Sen üstüne düşeni yapmışsın. Yasak varken gidip elini opmiycektin ya. Ne bekliyormuş. Ben olsam böyle insani tenezzül Edip aramam yazmam yüzüne dâhi bakmam. Bide saglikcisin bayramını hasatnede geçiriyorsun hiçbir anlayış yokKızlar merhaba,hepinizin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar
Bugün çalışıyorum hemşireyim ve nöbetteyim benim için bayram biraz buruk geçiyor.Sabah biraz yoğundum mesajda kaynanamla biraz konuştum ettim bayramını kutladım müsait olduğum zaman diliminde arayıp sohbet edicektim nöbette olduğumuda belirttim fakat mesajda bana soğuk davrandı sanırım bayramını arayıp kutlamadığım için, kayınbabamın telefonu yok kullanmayı sevmez zaten bu zamana kadar en ufak bir sohbeti bile olmamıştır benimle minik selamlaşmalar dışında,utangaç birisi hep ben yaklaşmaya çalıştım elini öpmek için bile yaklaştırmıyor saol diyor (Tüm bu olaylar olurken ben onun elini öpmemişim kayınbabam kaynanama kaynanam nişanlıma söylüyor benim yüzüme değil ).Herneyse az önce iki kere aradım telefonumu açmadı ve baktım whatsappta çevrimiçi görüyor ve cevap vermiyor sizce benim bir hatam var mı sabah sabah canımı sıktım
hahahahaAy bir de nişanlıymışsınız.
Kafaya takmayın. Çevresinde trip atacak kimse mi kalmamış size sarmış.
Elden gelse sağlık bakanına şikayet ederdim
Sağlık çalışanına psikolojik mobbing yapılıyor.
Bende çok sinirlendim arasada açmayı düşünmüyorum.Sen üstüne düşeni yapmışsın. Yasak varken gidip elini opmiycektin ya. Ne bekliyormuş. Ben olsam böyle insani tenezzül Edip aramam yazmam yüzüne dâhi bakmam. Bide saglikcisin bayramını hasatnede geçiriyorsun hiçbir anlayış yok
Öyle görünüyorBu kadar anlayissiz insanlarla daha cok sorun yaşarsınız
Öylede olmuyor ama inanın ben kendimi tuhaf hissediyorum arayıp sormayınca,gerçi öylede kötü gelin böylede kötü gelin sanırım haklısınızŞimdiden bu kadar yüz verirseniz sonra tepenize çıkıyorlar, küsecek küstürecek kadar samimi olmamakta fayda var, hiç umursamayın, herkes yerini bilsin, şimdiki aklım olsa hayatta aramaz sormazdım, ahhh ahhh
Söyleyeceğim nişanlım çok anlayışlı ve hep yanımda olan birisidir çok şükür muhtemelen o kızınca görmedim diyecektirEpeydir evliyim hala daha aramadim watsap tan grupta bayram kutladım, ben zaten telde konuşmayı hiç sevmem ve bunu herkes bilir.
Birde nişanlısın ve kayinvaliden bilerek acmiyor ne ayıp. Böyle lerine yüz verip tepene çıkarma simdiden böyleyse oooo.
Nisanlinâ da şöyle neden böyle yaptı hoşuma gitmedi deyin kendinizi geri çekin.
Aradığım zaman uzun uzun konuşur ben ısrarla müsait değilim sonra konusuruz desemde kapatmaz huyunu bildiğim için aramadım.Amaannnnn porrþtrffff
Sizde mesaj yazacağınıza 30 saniye arasan bayramınız kutlu olsun nöbetteyim daha sonra arar uzun uzun konusuruz anne deseniz olurdu...simdi aramak daha zor olucak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?