle kötü şeyler geliyor.

Canim kendini açık edecek profil fotosu kullanma
Eşinin ailesi arıza gibi duruyor anlatışına bakılırsa başın derde girmesin tanıdığın tanıdığı görür sıkıntı olmasın
Kızının adı yüzünün bikısmı kızının yüzü yaşın çok belirgin
Platform anonim unutma

Konu başlığı biye kaynana?

Yeğen yada koca olmalıydı. Kocan arkanda olsa bunların hiçbiri olmazdı zaten.

3. Neden olabilir bence diğerleri bi ihtimal belki

Haklısınız

Bu psikopat yegenin sana ilgisinin olup olmadığını sen hissedersin.ben şunu anlamadım sen bebeği emzirmeye girdiğin anda o içeri hicbisey yokmuş gibi mı daldı.aklim almıyor inanın.eger öyle birşey varsa tam dayaklik.ben olsam önce hickizmam durumu anlamaya çalışırım ne yapıyor diye.Bebegi kucağıma alırım bakalım ne yapacak.X ne oldu niçin buradasın derim.beklerim.onun amacı zaten sizi cildirtmak.kavga çıkarmak anladığım kadarıyla.Yaşı küçük değil oraya gitmemeye özen goster

Onun o odada telefonu şarj da takılı idi, bende çocuğu emzirmek için annesine oda sordum annesine de yani görümcem o odayı gösterdi tam ben gidiyoken benden önce oğlu daldı odaya bende kasten mi yapıyosun dedim telefonunu aldı hemen eline, çıkar mısın çocuğu emzircem dedim söylene söylene çıktı

Bı kere cikarmisin çocuğu emzircem demen olmamış.X cikabilirmisin bir isim var de veya gorumcene x içerde abla bı bakarmisin deyip odayı uygun hale getirebilirsiniz.siz muhattap olmayın.Sizde belki ona takintilisiniz.gicik oluyorsunuz ve herseyi gözünüze batıyor olabilir.bende direk odaya daldı bile bile sandim

Hayır ama odaya gideceğimi bile bile benimle aynı anda odaya geldi hiç umursamadan telefonunu alıp oyalandı ve benim ona çık dememi bekledi illa bir sorun çıksın diye uğraşıyo işte.
Ve ben sakin bi sekilde çıkar mısın dedim sonuçta kendi evi..

Bütün Kaynanalar birbirinden cins demek ki:) Ben olsam da bulur bir bahaneyle vermezdim Allah'tan Eşin senin yanında gerisi zaten önemsiz kafanıza takmayın Allah eşinle mutluluğunu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…