kaynana

eftelyabt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
37
8
13
kızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım

Birşeyler alsa sevecek misin kv ni?

Nişanlının tutumu nedir ?

Sevgi=Kalın bilezik mi sizin için?

35 yaşımdayım; şunu anladım ki gelinler kayınvalideden bekledikçe inadına hiç bir şey yapmıyorlar.
Biz beklemeyene de "ne yapsam" diye pervane oluyorlar...
İlginç bir tespit oldu bu...

Evet eşimle biz her seyi kendimiz yapacaktik. Sag olsun kv kp kabul etmediler. Her seyi aldilar. Hic lafi olmamali boyle almadi etmedi filan.

Az beklenti çok mutluluk. 13 yıldır evliyim, ne eşimin ailesinden ne kendi ailemden hiçbir destek beklemedim. Çok şükür evimizi de aldık arabamızı da kredi ödüyoruz. Hiçbir zamanda neden destek olmuyorlar diye kimseyi suçlamadım. Herkesin kendine göre bütçesi sorumluluğu var. Allah güç kuvvet versin her şeyi çalışıp kendimiz yapalım böylesi çok daha iyi.

belki layık yazmasını bilmediğiniz için almamıştır.. laik başka birşey

ben olsam o 4 tane bileziği de almazdım.. aman hiç bir şeyi kendiniz yapmayın, sürekli ebeveynler dönsün arkanızda.. hatta çocuğu da siz doğurmayın, onu da aileler doğursun.. dünyaya bir daha mı geleceksiniz

Önemli olan önce insan olması kayınvalidenler sana karşı iyi mi ,

ona bak diğer türlü bir kol bilezik yapsalar kıymeti yok.

belki layık yazmasını bilmediğiniz için almamıştır.. laik başka birşey

hey allahım

anlaşıldı ki,senın kaynana olma yaşın geliyooor..

bilezıgı alsa noolcak,dugunden sonra bozulup borç odencek..koluna mı kalcak sandın:)

Bence almasın zaten en azından yüzüne vuracak bişeyi olmaz
Benimki iki incecik bilezik takmıştı noldu yani keşke azcık manevi yonden destek olsaydı onuda takmasaydı
Zararı olmasında gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…