- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.781
- 398
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Emin misin yetecegine, hangi ilde oturuyorsunuz?Hicbir secenek yoksa babanin evine git o zaman tabi annesine kor kutuk bagli sozunden cikmayan bir adamsa ters tepebilir ama ikna etmeye calisirsa dik dur ya ayri eve cikariz ya da ben donmeyecegim diye.Yani gercekten donmeyecegini dusunmesi lazim.Kaynanam tam bir cadı. Kötü. Ben 30 yaşındayım neden kendimi ona ezdireyim neden beni daha fazla yönetmesine izin vereyim. İsterse eşim beni boşaldım umrumda değil ben bu evden bir şekilde çıkacağım Allah şahidim olsun ki. Asgari ücret yeter bana 600 kiraya versem 1 milyar bana yeter. Tutumlu biriyimdir
B
Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin bana
Eşim çok iyi bir insan onu kaybetmek istemiyorum ben hem kendini hem onu nurdan kurtarabilirmiyim sizce. Çocuk mutlaka olmalı bir evlilikte
B
Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin bana
Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu
Çocuk mutlaka olmalı bir evlilikte
Neyden bıktın anlat bakalımBıktım artık
Anlatmis konu sahibi. Çözümu yok cunku beraber yaşıyorlar.Neyden bıktın anlat bakalım
beraber mi okumaya bile gerek yok o zaman sorunların ne olduğu belli geçmiş olsunAnlatmis konu sahibi. Çözümu yok cunku beraber yaşıyorlar.
Sizinki gibi evliliklerde olmamalı.Eşim çok iyi bir insan onu kaybetmek istemiyorum ben hem kendini hem onu nurdan kurtarabilirmiyim sizce. Çocuk mutlaka olmalı bir evlilikte
Eşya alacaksınız mecburen. O nasıl olacak. Birikim yapın bari çıkmadan bir şekilde. Yoksa tıpış tıpış geri dönersiniz.Daha kötüKaynanam tam bir cadı. Kötü. Ben 30 yaşındayım neden kendimi ona ezdireyim neden beni daha fazla yönetmesine izin vereyim. İsterse eşim beni boşaldım umrumda değil ben bu evden bir şekilde çıkacağım Allah şahidim olsun ki. Asgari ücret yeter bana 600 kiraya versem 1 milyar bana yeter. Tutumlu biriyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?