Kaynana

Tatliballim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
404
494
33
30
O kadar sinirliyim ki suan kendimi zor tutuyorum kötü seyler yapmamak icin.. Esimin 2 kız kardesi var bitanesi sürekli burdaydı diğeri 2 hafta once baska sehirden geldi.. Esimin ailesi de baska sehirde kızları bugun ailesinin yanına gidecekler 1 aylıgına. 2 3 gün once sordum saat kaca aldınız bileti bana dedi almadık daha bilet vardır simdi tamam dedim. Sabah sabah Esimin annesi arıyor sen ve karın niye kızlarımı yolculamaya gitmediniz adam yerine koymuyomusunuz bende sizi adam yerine koymuyorum bidaha beni arama karın kızlarımın yanına gitmemis falan filan. sanki kızları hacca gidiyo ugurlamaya gitcez 1 aylıgına gidiyorlar ve hep gördüğümüz insanlar. Baktım uzatıyo bende onlar telefonda konusurken üff dedim. Esim bana hakaret etti bende ona ettim tartıstık sabah sabah huzurumuzu kacırdı ne güzel nesem yerindeydi.

Kötü şey ne yapabilirsiniz merak ettim, bir üff dediniz diye adam dünyayı başınıza yıkmış, siz de canım sıkıldı çok kötüyüm diyorsunuz. Bir üff bu kadar darma duman ettiyse bilemedim

Kötü şey ne yapabilirsiniz merak ettim, bir üff dediniz diye adam dünyayı başınıza yıkmış, siz de canım sıkıldı çok kötüyüm diyorsunuz. Bir üff bu kadar darma duman ettiyse bilemedim
Kötü şeyden kastım adam öldürmek falan değil. Sırf eleştirmek için kelimeleri seciyosunuz arasında işinize gelene cevap veriyosunuz resmen. Simdi bu konunun sonunda yine ben kötü olurum kaynana haklı olur. Bende durduk yere sabah sabah kaynananın beni suclamasna ve üf dedim diye tartıstıgımıza sinirlendiğim icin konu actım.

Kaynananız bu zihniyette ve bu tiyniyette. Bunu bilmiyorduysaniz bile bugün biliyorsunuz. Niye eşiniz annesiyle konuşurken siz de dinliyorsunuz. Ne diyorsa desin bırakın eşiniz cevap versin. Çok onemsiyorsunuz bu sizi sevmeyen insanları. Bırakın ne dusunuyorlarsa dusunsunler bosvermek bu kadar zor değil. Neler işitiyorum ben ama eşimle sıkıntım yoksa ne üf diyorum ne püf. Amaaan zırt deyiip geçiyorum.

Kaynananız bu zihniyette ve bu tiyniyette. Bunu bilmiyorduysaniz bile bugün biliyorsunuz. Niye eşiniz annesiyle konuşurken siz de dinliyorsunuz. Ne diyorsa desin bırakın eşiniz cevap versin. Çok onemsiyorsunuz bu sizi sevmeyen insanları. Bırakın ne dusunuyorlarsa dusunsunler bosvermek bu kadar zor değil. Neler işitiyorum ben ama eşimle sıkıntım yoksa ne üf diyorum ne püf. Amaaan zırt deyiip geçiyorum.
Yan yanaydık esimin telefonun sesi biraz yüksek konusılanlar duyuyo susmaya calıstım baktım uzattıkca uzatıyor sürekli karın karın karın. Benim kızlarımı adam yerine koymuyosunuz bende sizi koymuyorum resmen üstü kapalı sizden değerliler dedi.

Kötü şeyden kastım adam öldürmek falan değil. Sırf eleştirmek için kelimeleri seciyosunuz arasında işinize gelene cevap veriyosunuz resmen. Simdi bu konunun sonunda yine ben kötü olurum kaynana haklı olur. Bende durduk yere sabah sabah kaynananın beni suclamasna ve üf dedim diye tartıstıgımıza sinirlendiğim icin konu actım.
Bende adam öldürmeyi kastetmedim zaten, mesela kaynanaya telefon açıp hesap sormanız gibi, üff ün bir tık üstü, ne yapacaksınız diye sordum siz nereye çekiyorsunuz konuyu.
Birşey yapmayacaksanız da yazmasaydınız biz de sormazdık, sorunca eleştirmiş olmuyoruz sormuş oluyoruz herşeyin altında kötü niyet aramayın.

Yan yanaydık esimin telefonun sesi biraz yüksek konusılanlar duyuyo susmaya calıstım baktım uzattıkca uzatıyor sürekli karın karın karın. Benim kızlarımı adam yerine koymuyosunuz bende sizi koymuyorum resmen üstü kapalı sizden değerliler dedi.
Dinlemeyin kalkın başka odaya gidin. Bakın sizin için söylüyorum. Ne gerek var gerilmeye. Bırakın onlar gerilsin madem söyleniyor. Ayrıca onu dediler bunu demeye getirdiler den de vazgeçin. Kızları daha değerli tabiki. Bunu soylemeseydi bilmeyecek miydiniz. Konusmuyorsa da konuşmasın. Eşinizle olan ilişkiniz iyi ise diğerleri sadece boş vızıltı. Bosverince siz mutlu olacaksınız inanın bana. Tecrübe ile sabittir.

Bende adam öldürmeyi kastetmedim zaten, mesela kaynanaya telefon açıp hesap sormanız gibi, üff ün bir tık üstü, ne yapacaksınız diye sordum siz nereye çekiyorsunuz konuyu.
Birşey yapmayacaksanız da yazmasaydınız biz de sormazdık, sorunca eleştirmiş olmuyoruz sormuş oluyoruz herşeyin altında kötü niyet aramayın.
Annemin evine gitmemek icin zor tuttum kendimi.

Esiniz telefonu kapatana kadar sabredip, sonra yav he he deseydiniz. Sonra esini öpüp sevişseydin :halay: esiniz de belki annesine sinir oldu ama yine de sizin laf etmenizi istemez. Bence buna benzer olaylar tekrarlanirsa dedigim gibi yapin, he he diyip gecin. Azcik takmamayi, es geçmeyi mi denemek lazim acaba...

Ha bi de bu kadar sana takıksa, demek ki esin seni cok seviyor ve kv de bunun farkinda :KK59:

Kaynananızın ne yaptığı ya da üff demeniz bunlar değil bence konunun asıl sıkıntılı tarafı bir üff dediniz diye eşinizin hakaret etmesi kaynanız sadece konunun can sıkıcı bir ayrıntısı asıl üff dedim diye bana hakaret eden adamla Nasıl yaparım diye konu açmalıydınız bence

Kaynananızın ne yaptığı ya da üff demeniz bunlar değil bence konunun asıl sıkıntılı tarafı bir üff dediniz diye eşinizin hakaret etmesi kaynanız sadece konunun can sıkıcı bir ayrıntısı asıl üff dedim diye bana hakaret eden adamla Nasıl yaparım diye konu açmalıydınız bence
Kendimi zor tuttum gitmemek icin. Az once gelmis gonlümü almaya calısıyo ben telefonda konusurken araya girme bi anda sinirlendim falan dedi ama tutamadım kendimi ard arda karın karın sürekli beni sucladı

Kendimi zor tuttum gitmemek icin. Az once gelmis gonlümü almaya calısıyo ben telefonda konusurken araya girme bi anda sinirlendim falan dedi ama tutamadım kendimi ard arda karın karın sürekli beni sucladı
Siz son derece haklısınız eşiniz sizinde annesinide üzmeden arayı bulmak zorunda sonuçta annesi de sütten çıkmış ak kaşık değil ama eşinize bir kadın olduğunuzu bundan daha önemlisi hayat arkadaşı olduğunuzu hatırlatın lütfen Kızmanın binbirtürlü yolu var küfretmek nedir

Back
X