Kaynana...

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Allah aşkına gece gece kafayı yiyip çıldıracağım.Eşimde annesinin İnstagram şifresi var kızlar bir kaç olaydan sonra eşimde kayıtlı görebiliyor ne yaptığını her neyse konuya geliyorum kaynımın 17 YAŞINDA bir kız arkadaşı var kızla konuşmalarını okumuş eşim ve çılgına dönmüş konuşmada küçük bir kız çocuğuna ailemizden bile olmayan bir kıza,benim hakkımda (kendini çok beğenmiş çok havalı varsa yoksa kendi ailesi görümcesinin BİLE doğum gününü bilmiyor aradım söyledim umrunda bile değildi ) demiş bu konuşmanın devamıda var karşıdaki küçük kızda boşver annecimmm sende hiç onu takma görmezden gel demiş bu konuşmayı gören eşim çılgına dönmüş annesiyle kavga etmiş bana bunu yeni söyledi mesajları gösterdi ve bir daha annemlere gitme dedi.Kızlar çılgına döndüm ve kaynanama ona kırıldığımı nasıl böyle düşündüğünü içeren okkalı bir mesaj attım kısacası ne ölüm ölüne ne dirim dirine.Özürler diledi hata yaptım dedi ama çok kırgınım kırgınlığım ailemize bile girmemiş daha henüz küçük bir kıza bu şekilde beni kesmesi siz olsanız ne yapardınız ?

Evet hata yapmış ortada bir yanlış var ama Ne Ölün ölüme dirin dirime falan bunlar çok büyük laflar bence dile ara sıra kemik vurmakta fayda var. Ağaç düşse de birbirine yaslanır olur böyle ufak tefek şeyler. Tavrınızı koyun ama ağır laf etmeyin bence..
Haklısınız ama o mesajları görünce kendimi tutamadım sanırım kim olsa kendine hakim olamazdı :KK14:

Asla muhattap olmazdım. Bir insan kendini en fazla bu kadar küçük düşürebilir sanırım. Bırakın ergenlerle dedikodu yapıp egosunu tatmin etmeye devam etsin. Canınızı sıkmaya değmez
Kesinlikle hemde nasıl küçük düşürmek.İnanın yüzüme gelince canım gelinim benim diye yere göğe sığdırmazdı.

Kayinvalidem belkide benimde dedikodumu yapiyordur. Bilmiyorum. Acikcasi bana karsi iyi olduktan sonra umrumdada degil. Size de fazla takmamanizi öneririm. Esinizin gelip size anlatmasi gereksiz olmus. Annesine gerekeni söyleyip yetinebilirdi. Ilerde ortaligi karistirdigininoda anlar da artik cok gec :KK70:
Gözümü açtı diyebilirim ama ben safım biraz 😂😂😂

Hemen gidemezdim, belki çok ekstrem bi durumda giderdim, ama o utanç ona bi Ömür yeteceği için eşimin ilişkisine de müdahale etmezdim heralde
Bende karışmıyorum gidebilir tabiki ama ben gitmek istemiyorum keşke her şey yüzümüze söylense bu kadar acıtmaz :işsiz:

Allah aşkına gece gece kafayı yiyip çıldıracağım.Eşimde annesinin İnstagram şifresi var kızlar bir kaç olaydan sonra eşimde kayıtlı görebiliyor ne yaptığını her neyse konuya geliyorum kaynımın 17 YAŞINDA bir kız arkadaşı var kızla konuşmalarını okumuş eşim ve çılgına dönmüş konuşmada küçük bir kız çocuğuna ailemizden bile olmayan bir kıza,benim hakkımda (kendini çok beğenmiş çok havalı varsa yoksa kendi ailesi görümcesinin BİLE doğum gününü bilmiyor aradım söyledim umrunda bile değildi ) demiş bu konuşmanın devamıda var karşıdaki küçük kızda boşver annecimmm sende hiç onu takma görmezden gel demiş bu konuşmayı gören eşim çılgına dönmüş annesiyle kavga etmiş bana bunu yeni söyledi mesajları gösterdi ve bir daha annemlere gitme dedi.Kızlar çılgına döndüm ve kaynanama ona kırıldığımı nasıl böyle düşündüğünü içeren okkalı bir mesaj attım kısacası ne ölüm ölüne ne dirim dirine.Özürler diledi hata yaptım dedi ama çok kırgınım kırgınlığım ailemize bile girmemiş daha henüz küçük bir kıza bu şekilde beni kesmesi siz olsanız ne yapardınız ?
Hepsini geçtim de 17 yaşındaki bi çocuk kaynananın arkadaşı nasıl oluyo

67B479AA-99C6-41CC-BC1F-2443F0E95383.webp

Kızlar bakın konuşmanın bir içeriği şuna bakın gördükçe delleniyorum

Back
X