Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadının garezi bence tamamen size. Sizinle bir alıp veremediği var gibi geldi bana. Ve aklımda direkt oğlunu başka biri ile evlendirmek istiyordu da oğlu sizi mi seçti sorusu uyandı. Merak ettiğin eşinizle rahatsızlığını paylaşıyor musunuz ve onun bu konuya tepkisi ne oluyor ?Arkadaşlar herkese Günaydın! Sizden yardim rica ediyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayin. Artık bu kaynanaya dayanamıyorum. Benimle alıp veremediği ne çok merak ediyorum. Ben
Üniversite mezunu bir bayanım. Atanamamış olsamda özel sektörde orta halli bir maaşla çalışıyorum. Kadın bana cahil muamelesi yapıyor. İşimi beğenmiyor uzun boylu olduğum halde ikide bir sen 1.70 varmısın diye sorup duruyor. Nişanımda bana eski gelininden kalan eşyalarla bohça yaptı. Evimi o kadından kalan eşyalarla doldurdu. Ne bayram bilir ne seyran. Ikide bir gözümün icine baka baka ben artık hediye âdetini kaldırdım kimse benden hediye beklemesin diyor. En son bana dolabında kullanmaya tenezzül etmediği tshirt ü yeni gibi paketleyip hediye etti. Bayramda ise tam bir kopuş yaşadık. Görümcem erkek arkadaşını tanıstirmaya getirdi. Cimri kayınvalidem bir sofra kurmuş inanamadım kuş sütü eksikti. O suratsiz kadın nasıl gülüyor nasıl şakalar yapıyor inanamadım. Görümcem daha önce evlenip ayrıldı 39 yaşında ama adam bunların hiçbirini bilmiyor. Sofrada bana emirler yağdırmaya başladı bende duymamazliktan geldim. Yemekten sonra da hiç yardım etmedim. Oturdum. Eşime beni şikayet etmiş senin karın kızımı kiskaniyor ondan küstüm diye. Sizce ne yapmalıyım?
Anlamiyorum o eve gelim olunca hizmetçi mi oluyor insan bende evliyim kayinvalidem aşırı cimri tabi sadece bana diğer gelim kardeşinin kız diye herseyi alıyor bende sadece yemege yardim ederim sofra kaldirmaya fakan digerlerinj yapmıyorum kime ilgi gösteriyorsa o yapsın
analı oğlu kız maşallah sırlar kapısı....
nasıl söylenmez 1.evlilikleri nasıl saklanır ki
kayınvalideniz evinizin dışında 3.şahıs mesafe koyarsınız
siz k.valide ve görümcenizden önce
eşinizin önceki evliliğini gizli tutmasını sorgulayın bence....
canım hiç takma tavrını koy sen de herkes hakettiği değeri görmeli boşver bence ayrıca çok kötü bir aile ya nasıl boşandğnı söylemez ya o adama pesArkadaşlar herkese Günaydın! Sizden yardim rica ediyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayin. Artık bu kaynanaya dayanamıyorum. Benimle alıp veremediği ne çok merak ediyorum. Ben
Üniversite mezunu bir bayanım. Atanamamış olsamda özel sektörde orta halli bir maaşla çalışıyorum. Kadın bana cahil muamelesi yapıyor. İşimi beğenmiyor uzun boylu olduğum halde ikide bir sen 1.70 varmısın diye sorup duruyor. Nişanımda bana eski gelininden kalan eşyalarla bohça yaptı. Evimi o kadından kalan eşyalarla doldurdu. Ne bayram bilir ne seyran. Ikide bir gözümün icine baka baka ben artık hediye âdetini kaldırdım kimse benden hediye beklemesin diyor. En son bana dolabında kullanmaya tenezzül etmediği tshirt ü yeni gibi paketleyip hediye etti. Bayramda ise tam bir kopuş yaşadık. Görümcem erkek arkadaşını tanıstirmaya getirdi. Cimri kayınvalidem bir sofra kurmuş inanamadım kuş sütü eksikti. O suratsiz kadın nasıl gülüyor nasıl şakalar yapıyor inanamadım. Görümcem daha önce evlenip ayrıldı 39 yaşında ama adam bunların hiçbirini bilmiyor. Sofrada bana emirler yağdırmaya başladı bende duymamazliktan geldim. Yemekten sonra da hiç yardım etmedim. Oturdum. Eşime beni şikayet etmiş senin karın kızımı kiskaniyor ondan küstüm diye. Sizce ne yapmalıyım?
eşinin evlenip boşandığını saklıyorlarBu arada ben de nişanlanan iki hafta önce eşimin benden evvel evlenip boşandığını öğrendim ama geriye donemedim çok aşıktım
İşte her şeyin özetiOlay bu
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar. Sıra çocuklarına gelmiş. “Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri, “Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!.. “Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor, yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor. Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…
“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk…
dikkat et... kaynana tehlikeli ki oğlunun yuvasını bir defa yıkmaya sebep olmuş. kimbilir belki kızının ilk yuvası da onun yüzünden yıkıldı? aman diyim senin yuvanın huzurunu da kaçımaya kalkmasın...Mahkeme tutanaklarına baktımda eşimin ilk eşi de boşanmalarına gerekçe olarak kaynanamı göstermiş. Ama ben evlendikten sonra öğrendim bu olayı