- 26 Ağustos 2019
- 18
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi gizemliask
-
Eşinize söyleyin annesi aradığında geliyorum diye " anne ben bu rsimi arayıp haber veriyim başka planı var mı vs diye" desin.mrb kızlar ..
benim sorunum şöyle ki;
50 yaşında kaynanam var bende 30 yaşındayım herşeyden de anlarr...daha önce ön koltuk olarak konum vardı şimdide bize geleceğinde bana söylemeyip oğlunu araması... bu beni sinir ediyor ben oraya gideceğimde ya arıyorum ya msj çekıyorum ama onlar bıze geleceğinde eşime söylüyor .. bi arada başka biri geleceğinde de eşime söyluyordu sankı bn o evde korkuluğumm =!
eşime söyluyorm neden sana syluyr annen evın hanımı sen mısın dyrm o an konuşurken aklna gelmıştr söylemıştr diyo ya da kndıne sor dıyo.
bende bundan sonra sen ararsın gıdıleceğinde dedm madem benı ıplemıyor dedim
sizce abartıyor muyum kii ??
Sen de arama. Eşine söyle, ben gideceğim sen ara diye.canm bunlar küçük gibi görünebilir ama eşim bana sen ara evdelermı sor diyorsa annesine de aynı tepkiyi vermeli
bende ölmuyrm o arasın dıe ama olması gereken bu
aynen cnm iyi hatrladınSizin kv, size mesaj atip arabanin on koltuguna oturman beni rahatsiz ediyor diyen kv miydi?
Siz de ona mesaj atin, bize gelirken oglunu arayip beni aramaman beni rahatsiz ediyor diye, ararsa da acmayin :)
zaten 2 yıldır evlıym hep kavgalarım annesı yuzndendıSen de arama. Eşine söyle, ben gideceğim sen ara diye.
Bir yerden katılıyorum ama bir yerden katılmıyorum. Annen gelince eşini aramadigina göre kayınvalide niye seni arasın?
Hak verdiğim durum da müsait olmayabilirsin.
Ama böyle küçük şeyleri kendine dert etmene değmez. Eşinle aran bozulur.
Biz söyledikleri her şeyi kafaya takıp ağızlarının payını veremeyip eşlerimize yansıttığımız için evliliğimiz zarar görüyor bunlar yüzünden.zaten 2 yıldır evlıym hep kavgalarım annesı yuzndendı
kesınlkle haklısın cnmmBiz söyledikleri her şeyi kafaya takıp ağızlarının payını veremeyip eşlerimize yansıttığımız için evliliğimiz zarar görüyor bunlar yüzünden.
3 yıldır evliyz tamda dediğinizi yapıyorm söylemek daha iyi oluyor eşe yansitinca sen eşinle kötü olduğunla kalıyorsun ne kvnin haberi oluyor ne bişey.Biz söyledikleri her şeyi kafaya takıp ağızlarının payını veremeyip eşlerimize yansıttığımız için evliliğimiz zarar görüyor bunlar yüzünden.
Haberi olunca da oh aralarını bozdum diye seviniyor. Biz de prim veriyoruz.3 yıldır evliyz tamda dediğinizi yapıyorm söylemek daha iyi oluyor eşe yansitinca sen eşinle kötü olduğunla kalıyorsun ne kvnin haberi oluyor ne bişey.
Bunlarla başa çıkmak için şeytan olmak lazım.kesınlkle haklısın cnmm
ben demesem zten herşeyı annesı dyr bişy olduğunda bana syle dyrm sorunun benleyse bana syle dyrm o benm oğlum dertleşırım dyo ama ben babama anlatnca babanı doldurmussun dyo onunkı dertleşme benmkı dolduruş.
aramasında problem yok çat kapı gelmesi problem sonuçta artık o evde sadece oğlu yaşamıyor eşi de konu sahibesine bilgi vermiyor olay bu zatenİnsanların kendi evlatlarını aramasında nasıl bir gariplik olabilir? Benim ailem beni arar, eşimin ailesi eşimi arar gelecekleri zaman. Neden bu kadar küçük şeylere takılıyorsunuz? Aranma olduktan sonra eşiniz size soruyorsa bir sakınca göremiyorum. Hayat bu kadar küçük şeyleri büyütmek için çok kısa...
Bende böyle bir konu açmıştım buraya ama abartıyosun denmişti.ev dağınık niye söylemiyosun diyorum yok evde bir şey diyor,onlara göre bişey olmadıgı için her türlü ailesini kabul ediyo,hatta gelıceklerini söylemeyide unutmuştu allahtan toparlamıştım.mrb kızlar ..
benim sorunum şöyle ki;
50 yaşında kaynanam var bende 30 yaşındayım herşeyden de anlarr...daha önce ön koltuk olarak konum vardı şimdide bize geleceğinde bana söylemeyip oğlunu araması... bu beni sinir ediyor ben oraya gideceğimde ya arıyorum ya msj çekıyorum ama onlar bıze geleceğinde eşime söylüyor .. bi arada başka biri geleceğinde de eşime söyluyordu sankı bn o evde korkuluğumm =!
eşime söyluyorm neden sana syluyr annen evın hanımı sen mısın dyrm o an konuşurken aklna gelmıştr söylemıştr diyo ya da kndıne sor dıyo.
bende bundan sonra sen ararsın gıdıleceğinde dedm madem benı ıplemıyor dedim
sizce abartıyor muyum kii ??
Neden sacma olsun benim annem mesela neden evime gelmek için eşimi arasın ki? Mantık aynı mantık. Ben bir sorun görmüyorum.Kusura bakmada biraz saçma düşüncen. konu sahibini arayınca ne oluyo? Şanı mı eksilir? Koskocaman kadın kimle ne şekilde iletişim kurmasını bilmiyorsa neyse ban yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?