Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet çünkü evde kimse varken rahat olmuyor ki onlar iki kişi gelmiyor daha fazla geliyolar
Tabi ki sende haklısın o zaman zaten pandemi dönemi meselam benim kayın validen iki sokak ötede oturuyor ama eşim pandemi var ihtiyacınız olursa telefon edin dedi en başta yazık kadın arada telefonla arar hâl hatır sorar bazen bizi çağırır ama kendi gelmez eşinin tarafonin da anlayışlı olması lazım

Tabi ki sende haklısın o zaman zaten pandemi dönemi meselam benim kayın validen iki sokak ötede oturuyor ama eşim pandemi var ihtiyacınız olursa telefon edin dedi en başta yazık kadın arada telefonla arar hâl hatır sorar bazen bizi çağırır ama kendi gelmez eşinin tarafonin da anlayışlı olması lazım
Biz farklı şehirlerde olmamıza rağmen her hafta gelmek canı istiyor ne yeni evliliğimden bişey anladım nede çocuğumdan

Senin durum vahim eşinin bu konuda birşey yapmadı lazım demekki yakın olsalar ohoo o
Aynen öyle dün konuyu açtım gaza glip sen söylemezsen ben diycem diye sakın öyle bişey yapma diyor ben bıktım artık onlardan eşimde bunun farkında oda istemiyor ama bişey diyemiyor ne yazıkli

Aynen öyle dün konuyu açtım gaza glip sen söylemezsen ben diycem diye sakın öyle bişey yapma diyor ben bıktım artık onlardan eşimde bunun farkında oda istemiyor ama bişey diyemiyor ne yazıkli
Bilemedim gelenlerin düşünmesi lâzım diyeceğim de öyle bu şekilde ısrarla bir ahali toplanıp yük olmazlar

Pandemideyiz ama
Siz genel bir durumdan bahsetmişsiniz gibi anladim ben hep gelmek istiyor gelince de 3-4 gün kalıyor diye. Son zamanlarda olan bir durumsa zaten sizin de belirttiginiz pandemi durumunu kv ye de belirtirsiniz. Ben genel olarak onlarin gelmesini hiç istemiyorsunuz diye düşündüm covidden bağımsız olarak

Siz genel bir durumdan bahsetmişsiniz gibi anladim ben hep gelmek istiyor gelince de 3-4 gün kalıyor diye. Son zamanlarda olan bir durumsa zaten sizin de belirttiginiz pandemi durumunu kv ye de belirtirsiniz. Ben genel olarak onlarin gelmesini hiç istemiyorsunuz diye düşündüm covidden bağımsız olarak
Normal zamanda zaten iki haftada falan gelmek istiyor şimdi pandemide gelmeleri çok yanlış daha biraz önce aradı ben gelicem yarın diyo inan gelin gidin bile demiyorum

Normal zamanda zaten iki haftada falan gelmek istiyor şimdi pandemide gelmeleri çok yanlış daha biraz önce aradı ben gelicem yarın diyo inan gelin gidin bile demiyorum
O zaman eşiniz konuşacak siz kötü olmayın

Benim küçük çocuğum var geldiğinde asla kendileri gelmiyo hala teyze toplayıp geliyor çocuğumu bile uyutamıyorum her ay her hafta gelmek isiyor ben virüs var diye kendim çıkmıyorum dışarıya onlar birde geldiklerinde eşime sürekli gezdir diyorlar
Bu koronada bir de milleti mi toplayıp geliyor. Pes yani. Eşinize söyleyin bu durumu ne ihmalkarlık kendilerini geçtim sizin hayatınızı riske sokuyorlar

Hadi bakalım Allah kolaylık versin 😊
Amin inşallah geçen durum paylaştı covid var misafir kabul etmeyin misafirliğe gitmeyin diye evde diyomuş ki gelmemizi istemiyor sonra kaynım eşimi aramış böyle böyle diye o anlattı banada bende istemiyorum şu zamanda dedim ama yüzsüz işte yarın gelicek

Amin inşallah geçen durum paylaştı covid var misafir kabul etmeyin misafirliğe gitmeyin diye evde diyomuş ki gelmemizi istemiyor sonra kaynım eşimi aramış böyle böyle diye o anlattı banada bende istemiyorum şu zamanda dedim ama yüzsüz işte yarın gelicek
Yüzsüz insan kötü, yüzsüz kv daha da kötü valla, eş de laf geçiremiyorsa bizler zorlanıyoruz işte

Şu korona ortalıklarda dolaşırken bence kimse keyfi bir yere gitmemeli.. Direk söyleyeceksiniz kayınvalidenize.. Anne ben bu dönemde misafir kabul edemiyorum bemde çok isterdim ama durumlar malum.. Hem siz Kendinizi riske atmayın hemde biz riske girmeyelim diyeceksiniz olup bitecek.. Bunu diyemeyecekseniz evinize geldiklerinde de surat asıp insanları huzursuz etmeyin.. Bence ayıp birşey zaten..

Back
X