- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Gerisini siz düşünün diyorsunuz yaniBıktım artık
Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin banaBıktım artık
Eşi yokmuB
Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin bana
Onu susturmanın tek yoluB
Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin bana
Canım o da kandırıldığını bende. Ev alınacaktı bize eşimden madur. Annesi olduğu için eli kolu bagliNeden kendi kararlarını daha veremeyen bir adamla evlendim
Hani senin kendi kararların olması geçiyorum
Kendi kararlarını verebilen güçlü kadın bizim toplumda lüx bu konuda fazla beklentim yokta bari eş seçerken biraz akıllıca davranın be ya
Eşin öfke kontrolü olmayan, çabuk parlayan, şiddet eğilimi olan biriyse doğru olmaz. Anlayışlı biriyse olabilir.Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu
Ev alınacak yalanıyla aynı evde yaşamaya mahkum bırakılan kaçıncı kadının konusu bu acaba? Eşiniz dik dursun da çıkarsın sizi oradan. Ha böyle bir eve neden çocuk yaptığınız da ayrı bir merak konusu.
Bu durumda da kaynananız kocanıza aynı tehditleri sürdürüp boşanmanıza sebep olabilir. Zira siz bu kadar sıkıntı çekerken, mutsuzken o tehditlerden etkileniyorsa; evden ayrıldığınızda da devam edecektir etkilenmeye.Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?