- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
Sizin bütçenizi etkiliyor mu eşinin ailesine para göndermesi ? Zor durumda kalıyor musunuz canım ? Öyleyse eğer durumun boyutu değişir , değilse sen sadece eşinin yolladığı parayla diğer gelinine hediye alışından mı rahatsızsınyolluyo birşey yapamıyorum söylediğimde kavga çıkıyor bende susuyorum artık aileyi tanımadan evlenmemek gerekiyor yoksa sonu hüsranla bitiyor
etkiliyo canım 2 kredi ve kredi kartları 1 yıl oldu evleneli 45 milyar borçla evlendik bana git çalış borç var diyo kendi maaşından da parayı kardeşlerine gönderiyo varmı böyle birşeySizin bütçenizi etkiliyor mu eşinin ailesine para göndermesi ? Zor durumda kalıyor musunuz canım ? Öyleyse eğer durumun boyutu değişir , değilse sen sadece eşinin yolladığı parayla diğer gelinine hediye alışından mı rahatsızsın
sana katılıyorum arkadaş doğru sözsen 12 gramlık bileziklemi sımardın onun toplamını bizim sözd etakarlar kız verildi belli olsun gelin gezdirmesi yaparken kolu bos olmasın bisey takmadı demesinler ayrıca
sen o laftan sonra 100 gr dan asagı düsmemeliydin borcu ödedin de ne oldu sen zorlandın kaynanana demistir ohhh saf gelin bize para harcatmadı ne rahatım ne rahatım
cogunlukla öyle derler harcatyaman gelini ucuza kapattım derler aklınızda olsun
etkiliyo canım 2 kredi ve kredi kartları 1 yıl oldu evleneli 45 milyar borçla evlendik bana git çalış borç var diyo kendi maaşından da parayı kardeşlerine gönderiyo varmı böyle birşey
etkiliyo canım 2 kredi ve kredi kartları 1 yıl oldu evleneli 45 milyar borçla evlendik bana git çalış borç var diyo kendi maaşından da parayı kardeşlerine gönderiyo varmı böyle birşey
çalışıyordum evlenince ayrıldım işle ilgili sıkıntı vardı burda ücretli öğrt yaptım dış gebelik yaşayınca ayrıldım 3 aydır evde dinleniyorum kadrolu memur olmamam sıkıntı ediyo kendisi öğrt yaZaten siz çalışmıyor musunuz ? Niye böyle bir şey deme gereği duymuş ki eşiniz
Hmm, geçmiş olsun. Pek fazla bilgim yok dış gebelikten sonra ne kadar ıstırahat edilmesi gerektiğinden. Mühendisim deyince ben de şaşırdım bu hanım zaten çalışıyor neden kocası tekrar git çalış diyor diye. Epey borcunuz varmış canım belki de zorlanıyordur ödemekte o yüzden çalışmanı istiyordur , öğretmen demişsin eşin için. Belli sonuçta öğretmen maaşları da inşallah bir an evvel iyileşirsin de işe dönersin , 3 aydır evde bunalmışsındır sen de. Özel değilse neden öğretmenliğe geçtin canım ? mühendismişsin hazır elinde mesleğin de varkençalışıyordum evlenince ayrıldım işle ilgili sıkıntı vardı burda ücretli öğrt yaptım dış gebelik yaşayınca ayrıldım 3 aydır evde dinleniyorum kadrolu memur olmamam sıkıntı ediyo kendisi öğrt ya
yeni kanun geldi teknik nezaretçilik bu yıl son daimi olmak zorunda yani 7/24 saat ocak başında olman lazım evli bir bayan da bunu yapamaz zaten şantiyeler şehir dışında eşim burda tayin isteyemez onu bırakıp gidemem evlenince olmuyo artık bende evlenince işten ayrıldım bu defa maddi sıkıntılar başladıHmm, geçmiş olsun. Pek fazla bilgim yok dış gebelikten sonra ne kadar ıstırahat edilmesi gerektiğinden. Mühendisim deyince ben de şaşırdım bu hanım zaten çalışıyor neden kocası tekrar git çalış diyor diye. Epey borcunuz varmış canım belki de zorlanıyordur ödemekte o yüzden çalışmanı istiyordur , öğretmen demişsin eşin için. Belli sonuçta öğretmen maaşları da inşallah bir an evvel iyileşirsin de işe dönersin , 3 aydır evde bunalmışsındır sen de. Özel değilse neden öğretmenliğe geçtin canım ? mühendismişsin hazır elinde mesleğin de varken
aynen üç maymunu oynuyor sana ne anamın parası istediği oğluna verir sen mi kazandın sanki anasını parasını istiyom çok şükür param var ama ailesi işte düğünde söyledim zaten bak ailene dedim biz ne zorlukla yaptık nişanı kınayı düğünü ama yok anlamıyor anam kardeşim diyor başka bir şey demiyor ailemi bilmeyeni bende istemem demeye başladı son dönemler ya zaten Rabbime havale ettim hepsini
1 yıl bittiNe kadar süredir evlisiniz? Bende korkmaya başladım şimdi ya benimkide böyle derse diye
pintilikten değil canım eşim kv nin değerli oğlu olmadığı için değerli oğlunun karısına neler yaptı neler 2 ayda aldığı dul maaşı var onuda geline yüzük almış ne diyeyim rabbim elbet bu adaletsizliğe dur der bir gün ya bana bişey almasın istemem zaten ama bizden de isteyip değerli oğluna göndermesi beni üzen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?