- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Kötü şeyden kastım adam öldürmek falan değil. Sırf eleştirmek için kelimeleri seciyosunuz arasında işinize gelene cevap veriyosunuz resmen. Simdi bu konunun sonunda yine ben kötü olurum kaynana haklı olur. Bende durduk yere sabah sabah kaynananın beni suclamasna ve üf dedim diye tartıstıgımıza sinirlendiğim icin konu actım.Kötü şey ne yapabilirsiniz merak ettim, bir üff dediniz diye adam dünyayı başınıza yıkmış, siz de canım sıkıldı çok kötüyüm diyorsunuz. Bir üff bu kadar darma duman ettiyse bilemedim
Yan yanaydık esimin telefonun sesi biraz yüksek konusılanlar duyuyo susmaya calıstım baktım uzattıkca uzatıyor sürekli karın karın karın. Benim kızlarımı adam yerine koymuyosunuz bende sizi koymuyorum resmen üstü kapalı sizden değerliler dedi.Kaynananız bu zihniyette ve bu tiyniyette. Bunu bilmiyorduysaniz bile bugün biliyorsunuz. Niye eşiniz annesiyle konuşurken siz de dinliyorsunuz. Ne diyorsa desin bırakın eşiniz cevap versin. Çok onemsiyorsunuz bu sizi sevmeyen insanları. Bırakın ne dusunuyorlarsa dusunsunler bosvermek bu kadar zor değil. Neler işitiyorum ben ama eşimle sıkıntım yoksa ne üf diyorum ne püf. Amaaan zırt deyiip geçiyorum.
Bende adam öldürmeyi kastetmedim zaten, mesela kaynanaya telefon açıp hesap sormanız gibi, üff ün bir tık üstü, ne yapacaksınız diye sordum siz nereye çekiyorsunuz konuyu.Kötü şeyden kastım adam öldürmek falan değil. Sırf eleştirmek için kelimeleri seciyosunuz arasında işinize gelene cevap veriyosunuz resmen. Simdi bu konunun sonunda yine ben kötü olurum kaynana haklı olur. Bende durduk yere sabah sabah kaynananın beni suclamasna ve üf dedim diye tartıstıgımıza sinirlendiğim icin konu actım.
Dinlemeyin kalkın başka odaya gidin. Bakın sizin için söylüyorum. Ne gerek var gerilmeye. Bırakın onlar gerilsin madem söyleniyor. Ayrıca onu dediler bunu demeye getirdiler den de vazgeçin. Kızları daha değerli tabiki. Bunu soylemeseydi bilmeyecek miydiniz. Konusmuyorsa da konuşmasın. Eşinizle olan ilişkiniz iyi ise diğerleri sadece boş vızıltı. Bosverince siz mutlu olacaksınız inanın bana. Tecrübe ile sabittir.Yan yanaydık esimin telefonun sesi biraz yüksek konusılanlar duyuyo susmaya calıstım baktım uzattıkca uzatıyor sürekli karın karın karın. Benim kızlarımı adam yerine koymuyosunuz bende sizi koymuyorum resmen üstü kapalı sizden değerliler dedi.
Annemin evine gitmemek icin zor tuttum kendimi.Bende adam öldürmeyi kastetmedim zaten, mesela kaynanaya telefon açıp hesap sormanız gibi, üff ün bir tık üstü, ne yapacaksınız diye sordum siz nereye çekiyorsunuz konuyu.
Birşey yapmayacaksanız da yazmasaydınız biz de sormazdık, sorunca eleştirmiş olmuyoruz sormuş oluyoruz herşeyin altında kötü niyet aramayın.
Ha bi de bu kadar sana takıksa, demek ki esin seni cok seviyor ve kv de bunun farkindaYan yanaydık esimin telefonun sesi biraz yüksek konusılanlar duyuyo susmaya calıstım baktım uzattıkca uzatıyor sürekli karın karın karın. Benim kızlarımı adam yerine koymuyosunuz bende sizi koymuyorum resmen üstü kapalı sizden değerliler dedi.
Kendimi zor tuttum gitmemek icin. Az once gelmis gonlümü almaya calısıyo ben telefonda konusurken araya girme bi anda sinirlendim falan dedi ama tutamadım kendimi ard arda karın karın sürekli beni sucladıKaynananızın ne yaptığı ya da üff demeniz bunlar değil bence konunun asıl sıkıntılı tarafı bir üff dediniz diye eşinizin hakaret etmesi kaynanız sadece konunun can sıkıcı bir ayrıntısı asıl üff dedim diye bana hakaret eden adamla Nasıl yaparım diye konu açmalıydınız bence
Siz son derece haklısınız eşiniz sizinde annesinide üzmeden arayı bulmak zorunda sonuçta annesi de sütten çıkmış ak kaşık değil ama eşinize bir kadın olduğunuzu bundan daha önemlisi hayat arkadaşı olduğunuzu hatırlatın lütfen Kızmanın binbirtürlü yolu var küfretmek nedirKendimi zor tuttum gitmemek icin. Az once gelmis gonlümü almaya calısıyo ben telefonda konusurken araya girme bi anda sinirlendim falan dedi ama tutamadım kendimi ard arda karın karın sürekli beni sucladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?