Kaynana

Bu yüzden evliliğim bitsin istemiyorum diyorsun şimdiden. Buradaki konulari da okuma çok etkileniyorsan.

İdare edilebilir bir durumdasın şuan zaten hepi topu bir aylık evlisiniz.

Eşinle kayinvaliden istedikleri kadar telefonda konuşur, kadın oğluna istediği gibi hitap eder, hoşunuza gitmeyebilir ama müdahale edeceğiniz bir durum değil.

Her hafta gitmeyebilirsin, eşinle düzgünce konuşursun bunu. Kayınvaliden çağırdığında işim var, yorgunum dersin zamanla alışır sürekli çağırmamaya.

Bu kadar panik yapma diyeceğim ama pek mümkün değil gibi bu.

Panik degıl ama hep bı bahane bulup cagırması can sıkıyor.Izın gununde esim gıdelım dıyor gitmesem trıp yada kavga edecegız.ona da bır cozum bulursam sorun olmayacak

Eşinizin her gün aramasi normal. Haftada bir gitmenizde normal ancak her izin gününuzde oraya gidiyorsaniz sacma, siz hic başbaşa gezemicek misiniz. Ama daha evleneli 1 ay olmuş bence biraz rahat olun
Haklısınız. Mesela bugun gıttı cuma gezelim dıycem esıme. Her ızın gununde evet sacma. Gecen gıtmedık yorgundu esım

Sürekli yanyana olmak istiyor. Eşim gitti orda. Aksam 9 da falan anca gelır. Ki bekarken eşim odasından çıkmayan bir insandı.
Evlenince oğullar ve erkek anası kıymetli oluyor. Bu forum evlenmeden önce anasını görmeyip evlenince hergün oraya giden koca dolu malesef

Evet annesıgılin evinden söz etti. Hazırlan almaya geleyım dedi. Bende evde sıkıldım ama ordada oturcam ondan gıtmedım

evlilikte en sevmediğim mevzu budur. Kendim de yaptım o hatayı en başta. Annemlerdeyken bizdeyim/evdeyim diye bahsediyordum hep. Bir arkadaşım uyardı da düzelttim.

Evlenince oğullar ve erkek anası kıymetli oluyor. Bu forum evlenmeden önce anasını görmeyip evlenince hergün oraya giden koca dolu malesef
Ya mesela sey dusunuyorum. İlerde ınsallah cocugum olunca atanmıs olacagım. Ben cocugumu krese vermek ıstıyorum. Kaynanaya falan bırakmak istemiyorum. Sımdı ben bakayım dıycek bundada kavga cıkacak

evlilikte en sevmediğim mevzu budur. Kendim de yaptım o hatayı en başta. Annemlerdeyken bizdeyim/evdeyim diye bahsediyordum hep. Bir arkadaşım uyardı da düzelttim.
Eşim gıttı cok özluyor. Burda deprem olduya bizimkileri özledım gıdelım deyıp duruyordu. En azından gıttı. 5 6 saat durur orda özlem gıderır

Kayınvalide oğluyla iletişim halinde olmak istiyor oğlu da annesiyle. Anladığım kadarıyla size öyle bi baskı yok. Gayet isteyince gitmeden durabiliyorsunuz. Eşinizle annesinin görüşme sıklığı size çok laf düşen bir kısım değil bence. İstemediğiniz zaman gitmeyin oturun evinizde işte. Kayınvalideden başka şikayetiniz yokmuş zaten.

Bir annenin nasil ogluna hitap etmesi sizi ilgilendirmiyor. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. O kadar basit. Annenin oglunun ne kadar aradigina kadar takiliyorsunuz. Orasi anne ve ogul iliskisi. Siz kendi iliskinize odaklanin. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyeceksiniz. Esinize de söyleyin onunla tek basina birseyler yapmak istediginizi. Cizgileri bastan cizeceksiniz. Kendinizi fazla dolduruyorsunuz

Sukur baska sıkıntı yok. Eşimle aram cok iyi. Bana esım bırlıkte gıdelım dıyo r normalde gitmeyince ben senin ailene gıdelım deyınce böylemi yapıyorum falan deyıp trıp atıyo

Haklısınız. Ben dolasalım ıstedım bugun. Evde sıkıldım zaten. Oraya gıdınce ıyıce sıkılacaktım bu yuzden gıtmedım

Sukur baska sıkıntı yok. Eşimle aram cok iyi. Bana esım bırlıkte gıdelım dıyo r normalde gitmeyince ben senin ailene gıdelım deyınce böylemi yapıyorum falan deyıp trıp atıyo
Eşinizin verdiği cevap bence samimiyet göstergesi. Siz de karşılığında sen çok sık gitmek istiyorsun dersiniz olur biter. İnsan eşine de resmi ve mesafeli durmayacak herhalde. Siz istemediğiniz günler gitmeyin işte. Bence buranın fazla etkisinde kalmışsınız.

Haklısınız. Ben dolasalım ıstedım bugun. Evde sıkıldım zaten. Oraya gıdınce ıyıce sıkılacaktım bu yuzden gıtmedım

Sahsen hep orta yolu bulma taraftariyim. Biz esimle istedigimiz gibi gezeriz,ama aksam "Kek var mi" diye pat diye kayinvalideme damladigimiz da oluyor Sanirim siz gitmek istemeyince esiniz annesine soguk davrandiginizi saniyor. Izin günleri benim icin kiymetli cünkü esim yogun calisiyor, az bos zamanimiz oluyor. Onun icin ilk önce kendimize sonra ailedekilere zaman ayiriyorum. Ve hazir aksam yemege yok demem ben

Her hafta gitme mevzusu abartılı bana göre ama hergün konuşmaları sizi neden rahatsız ediyor ki? Benim eşim de her gün konuşur ailesiyle. Ben her gün konuşmuyorum mesela yapım bu. Ama o öyle alışmış ailesiyle konuşması beni rahatsız etmiyor. Sizi de etmesin aile bu yahu siz de ilerde çocuğunuzla her gün telefonda görüşmeyi isteyeceksiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…