Birşeyler alsa sevecek misin kv ni?kızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
kızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
Sevgi=Kalın bilezik mi sizin için?kızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
35 yaşımdayım; şunu anladım ki gelinler kayınvalideden bekledikçe inadına hiç bir şey yapmıyorlar.
Biz beklemeyene de "ne yapsam" diye pervane oluyorlar...
İlginç bir tespit oldu bu...
kızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
belki layık yazmasını bilmediğiniz için almamıştır.. laik başka birşey
ben olsam o 4 tane bileziği de almazdım.. aman hiç bir şeyi kendiniz yapmayın, sürekli ebeveynler dönsün arkanızda.. hatta çocuğu da siz doğurmayın, onu da aileler doğursun.. dünyaya bir daha mı geleceksiniz
belki layık yazmasını bilmediğiniz için almamıştır.. laik başka birşey
ben olsam o 4 tane bileziği de almazdım.. aman hiç bir şeyi kendiniz yapmayın, sürekli ebeveynler dönsün arkanızda.. hatta çocuğu da siz doğurmayın, onu da aileler doğursun.. dünyaya bir daha mı geleceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?