- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sürekli yanyana olmak istiyor. Eşim gitti orda. Aksam 9 da falan anca gelır. Ki bekarken eşim odasından çıkmayan bir insandı.Niye evlenmiş? Niye evlendirmişler? Hem oğulları evlenemeyince ağlarlar hem de evlenince hayatına ederler
Panik degıl ama hep bı bahane bulup cagırması can sıkıyor.Izın gununde esim gıdelım dıyor gitmesem trıp yada kavga edecegız.ona da bır cozum bulursam sorun olmayacakBu yüzden evliliğim bitsin istemiyorum diyorsun şimdiden. Buradaki konulari da okuma çok etkileniyorsan.
İdare edilebilir bir durumdasın şuan zaten hepi topu bir aylık evlisiniz.
Eşinle kayinvaliden istedikleri kadar telefonda konuşur, kadın oğluna istediği gibi hitap eder, hoşunuza gitmeyebilir ama müdahale edeceğiniz bir durum değil.
Her hafta gitmeyebilirsin, eşinle düzgünce konuşursun bunu. Kayınvaliden çağırdığında işim var, yorgunum dersin zamanla alışır sürekli çağırmamaya.
Bu kadar panik yapma diyeceğim ama pek mümkün değil gibi bu.
Haklısınız. Mesela bugun gıttı cuma gezelim dıycem esıme. Her ızın gununde evet sacma. Gecen gıtmedık yorgundu esımEşinizin her gün aramasi normal. Haftada bir gitmenizde normal ancak her izin gününuzde oraya gidiyorsaniz sacma, siz hic başbaşa gezemicek misiniz. Ama daha evleneli 1 ay olmuş bence biraz rahat olun
Evet annesıgılin evinden söz etti. Hazırlan almaya geleyım dedi. Bende evde sıkıldım ama ordada oturcam ondan gıtmedım‘ hadi bize gidelim’ diye eşin mi söyledi? Yani biz derken ailesinin evinden mi bahsetti?
Sanırım bıze degıl bızımkılerde demıstı tam hatırlamıyorum‘ hadi bize gidelim’ diye eşin mi söyledi? Yani biz derken ailesinin evinden mi bahsetti?
Evlenince oğullar ve erkek anası kıymetli oluyor. Bu forum evlenmeden önce anasını görmeyip evlenince hergün oraya giden koca dolu malesefSürekli yanyana olmak istiyor. Eşim gitti orda. Aksam 9 da falan anca gelır. Ki bekarken eşim odasından çıkmayan bir insandı.
Evet annesıgılin evinden söz etti. Hazırlan almaya geleyım dedi. Bende evde sıkıldım ama ordada oturcam ondan gıtmedım
Ya mesela sey dusunuyorum. İlerde ınsallah cocugum olunca atanmıs olacagım. Ben cocugumu krese vermek ıstıyorum. Kaynanaya falan bırakmak istemiyorum. Sımdı ben bakayım dıycek bundada kavga cıkacakEvlenince oğullar ve erkek anası kıymetli oluyor. Bu forum evlenmeden önce anasını görmeyip evlenince hergün oraya giden koca dolu malesef
Eşim gıttı cok özluyor. Burda deprem olduya bizimkileri özledım gıdelım deyıp duruyordu. En azından gıttı. 5 6 saat durur orda özlem gıderırevlilikte en sevmediğim mevzu budur. Kendim de yaptım o hatayı en başta. Annemlerdeyken bizdeyim/evdeyim diye bahsediyordum hep. Bir arkadaşım uyardı da düzelttim.
Eşim gıttı cok özluyor. Burda deprem olduya bizimkileri özledım gıdelım deyıp duruyordu. En azından gıttı. 5 6 saat durur orda özlem gıderır
Bana hep gıtmek istemeyince trıp atıyor eşimOnun özlemesi çok doğal. Senin hep gitmek istememen de çok doğal.
Ne zaman buyucek 34 35 yasına geldı. Bu yuzden evlılıgımız bıtsın ıstemıyorum. Eşime de söyluyorum paşam lafından nefret edıyorum. Paşam paşam dıye sankı ufak bebek gıbı etrafında dönüyor. İzin gününde illa benle gıtcek eşim. Zaman gecsın kpssye ıyıce yogunlasayım, dersı bahane eder hep gıtmem
Sukur baska sıkıntı yok. Eşimle aram cok iyi. Bana esım bırlıkte gıdelım dıyo r normalde gitmeyince ben senin ailene gıdelım deyınce böylemi yapıyorum falan deyıp trıp atıyoKayınvalide oğluyla iletişim halinde olmak istiyor oğlu da annesiyle. Anladığım kadarıyla size öyle bi baskı yok. Gayet isteyince gitmeden durabiliyorsunuz. Eşinizle annesinin görüşme sıklığı size çok laf düşen bir kısım değil bence. İstemediğiniz zaman gitmeyin oturun evinizde işte. Kayınvalideden başka şikayetiniz yokmuş zaten.
Haklısınız. Ben dolasalım ıstedım bugun. Evde sıkıldım zaten. Oraya gıdınce ıyıce sıkılacaktım bu yuzden gıtmedımBir annenin nasil ogluna hitap etmesi sizi ilgilendirmiyor. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. O kadar basit. Annenin oglunun ne kadar aradigina kadar takiliyorsunuz. Orasi anne ve ogul iliskisi. Siz kendi iliskinize odaklanin. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyeceksiniz. Esinize de söyleyin onunla tek basina birseyler yapmak istediginizi. Cizgileri bastan cizeceksiniz. Kendinizi fazla dolduruyorsunuz
Eşinizin verdiği cevap bence samimiyet göstergesi. Siz de karşılığında sen çok sık gitmek istiyorsun dersiniz olur biter. İnsan eşine de resmi ve mesafeli durmayacak herhalde. Siz istemediğiniz günler gitmeyin işte. Bence buranın fazla etkisinde kalmışsınız.Sukur baska sıkıntı yok. Eşimle aram cok iyi. Bana esım bırlıkte gıdelım dıyo r normalde gitmeyince ben senin ailene gıdelım deyınce böylemi yapıyorum falan deyıp trıp atıyo
Haklısınız. Ben dolasalım ıstedım bugun. Evde sıkıldım zaten. Oraya gıdınce ıyıce sıkılacaktım bu yuzden gıtmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?