- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
mrb kızlar ..
benim sorunum şöyle ki;
50 yaşında kaynanam var bende 30 yaşındayım herşeyden de anlarr...daha önce ön koltuk olarak konum vardı şimdide bize geleceğinde bana söylemeyip oğlunu araması... bu beni sinir ediyor ben oraya gideceğimde ya arıyorum ya msj çekıyorum ama onlar bıze geleceğinde eşime söylüyor .. bi arada başka biri geleceğinde de eşime söyluyordu sankı bn o evde korkuluğumm =!
eşime söyluyorm neden sana syluyr annen evın hanımı sen mısın dyrm o an konuşurken aklna gelmıştr söylemıştr diyo ya da kndıne sor dıyo.
bende bundan sonra sen ararsın gıdıleceğinde dedm madem benı ıplemıyor dedim
sizce abartıyor muyum kii ??
Kusura bakmada biraz saçma düşüncen. konu sahibini arayınca ne oluyo? Şanı mı eksilir? Koskocaman kadın kimle ne şekilde iletişim kurmasını bilmiyorsa neyse ban yemek istemiyorumİnsanların kendi evlatlarını aramasında nasıl bir gariplik olabilir? Benim ailem beni arar, eşimin ailesi eşimi arar gelecekleri zaman. Neden bu kadar küçük şeylere takılıyorsunuz? Aranma olduktan sonra eşiniz size soruyorsa bir sakınca göremiyorum. Hayat bu kadar küçük şeyleri büyütmek için çok kısa...
canm bunlar küçük gibi görünebilir ama eşim bana sen ara evdelermı sor diyorsa annesine de aynı tepkiyi vermeliİnsanların kendi evlatlarını aramasında nasıl bir gariplik olabilir? Benim ailem beni arar, eşimin ailesi eşimi arar gelecekleri zaman. Neden bu kadar küçük şeylere takılıyorsunuz? Aranma olduktan sonra eşiniz size soruyorsa bir sakınca göremiyorum. Hayat bu kadar küçük şeyleri büyütmek için çok kısa...
keşke takmasam ama ister ıstemez aynı şey tekrarlanınca devam edınce takılı..Doğru diyorsunuz hayat bu tarz meseleleri büyütmek için çok kısa. Lakin şöyle de bir durum var eve gidileceği zaman gelinler aranmıyor da hizmete gelince guleryuze gelince gelinlerden birçok şey bekleniyor yani bildiğin çifte standart . İşte bu da ister istemez insanı sinir ediyor. Aslında keşke hiç takmasak.
bi ara aradım benım kaynana takıntılıdırsende gideceğin zaman kp ri ara.
kp kızım kv yi ara derse ama ben sizde böyle yapılıyor sandım de.
söylesem de anlamıyr bi yere gıdılecek eşıme syluyr gelir mı die ilk başta daŞahsen sorun etmezdim. Esimin ailesi gelecek olursa genelde eşime söyler (eşim kendi ailesi ile tabi ki benden fazla görüşür). Oda bana söyler şu bu zaman gelmek istiyorlar müsait miyiz diye. Ailesi uzak oturduğu için gelince yatılı kalıyorlar tabi. Ben bunu hiç "Beni niye aramıyorlar. Ben eşekbasimiyim burda" diye kendime sorun etmedim. Takılacak mevzular değil bunlar aslında, ama siz kv tarafından yeterli kadar saygı görmediğinizi düşündüğünüz için bu kadar büyüyor gözünüze. Siz kadına söyleseniz nasıl karşılar bilmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?