Kaynana

oyaebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
53
0
46
Gaziantep
Selam kızlar kaynanam geliyor çok az kaldı 2 hafta kalcak kıyafetime herşeyime karışıyor.ben yeni doğum yapmış olcam. Sizce evin içinde nasıl giyinmeliyim?şimdiden tşk. Ederim cvb için

nasıl rahat ediyorsan öyle giyin

aynen öyle istediğim gibi giyin. bir kez koz verirsen ona hayatın boyunca karışır. canının istediği gibi giyin ya. onun için her seferinde rahatınımı bozacaksın.

o evin sahibi sensin.... misafir olan kayınvaliden bunu unutmadan saygını muhafaza ederek,lohusa olduğunu unutmadan,o belirli süreyi bitirmeye bak,gözünde büyütüp kendini üzme....

birde lohusaymışsın kesinlikle umursama üzme kendini benim aynı şey başıma geldi lohusalık dönemimde kaynanamla benzer şeyler yaşadım ve üzüntüden sütüm kesildi minicik bebeğim aç kaldı mama vermek zorunda kaldık

canın nasıl isterse öyle giyin....karışacak olursa da eşim böyle beğeniyor de..

herkes kaynana düşmanı olmuş,unutmayın bugunun gelinleri yarının kaynanaları olacaz,sizin gelinlerinizde aynen sizin gibi bu forumda yazacaklar,kendiniz için böyle konuşulmasını istermiydiniz.yada kaynana dediginiz kişi eşinizin annesi,oda siz onun annesine nasıl davranıyorsanız oda sizin annenize aynısını davransın.ben cevremdeki arkadaşlarıma diyorumki siz eşinizin ailesine saygı gösterirseniz oda sizin ailenize saygı gösterir.unutmayın ne ekerseniz onu bicersiniz.yanlış anlamayın bu benim kendi görüşüm

acık sacık gıyın catlasın.. saten gecelık gıy ohh
bnmkıne gtmıstık kazagın altına sporcu atlet gymıstım kazaga bakarken gordu
ana ıcı cıplakmıs dedı bana sen ewde de bole atletle doslasıosndr dedı bnde hayr hıc bısıs gıymıorm valla cırıl cıplak dolasıorm dedım hıııı dedı
gebersın kıskancından

hey Allahım ya güldürdün beni.ne varmış,kazağın içine ne giyecektinki ben olsam sade sütyen giyerdim
evde atletle dolaşmakta herhagi bir sakınca yok bence

Son düzenleme:
hey Allahım ya güldürdün beni.ne varmış,kazağın içine ne giyecektinki ben olsam sade sütyen giyerdim
evde atletle dolaşmakta herhagi bir sakınca yok bence
kız kazagın onu degajelı bole gobege kadar bnde atlet gydım

ya bız daha yenı ewlıyız ozaman 2 haftalık falanz sabahn korunde arıodu yada gece
bı kac kere esım le yataktayız arıo esım bıraktı benı yatakta gttı konususo neymıs efendım korkuyomus.

sımdı cozduk onu artık arasada acmıorz bnde hıc grsmuyorm ne gderım ne o gelır nede ararım asla

haaaaaaaa anladım şimdi.bu kaynanalara fazla samimi olmaya gelmiyor zaten:))
hıc deılımdr bır ıkı kez yuz werdım bı halt sandı kndını
sımdı esımde sınırlenıo ona ınsanı delırltıo laflaryla
valla amelıyat oldu gıtmedım aramadım bıle en son ıpte mevlutt yapcaktı bnıde hızmet ıcın cagrdı gtmedım o gun bugundr tamamen kestım baglantımı
kafam cok rahat

İyi kocaymış senin ki.Huzursuzluk çıkarmıyo da ondan gitmiyosun.Ameliyat olduğunda en azından ara dese aramaz mıydın.

Ne oldu da bu kadar kin besledin kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…