Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu korona ortalıklarda dolaşırken bence kimse keyfi bir yere gitmemeli.. Direk söyleyeceksiniz kayınvalidenize.. Anne ben bu dönemde misafir kabul edemiyorum bemde çok isterdim ama durumlar malum.. Hem siz Kendinizi riske atmayın hemde biz riske girmeyelim diyeceksiniz olup bitecek.. Bunu diyemeyecekseniz evinize geldiklerinde de surat asıp insanları huzursuz etmeyin.. Bence ayıp birşey zaten..
Direk olarak söylemesemde telefon açtığında işte biyere gidip gelmiyoruz kimseyle çocuk var korkuyorum diye ama ben gelicem diyo başka bişey demiyo

Direk olarak söylemesemde telefon açtığında işte biyere gidip gelmiyoruz kimseyle çocuk var korkuyorum diye ama ben gelicem diyo başka bişey demiyo
İşte sorun orda.. Direk söyleyeceksiniz.. Ben eve şuan kimseyi kabul edemiyorum.. Anne sende bu pandemi bitene kadar evden çıkma.. Sonra zaten rahat rahat görüşürüz şuan kimseyi riske atmaya gerek yok, Allah korusun sana birşey olsa ya da bize çocuğa falan korona bulaşsa ben o riske giremem derseniz daha geleceğim diyemez..

On kişi geliyorlar dermişsiniz. Kim geliyor ki o kadar? Bari kaynana kayınbabayi tek kabul ediyorum deyin. Teyzeler halalardan sizene.

Geldiklerinde çokta misafirperver olma. Eşinin yanında gül konuş ama eşin yokken bişey konuşma odana git. İyi ağırlanmadıklarını düşününce gelmezler heralde ☺

Back
X