Kaynana...

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
Kaynana ile birlikte yaşayan var mı? Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Benim kaynanam bazen melek bazen şeytan acaba sizinki de öyle mi???

Kayınvalde kanatsız melek olsa dahi beraber yaşanmaz.
Çünkü ev üstünde ev olmaz.

Eşinle rahat edemezsiniz.
Rahat rahat banyoya girip çıkamazsınız.
Gözler üstündeymiş gibi hissedersiniz belki de öyledir...

Bacaklarınızı uzatıp tv keyfi yapamazsınız.
Eşin geldiğinde ona sımsıkı sarılıp hoşgeldin diyip öpemezsin.
Eşinle sarılarak uzanıp film izleyemezsin.

Hadi bugün yemek yapmayayım.Dışardan pizza söyleyelim deme lüksün olmaz.
Evde kv kp olduğu için mutlaka tencere aşı yapmak zorunda olursun.

Canın istemediğinde temizlik ütü vs yapmamak gibi durum söz konusu olmaz.
Evdeki kayınvalide laf söz eder elni işe sürmezsen.
Hele cadı ise hemen eşine yetiştiriverir dumur olursun...

Evde seksi kıyafetlerle dolaşmanın mümkünatı olmaz...

Dilediğini dilediğin gibi yaşayamazsın kısacası.

2 sene kayınvalidemle oturmak zorunda kaldım.dediğin gibi bazen melek,bazen şeytan oldu bana.
ama kayınpederim 2 senem ağlamakla geçti onun yüzünden,yemediğim hakeret,duymadığım söz kalmadı.hatta bi keresinde baban ölsede oraya gidemesen sende dedi bana..tek dayanağam eşim oldu bana,en sonunda resti çektim ya taşınırız ya ben baba evime dönüyorum dediğimde ayrılabildim o cehennemden.

ayrıldım ne oldu peki yıllarca kanımı emdiler,eşimi doldurdular eşim birinde terslese onları, birinde geldi benimle kavga etti..
sabrettim sustum,yeri geldi ağladım sonunda kazanan ben oldum.mutluyum şükürler olsun.

şimdi kayınpederle,kayınvalidemle aram iyi bana bi kızımmmmm diyişleri varki görme..:34::34:

herşeylerini bana danışır oldular.hele torun sevgileri cabası..

ama kayınpederin yaptıklarını hiç unutmadım allah yokluğunun göstermesin yinede..

beraber oturmak akıl karı deil.allah yardımcın olsun..

burada yazanların hepsi yüzde bir milyon haklı.
haa iyi yanları yokmu var. var ama hangisi ağır basıyor derseniz de oturup tartışmak lazım.

boşuna demiyorlar ev ev üstüne olmaz diye..

Rahat rahat hayatını yaşayamıyorsun özetle... hep onlara bağlı yaşamak zorunda kalıyorsun malesefki... :(

Amin arkadaşlar ben de 2 senedir birlikte yaşıyorum... Evet çok zor şuan maddi açıdan durumumuz iyi olmadığı için ayrılamıyoruz... Ama durumumuz düzelir düzelmez bende ayrılıcam inşallah

Altlı üstlü oturduğumuz halde sorun yaşıyoruz düşün.Aynı evde olsak neler olur bilemiyorum.Bide ben sabah işe gidip saat 7 de evde olan birisiyim.Evde olmadığım halde sorunlar yaşıyorum.Her anne baba kendi yavrunun yanlışını görmez örter.Ama dışardan öyle olmuyor canım.Bişeyler gözlerine batıyor.

Aklın varsa 5 dk mesafe olsa daha kv, kp ayrı bir yerde otur.

Geçinmek '' istiyorsan görmeyicen duymayacan '' der hep ananem...:53: :6:
Ve de EL'in iyisi olmaz kızım der....:46: :36: :36: çok doğru bence.....

İnsan yeri geliyor annesiyle anlaşamıyorken başka insanlarla asla %100 anlaşılmaz. %50 bile anlaşılmaz. Karısına ayrı ev açamayan evlenmesin diyorum başka da bişey demiyorum.

Aslında bir çok insanla da anlaşamayız, gün gelir kendi aile fertlerimizle de çok farklı düşündüğümüz zamanlar olabilir.

İşte böyle zamanlarda eşlerin aileleri söz konusu olduğunda, tahammül gücümüz ne yazık ki hepten kaybolur. Bazen de gerçekten insanın tüm sınırlarını zorlayacak davranışlarla da karşılaşılabilir.

Hele ki aynı evde yaşanıyorsa, çok nadirdir her zaman huzurlu olanlar.

Hepimizin afedersiniz e...kk saatlerimiz de, eşref saatlerimiz de olabiliyor. O çok iyi ve çok kötü olabilen hallerinin değerlendirmesini de en iyi yine siz kendiniz yapabileceksinizdir.

ben ayni apartmanda yasiyorum kv ve eltilerle...

baska caremiz yoktu ama size tavsiyem

buradan da ogrendigim kadaryla

soz gumusse sukut altindir... oyunlara gelmeyin... esinize cok cok onemli bir sey olmadigi surece ailesini sikayet etmeyin...

ona hep isveli cilveli olun.. en basta yuvanizi koruyun...

genelde kv laf sokar rencide eder kalp kirar sevk kirar ama cevap vermezseniz kaybolup gidenler cok oluyor burada da yasayanlar var... yani cevap vermeyince birakabiliyorlar ya da sinir oluyorlar....

diger aile uyelerine birebir olunca cevaplarini yapistirmak lazim...

ayni apartmanda oturmak zor cok zor ama imkansiz degil...

sabretmek duymamak gormemek ve mumkunse prim vermemek lazim....

bu insanlarin butun gunleri evde oturup oyun fesatlik dusunmekle geciyor onlarin yapabiolecegii bu iste bosverin... he ama iyi iseler lokum gibiyseler yada kusur herkeste bulunur denilecek cinstenseler tabii bir sey olmaz...

ben ayni apartmanda yasiyorum kv ve eltilerle...

baska caremiz yoktu ama size tavsiyem

buradan da ogrendigim kadaryla

soz gumusse sukut altindir... oyunlara gelmeyin... esinize cok cok onemli bir sey olmadigi surece ailesini sikayet etmeyin...

ona hep isveli cilveli olun.. en basta yuvanizi koruyun...

genelde kv laf sokar rencide eder kalp kirar sevk kirar ama cevap vermezseniz kaybolup gidenler cok oluyor burada da yasayanlar var... yani cevap vermeyince birakabiliyorlar ya da sinir oluyorlar....

diger aile uyelerine birebir olunca cevaplarini yapistirmak lazim...

ayni apartmanda oturmak zor cok zor ama imkansiz degil...

sabretmek duymamak gormemek ve mumkunse prim vermemek lazim....

bu insanlarin butun gunleri evde oturup oyun fesatlik dusunmekle geciyor onlarin yapabiolecegii bu iste bosverin... he ama iyi iseler lokum gibiyseler yada kusur herkeste bulunur denilecek cinstenseler tabii bir sey olmaz...

aynı dert ne yazık ki bende de var ve şuan bile bu yüzden bu saat oldu uyuyamadım
ne kadar mesafeli durabilirseniz o kadar iyi olur ve başınız ağrımaz

Back
X