kaynana..

Özlemiştir ne var bunda, beraber uyuyalım derken gel kal demek istemiştir .
Abartmayın siz hiç gidip annenizde kalmıyor musunuz?

Ne kadar buyutuyorsunuz herseyi.kadin oglunu ozlemis olabilir ayrica uyusalar bile ne var ki bunda.bir anne icin cocugu hep kucuktur gozunde..evlensede bu degismez.bazen ben annemi cok ozlerim annemle uyudugum gunleri cok ozlerim gider annemle uyurum ne var bunda benimde 10 aylik bir kizim var bu arada

Ne var ki bunda diyenleri anlamak mümkün değil yahu evde karısını bırakıp anneyle uyumaya gitmek nedir ne kadar abes ne kadar sacma benimde iki oğlum var sarılıp uyuyorum ama biri 7 biri 2 yasinda 30 yaşına geldiklerinde yerleri eşlerinin yanı banada anne diye birlikte gelsinler sarılayım öpeyim yiyelim içelim gülelim eglenelim gece olunca herkez ait olduğu yerde eşinin yanında uyusun

Gitsin ne olcak? Annesi sonuçta ben de babamı çağırırdım öyle.. babacım özledim gelde beraber uyuyalım diye hayatta olsa da sarılsam uyusam..
Kaynanamla görüşmem etmem ama bugün çağırsa eşimi gitsin kalsın hayattayken annesiyle uyusun ne var bunda?

Şaşırmadım :D lafa geldi mi koca adam o senin kocan lafını dinle diyorlar kendileri bebek muamelesi yapıyorlar gözümüzün önünde:D

karısmıyorum zaten de netten baktım caız degıl yazıyo
Bu ne şimdi ?
Ya siz Nasıl insanlarsınız,bunu yazarken düşünürken hiç mi utanmadın
Kadın alıp koynuna mı sokacak tövbe tövbe
Oğlu o onun
Özledim demek istemiş çok mu zor bunu anlamak
Ayıp be ayıp
Allahı karıştırıyorsun,ama kendi şu fesat düşüncene gelince pek inançlı görünmeye çalışıyorsun
Caiz değilmiş şöyleymiş böyleymiş

kızlar annesi o onun tabii özlicek kötü düşünmeyin sonra ister istemez kaynanaya cephe alınıyo kendimden bilyorum :bicak:

Ben bi kotuluk goremedim aslinda evladi o cani cigeri kendinden bi parca hergun gorse bile ozluyldur belki. Annemde bana derdi bugun bizde kalda beraber uyuyalim diye yani esimden beni calmak gibi bi niyeti oldugunu hic dusunmedim.
Empati yapmak gerek.

kaynanam eşime bı gun gelde beraber uyuyalım özledım senı dedı. kucuk cocuk sankı. 30 yasında adam ayıp degılmı ya:olamaz: sız olsanız bısey dermıydınız buna kızlar ben mı yanlıs dusunuyorum
Saçmalık ne işi varmış anasıyla uyuyacak.özlemini farklı sekilde gidersin.uyuyuncami özlemi depreşiomuş.Valla bu erkek anneleri bazen abartio.sanki karıları yokmuş gibi davranıolar.Halbuki ogullarinin degeri düşüyor bunlar böyle yapinca.Erkek annesi kafası ayri calisio güzelim SIKMA canını.Eşinin ne yaptigi önemli.oda gider anasıyla uyursa ozaman tepkini ver.Ben sensiz uyuyomuyum falan de.

Bu ne şimdi ?
Ya siz Nasıl insanlarsınız,bunu yazarken düşünürken hiç mi utanmadın
Kadın alıp koynuna mı sokacak tövbe tövbe
Oğlu o onun
Özledim demek istemiş çok mu zor bunu anlamak
Ayıp be ayıp
Allahı karıştırıyorsun,ama kendi şu fesat düşüncene gelince pek inançlı görünmeye çalışıyorsun
Caiz değilmiş şöyleymiş böyleymiş
sen yazdıklarımı okumadın galıba. EVET KOYNUNA ALICAK!

Ölümlü dünya. Kadın belkide son arzusunu istemiştir bilemeyiz. Herşeye iğnenizle bakmayın

E bizler annelerimizI özlüyoruz onların da ozlemesi normal değil mi ? Kaç yaşında olursa olsun Anne için küçük bir çocuktur evlat. Sırf kaynana olduğu için bu kadr battı bence gözünüze .

Back
X