Kaynana

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kaynanam genel olarak iyi. Sadece sürekli görüşmek istiyor.Eşimi günde en az 1 2 kez mutlaka arar. Haftasonu işe gitmedim. Her şeyden haberi var.Beni gene 2 güne bir arar ama eşime aşı düşkün. Ogullarına paşam diye ölür resmen.Her hafta gideriz oturmaya.Bugün eşim izinli.İş görüşmesine gidecek. Kaynanam beni de onlara götürmemi ve birlikte oturmamızı söyledi. Ben kpss çalışıyorum. Eşimde ders çalışıyor dedi.Evde sıkıldım oturmaktan. Görüşme sonrası az dolaşalım dedim eşime. O da o zaman hazırlan alayım seni bize geçelim otururuz diyor. Ben evde oturmaktan sıkıldım, ordada oturcaz dedim. O gitti gitmedim ben.Eşimde aşırı düşkün. Burda ki konuları okuyorum ve etkileniyorum. Ve kaynanam sürekli şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin deyince daralıyorum. 2haftada bir gitmek istiyorum ama eşim ailesini özlüyor.Eşimi hergün araması fazla mı bana mı öyle geliyor. Sürekli iç içe olalım, hep gidelim istiyor. Ama kendi aileme bile o kadar sıklıkta gitmiyorum.

Evet canım haklısın aynısı bende de var çok kafanı takma bence kpss ye odaklan onu unut
Hayır kadın iyi. Ama ogullarına aşırı düşkün. Hergün illa konusacak.Eşimde çok düşkün. Tek gitti eşim oraya. En azından evde dersime çalışırım. Ordada oturcam sonucta

Kayinvalidem oğlunu gecenin bir yarısi bile arar eskiden bana karsi da oyleydi sonra araya mesafe koydum. Esim bazen isten sonra ugrar orda yemek yer ve eve gelir bende ayda 1 falan giderim o da vakit bulabilirsem. Eşim hakkimdaki yorumlara aldirmaz. Esinizi ne zaman aradigini cokta umursamayin. Annemle arama kimse giremez ayni sekilde esiminde böyle bir hakki var 25 26 sene annesi bakmış siz sık gitmeyin ders calisiyorsunuz kayinvalidenize bunu söyleyin. Ayrica pandemi doneminde de bu kadar misafircilik oynanmamali. Gitmemek icin nedenleriniz cok fazla.

Seni gitmeye zorlamıyorsa bırak esin gitsin. Ama siz daha yeni evlisiniz, eşinin annemde annem diye tutturması cok komik. Dolaşalım dediğin halde seni birakip gitmeside hoş degil. Işin var gibi gözüküyor
Hayır iş görüşmesi sonrası kardesıyle onlara gıttı. Ben bu hafta hep evdeydim. Bu yüzden dolasalım dedim. Oraya gitsek 8 9 dan önce kalkamayız.1ay oldu. Kadın aşırı düşkün aşırı hatta. Bugün zorlamadı ama hep gitmezsem zorlar

Vala kaynanam bıraksam sayılarını anneannesıni bize getirecek. Pandemı var dıye kınaya kımseyı cagırmadım. Ama sımdı umurlarında degıl. Sureklı evdeler. Bırılerı gelsın gıtsın seviyorlar. Ama ben ev oturması sevmiyorum. Evimiz Allahtan uzak. Yoksa hep kavga ederdik. Annesı yemegı burda yersiniz dıyordu. 2dolmus uzaklıkta. Büyük konusmuyorum ama evı yakın yere tasırsa ben gıtmem oraya. Cunku annesı asırı sıkıyo. Kadın ıyı ama ınsanı bunaltıyor

Aynen benimki de iyi ve sen yine şanslisin başka çocukları da var bizde başka çocuk da yok ilgi direk bizde
Bir oglu daha var. O oglu daha FREE. Bızımkı anneye duskun. Aileye duskun. Hatta ben atanınca araba almak istiyorum diyorum. Eşim bu arabayı bızımkılerde verırım dıyor. Arabanın degeri en az 150 bın lıra. Yanı asırı aılecı. Bende verırsen bıdaha araba almayı unut. Yürürsün hep dedım

Hiç sevmem, ne o öyle mıç mıç pıç pıç. Gitme.
Bugun gıtmedım kötü mü yaptım bilmiyorum. Gecen ıznındede gıtmedık.Valaa hep ıstıyorkı yanyana olalım. Gercekten atanırsam da bu yuzden bu sehre gelmıycem. Insanı cok sıkıyo

Hayır kadın iyi. Ama ogullarına aşırı düşkün. Hergün illa konusacak.Eşimde çok düşkün. Tek gitti eşim oraya. En azından evde dersime çalışırım. Ordada oturcam sonucta
Tek gittiği zaman sen onunla gitmedin diye trip atmıyorsa şimdilik bir sorun yok bence ya boşver dertsiz basına dert arama

Bende annemi muhakkak gunde iki kere ararim, abimlede annem sik sik görusurdu. Iki haftaya bir görusmek cok az bence. Neguzel kaynananiz iyise dozunda görusmek guzel.

Sizin kendi ailenizde probemler oldugunu anlatiyordunuz burda, bence kendi aileniz ile görusmeniz ile karsilastirmak dogru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…