Kaynana

İyi kocaymış senin ki.Huzursuzluk çıkarmıyo da ondan gitmiyosun.Ameliyat olduğunda en azından ara dese aramaz mıydın.

Ne oldu da bu kadar kin besledin kadına.
ara demez bnde ona demem bnmkılerı ara dıe o kndı annesıne bıle tahammul edemıo bazen

ya ne zaman gtse cocuk sureklı sız salaksnz bnmle otrmadınız sız aptalsnız bole konusuyo.

yahu ne ben ne esım okadanla o mahallede otramayız bız onu cekemeyız delırtıo bızı bıde yok trun ıstıomus o bakarmıs yahu 7 aylık ewlıyız sanane dımı

bız ewlendık ewını yaptracagı tuttu perdeler yenılendı catı patrdı falan.esınden para alıo emeklı yınede yetremıo parasını ne zaman gtsek esımı tırtıklıo para ver dıe. yada rayıp ıster.bızım zaten borcmuz var aylık bı suru kıraamz var bıde ona para yetıstrıo esım altın gunune gdıp kıcını gezdırıo bzze aldrıo altını . bana nıkaımda hıc bısı takmadı bılıomusn nısanmdada takmadı.
anne babama elalem demeler sacma sapan zamanlrda arayıp sonradan ımalı seklde ben arıyorum sızı rahatsz edıorm dımı demesı falan bı kac lafına uyuz oldum.

bazı kaynanalar öyle oluyor nedense.evlenince oğlu başlarlar para istemeye.neden yapıyorlar bilmiyorum.tam kabullenemiyorlar galiba.

ayyyyy güldürdün beni benım gıbıler cok bu forumda bayılıorum yaa bı an kaynananın o ankı suratının hali gözümün onune geldi acaip olmuştur hee

konu sahıbesi arkadasım, istedıgın gıbı takıl. duyma ne derse... eline koz verme. evin sahıbı sensın. kaynananda mısafır. anlasın onu...

Valla haketmiş o zaman.
Ama benim kocam olsa yine de giderdi bana dagel derdi.
Zaten ben gitmesem o muhakkak benim evime gelir.

valla haketmiş o zaman.
Ama benim kocam olsa yine de giderdi bana dagel derdi.
Zaten ben gitmesem o muhakkak benim evime gelir.
bnm kocamda gdıo gızlı gızlı merak etme vaktı olsa bnıde gtrcek hem

mevlutte kocam bana aynen soyle dedı annm mevlut okutcakmıs senı 2gun sonra bırakıcam sok oldum hıc gdermısın falan yok dırek emır kıpı. Sonra kaynanam telde dıokı koyden falan gelceklermıs benı gostercekmıs hava atcakmıs kesın gelceksın dıo bana telde. insallah dedım kesın gel dedıkce ınsallh dedım tamm demedım.... Gece uyuyamıodm sınırden sonra plan yaptım gece yatmadım 3 e 4 e kadar tv yıde actım sesını pcde oyun oynuyodm esım yatmıstı baktım gelıo yanıma uyku tutmadı dıe ertesı gun 4 te kalktık doğal yoldan hallettım..

Kaynanam bana daha hıc gelmedı esım onu alıp getrcekmıs esımde cok yogun gıdıp getrmedı henz.valla bn dedım getr dıye solıp duruo nıe bnı cagrmıossn dıo haha

sankı kumam kadın he sanane dımı suratı bole sankı ah zamne o.... Der gbı baktı bana koylu bı kadın esım hep ayrı yasamıs onlardan alakasımız yok hıc.cok acık gıyınırdım bekarken sımdı gıyınmıorm ama basım acık. Bn kısa kol bıle gysem cırılcıplaksın dıo bana.ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…