kaynana..

Anne babayla aynı yatakta yatmanın bile yaşı vardır. Belli yaştan sonra ki bu 5 bile değildir daha küçüktür, aynı yatakta yatılmaz.
Psikolojik bir sorundur diğer türlüsü, tedavi gerektirir.
Uzmanlar bile böyle söylüyor, anası onun diyenlere şaşırıyorum.

Yahu anne oğul uyurlar yazanlar:eşşek kadar evli barklı adamla,eşşek kadar kadın seninle uyumayı özledim diye neden uyusunlar??bunun neresi normal!!!(burda eşşek kadar diye bahsettiğim konu sahibinin eşiyle kvsi değil yanlış anlaşılmasın,genel olarak örnek verme amaçlı yazdım)ne bileyim emzirdiğin bebeğin olur alır koynuna uyursun bu normal ya da ne bileyim bi düğün,ölü bişey olur yatacak yer sıkıntısı olur anne evlat uyursun yani extrem bişey olur uyursun.anne evlat sonuçta.ama koca kadın koca oğluna seninle uyumayı özledim bi gün gelde uyuyayım neden desin.diyorsa tek amacı vardır bence gelini gıcık etmek.sen evlisin oğlumla ama o hala benim anasının kınalı kuzusu mode bu mode.saçımı tutun lütfen kusucam:kusmuk:

bir akşam anne oğul birlikte kalalım özlem giderelim manasında söylemiştir. anne olunca anlarsınız. genel olarak sana ve evliliğine saygılı ve iyi bir insansa bence bu istekler anormal değil. insan evladı kaç yaşında olursa olsun arada başbaşa kalmak ister.
benim anneannem de bu taleplerde bulunuyor bazen sizi çok özledim diye. şimdi annem gittiğinde normal olur da dayım gittiğinde mi anormal olacak erkek diye..
insani düşünmeye çalışın.
beraber vakıt gecırmek degıl canım aynı yatakta uyumaktan bahsedıyo

bir akşam anne oğul birlikte kalalım özlem giderelim manasında söylemiştir. anne olunca anlarsınız. genel olarak sana ve evliliğine saygılı ve iyi bir insansa bence bu istekler anormal değil. insan evladı kaç yaşında olursa olsun arada başbaşa kalmak ister.
benim anneannem de bu taleplerde bulunuyor bazen sizi çok özledim diye. şimdi annem gittiğinde normal olur da dayım gittiğinde mi anormal olacak erkek diye..
insani düşünmeye çalışın.
bıde son zamanlarda soguk davranmaya ve laf sokmaya baslamıstı

Lütfen dini içerikli yorum yapmayın bu forumda yasak.
Beraber yatıp uymaksa maksat bana da abes geldi.
Ama sizin öyle anlamadığınız ne malum ?

Ben annemle öyle oldum olası koyun koyuna uyumuş insan değilim, hazzetmem de zaten o kadar sevgi pıtırcıklığını(!). Abartı sevgi gösterilerinden hoşlanmıyorum.

Ha oğlum var, belki bi 30 sene sonrasının kvsi olacağım; düşünüyorum, çok özledim burnumda tüttü misal bu şekilde takılabilirim belki ama şaka mahiyetinde kalır. Ne gerek var 30 yaşında çocuğunu tekrar koynuna katmaya, yeterince uyumadın mı vakinde, koynunda gezdirmedin mi doyamadın mı doy be azcık derler insana. Öyle "Anayım ben ana, her yaşta uyurum onla" filan normal değil bence kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Benim için "Aaa naalaka"ya yakın bir "Ama"lı konu bu.
Şimdi ben annemle öyle oldum olası koyun koyuna uyumuş insan değilim, hazzetmem de zaten o kadar sevgi pıtırcıklığını(!). Abartı sevgi gösterilerinden hoşlanmıyorum.

Ha oğlum var, belki bi 30 sene sonrasının kvsi olacağım; düşünüyorum, çok özledim burnumda tüttü misal bu şekilde takılabilirim belki ama şaka mahiyetinde kalır. Ne gerek var 30 yaşında çocuğunu tekrar koynuna katmaya, yeterince uyumadın mı vakinde, koynunda gezdirmedin mi doyamadın mı doy be azcık derler insana. Öyle "Anayım ben ana, her yaşta uyurum onla" filan normal değil bence kusura bakmayın.
aynı sokakta oturuyoruz k.v ile haftada 2 3 gun göruyo zaten

Back
X