Kaynana..

Emin misin yetecegine, hangi ilde oturuyorsunuz?Hicbir secenek yoksa babanin evine git o zaman tabi annesine kor kutuk bagli sozunden cikmayan bir adamsa ters tepebilir ama ikna etmeye calisirsa dik dur ya ayri eve cikariz ya da ben donmeyecegim diye.Yani gercekten donmeyecegini dusunmesi lazim.

Çalış. .

Eşim çok iyi bir insan onu kaybetmek istemiyorum ben hem kendini hem onu nurdan kurtarabilirmiyim sizce. Çocuk mutlaka olmalı bir evlilikte

Pardon da kendi bardağı bile olmayan bir kadın
Karısını ayrı eve çıkaramayan bir erkek
Anasından izinsiz tuvalete bile gidemeyen iki tip in neden çocuğu olmak zorunda ?

Sizi kirmak istemiyorum,ama bosanmayi göze almadiktan sonra evden kacmayi niye düsünüyorsunuz ki? Yatagi veya evi ayirmak öyle basit seyler degil bir evlilikte. Bence iyi düsünün. Esinizin günahi yoksa onu niye böyle tehdit etmek istiyorsunuz ki?

İşe girip çalış
Sonra da ev tutun ayrılın
Ev ev üstüne olmaz

Kocanız ne diyor bu işe, niyeti mi yok anasından ayrılmaya?

Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu

Hayır.

En başta "ay bi şekilde evleneyim de bekar kalmıyım" demeyip ayrı ev açmadıkça evlenmemek doğru hareket olurdu.

Çocuk mutlaka olmalı bir evlilikte

"Mutlaka" çocuk neden olmalı onu anlamadım. Ne gibi bir zorunluluğu var acaba. Çocuk olmadan çift olunmuyor mu? Bakın sizin çocuk olmuş ama çift olamamışsınız, kabile olmuşsunuz

Ayrıca 1000 tl ile 1 ay geçinebileceğini falan sanıyorsunuz. Yaşınız çok genç sanırım. Ya da piyasadan haberiniz yok.

Daha ayaklarınız yere basmadan, yetişkin birey olamadan evlenip, bir de "çocuk mutlaka olmalı evlilikte" kafasının sonu "acaba şimdi çocukla annemine evine kaçsam kocam ikna olur mu" oluyor işte. Sanki sonuç çok güzel olmuş gibi millete mutlaka olmalı diye akıl vermiyor musunuz bir de...Allah aşkına biraz mantıklı yaşayın ya.

Madem bıktınız, girin işe, eliniz ekmek tutsun, ailelerden bağımsız hayatta kalmayı öğrenin önce. Sonra evleri ayırması kolay.
Başkasının evinde yaşarsan bardağını kırdın diye de kızar, kapısını hızlı kapattın diye de kızar.

Üff.. Bende 30 yaşındayım.. Gezme nedir bilemedim.. Aynı anda iki okul okudum.. Çok şükür doktoram bile bitti.. Neye güvenerek evleniyorsunuz? Yetmeyip birde aynı evde yaşıyorsunuz?
Kendi yaşıtlarım ve daha küçük yaştaki bayanlar için üzülemiyorum valla.. Kendi düşen ağlamazmış.. Hele 25 yaşında liseli gibi gözü birşey görmeden kocaya koşanlar hiç ağlamasın.. Zamanında mutlaka yapma, etme diyen aklı başında insanlar olmuştur hayatınızda.. Dinlememişsiniz, düşünmemişsiniz, adım atmamışsınız.. Çözümü baba evine gitmekte buluyorsunuz hâlâ, çalışmak yerine..

ibretlik yazıyorum sana ek olarak;
vakti zamanında aşık olduğum biri vardı 24 yaşındayken o evlenelim evlenelim diye tuttururdu ben de kpss yi kazanmadan olmaz evlenemem diyordum... 3 yıl gecti annesinin sözüne bakarak beni terketti o zamanlar yine sınavlarla uğraşıyordum o evlendi vs. ben kaldım sap gibi yaş oldu 28...
şimdi aklım başıma anca geliyor öyle bii kapılmışım ki ona, işi bırak dese bırakırım. çok ince düşünmek lazım. elin adamının duygu durumu bi anda anne lafıyla bile değişebiliyor.hele hele bu işler ciddiye binince anneci oluveriyorlar arkadaş vitamin mı bu ne bi anda kan değerleri oluk oluk anne akıyor kaç yaşında adamın.

Eşya alacaksınız mecburen. O nasıl olacak. Birikim yapın bari çıkmadan bir şekilde. Yoksa tıpış tıpış geri dönersiniz.Daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…