kaynana..

Eşinize söyleyin annesi aradığında geliyorum diye " anne ben bu rsimi arayıp haber veriyim başka planı var mı vs diye" desin.

canm bunlar küçük gibi görünebilir ama eşim bana sen ara evdelermı sor diyorsa annesine de aynı tepkiyi vermeli
bende ölmuyrm o arasın dıe ama olması gereken bu
Sen de arama. Eşine söyle, ben gideceğim sen ara diye.
Bir yerden katılıyorum ama bir yerden katılmıyorum. Annen gelince eşini aramadigina göre kayınvalide niye seni arasın?
Hak verdiğim durum da müsait olmayabilirsin.
Ama böyle küçük şeyleri kendine dert etmene değmez. Eşinle aran bozulur.

zaten 2 yıldır evlıym hep kavgalarım annesı yuzndendı

Biz söyledikleri her şeyi kafaya takıp ağızlarının payını veremeyip eşlerimize yansıttığımız için evliliğimiz zarar görüyor bunlar yüzünden.
kesınlkle haklısın cnmm
ben demesem zten herşeyı annesı dyr bişy olduğunda bana syle dyrm sorunun benleyse bana syle dyrm o benm oğlum dertleşırım dyo ama ben babama anlatnca babanı doldurmussun dyo onunkı dertleşme benmkı dolduruş.

Bende şeyi anlamam oğlanlar niye bu durumu üstlerinden atmıyor benim eşim hiç sevmez mesela bi kere böyle bı olay oldu ben yorgunum şuan hanımı ara böyle durumlarda dedi ki hakli eşim çok yoğun mesela telefonlari genelde meşguldür evde olan evin musaitlik durumunu bilen benim normal olan zaten evdeki kadının aranmasıdr o gün planı vardr evi temizleyecktr... Oğlunu arasn konuşsn istiyorsa ama gelecekse ben bı gelinimi araym soraym müsaitse su gün gidelim desin kvler bu seviyeye gelirse zaten bazı şeyler değişir diye düşünüyorum

Biz söyledikleri her şeyi kafaya takıp ağızlarının payını veremeyip eşlerimize yansıttığımız için evliliğimiz zarar görüyor bunlar yüzünden.
3 yıldır evliyz tamda dediğinizi yapıyorm söylemek daha iyi oluyor eşe yansitinca sen eşinle kötü olduğunla kalıyorsun ne kvnin haberi oluyor ne bişey.

bir dahakine eşinize söyleyin x ara anne ev durumunu evde mi değil mi bilmiyorum desin.. yada uydursun dısarı cıkacaktı bugun onu ara diye..
siz de arayıp söyleyebilirsinz.. benm arkadasıma oldu görumcesi abisini arıyorms dayanamams arkadasım görumcesını aramıs abin söylemeyi unutuyo ben evdeyım musaıtım beni ara diye..

3 yıldır evliyz tamda dediğinizi yapıyorm söylemek daha iyi oluyor eşe yansitinca sen eşinle kötü olduğunla kalıyorsun ne kvnin haberi oluyor ne bişey.
Haberi olunca da oh aralarını bozdum diye seviniyor. Biz de prim veriyoruz.

Bunlarla başa çıkmak için şeytan olmak lazım.

Benim kv dede aynısını yapardı -hos hala arada yapıyor ama- bende eşime catmıstım belki müsait değiliz belki programımız var belki yorgunum neden bana sorulmuyor diye
Bi kere kv emirvaki seklinde gene gelince (hemde iftar vakti) gelecegini bilmiyordum gelecegini bilseydim dogru düzgün bişeyler hazırlardım eşimde söylemedi artık Allh ne verdiyse yiyecegiz diyip bozmustum ondan sonra biraz daha toparlandı gel git haber vermemeleri

Kayınvalideler gelinlere haber vermeyi izin almak gibi görüyor " oğlumun evine gelinden izin alarak mi gideceğim" mantığı.
Aslında kibir ve kıskançlık yüzünden oğluşu ile gelinin arasını açıyor bir iki derken yeni çift bakıyor sebep kayınvalide ayar çekerse oğluşu kuyruğu etek altına gelinden izin alarak geliyor.
Kayinvalidenin yaptığı hiç ama hiç hoş değil hem çekilmez hem de kim olursa olsun çat kapi gelen kişi sevilmez, bunu idrak etmesini sağlayabilirsiniz, nasıl açık açık söyleyerek haber vermeden geldiğin için sana öfke duyuyorum ve seni ağırlamak istemiyorum. O içeri girince oğluşu ile başbaşa bırakıp çıkın evden her seferinde bir üç beş derken elbet anlayacak, bunun izin almak değil mahrem e saygı olduğunu da belirtin.

Oda birşey mi benim ki hic haber vermezdi :) cat kapi... Bir gun bi baktim benim evimde bulasik yikiyor hastaneden geldim şook oldum simdi alsin oglunu tepe tepe kullansin bosaniyorum...

aramasında problem yok çat kapı gelmesi problem sonuçta artık o evde sadece oğlu yaşamıyor eşi de konu sahibesine bilgi vermiyor olay bu zaten

Bende böyle bir konu açmıştım buraya ama abartıyosun denmişti.ev dağınık niye söylemiyosun diyorum yok evde bir şey diyor,onlara göre bişey olmadıgı için her türlü ailesini kabul ediyo,hatta gelıceklerini söylemeyide unutmuştu allahtan toparlamıştım.

Kusura bakmada biraz saçma düşüncen. konu sahibini arayınca ne oluyo? Şanı mı eksilir? Koskocaman kadın kimle ne şekilde iletişim kurmasını bilmiyorsa neyse ban yemek istemiyorum
Neden sacma olsun benim annem mesela neden evime gelmek için eşimi arasın ki? Mantık aynı mantık. Ben bir sorun görmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…