• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana

Ben hep yardım ederdim ama kadın bir havaya girdi ki sormayın sanki hizmetçisine emreder gibi ben de sinirlendim yapmadım
Anlamiyorum o eve gelim olunca hizmetçi mi oluyor insan bende evliyim kayinvalidem aşırı cimri tabi sadece bana diğer gelim kardeşinin kız diye herseyi alıyor bende sadece yemege yardim ederim sofra kaldirmaya fakan digerlerinj yapmıyorum kime ilgi gösteriyorsa o yapsın

Eşinizin tutumu nedir?
Annesiyle sizin aranızda nasıl bir denge kuruyor?
Eşim anne kuzusudur ama o da artık bazı şeylerin farkında yanımda gibi ama ona da pek güveniyorum çünkü annesi duygu sömürüsünde gayet başarılı

Eşim anne kuzusudur ama o da artık bazı şeylerin farkında yanımda gibi ama ona da pek güveniyorum çünkü annesi duygu sömürüsünde gayet başarılı
Çok zor...
Allah yardımcınız olsun ..
Siz kendinizi ezdirmeyin tabiki de ama yüzgöz de olmayın ..
Burada iş eşinize düşüyor..
O sağlamalı dengeyi ..

:KK57::KK57::KK57:kaynananın karşısında olduğum durmun özeti.
Yani adam duymayacak mı görümcenizin daha önce evli olduğunu?

:KK57::KK57::KK57:kaynananın karşısında olduğum durmun özeti.
Yani adam duymayacak mı görümcenizin daha önce evli olduğunu?
Ben de merak ediyorum görumce o adamla tanisali bir ay olmuş güya farklı şehirler sence adam anlar mı ???

Çok zor...
Allah yardımcınız olsun ..
Siz kendinizi ezdirmeyin tabiki de ama yüzgöz de olmayın ..
Burada iş eşinize düşüyor..
O sağlamalı dengeyi ..
Amin eşim de ben o kapasiteyi görmüyorum açıkçası

analı oğlu kız maşallah sırlar kapısı....

nasıl söylenmez 1.evlilikleri nasıl saklanır ki

kayınvalideniz evinizin dışında 3.şahıs mesafe koyarsınız

siz k.valide ve görümcenizden önce

eşinizin önceki evliliğini gizli tutmasını sorgulayın bence....

Bunlarda adet galba boşandıklarını söylememek... Allah çift karekterli insanların şerrinden korusun herkesi. Çok fazla gidip gelmeyin eşinize de bunu izah edin.

analı oğlu kız maşallah sırlar kapısı....

nasıl söylenmez 1.evlilikleri nasıl saklanır ki

kayınvalideniz evinizin dışında 3.şahıs mesafe koyarsınız

siz k.valide ve görümcenizden önce

eşinizin önceki evliliğini gizli tutmasını sorgulayın bence....
Ben çok sorguladım beni kaybetmekten korktuğu için yapmış güya

yalanlarla kurulan ilişkile ne denli sağlıklı olur tartışılır..
kendinizi uzak tutmaya bakın..

Aman saklasınlar canım.Bazen birşeyleri bilmemekte mutluluktur.
Ewet haklısın aslında. Beni yanlış anlamayın benim ne yemek ne de hediye umrumda. Sadece beni ikinci sınıf insan yerine koymalarina tahammül edemiyorum. Çok üzülüyorum

Ewet haklısın aslında. Beni yanlış anlamayın benim ne yemek ne de hediye umrumda. Sadece beni ikinci sınıf insan yerine koymalarina tahammül edemiyorum. Çok üzülüyorum
İkinci sınıf insan mı?yapma bunu kendine yakıştırma.Sana eski tişört hediye edecekse etmesin daha iyi.Asıl iki yüzlü davranan insanlar ikinci sınıftır benin gözümde.

Back
X