• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana :))

Çok uzun zamandan beri eşimle yalnız kaldık başbaşa güzel vakit geçirdik keşke hep öyle olsa ayri eve çiksak cok mutlu huzurlu olucaz ama olmuyor işte çok üzülüyorum kendi kafama göre ilaç kullanmaya başladım ne olacaksa olsun

Nasıl kendi tarafıma çekebilirim yaayani tabiki onlarda anasi babasi ama bizi mecbur biraktilar ayni evde kalmaya giderseniz bebegi bundan sonra bize birakmayin dediler ben esimin yerinde olsaydim asla kemdimide karimıda ezdirmezdim alır karımı çocuğumu giderdim gelmezseler gelmesinler bidaha kendileri bilirler derdim yani ama eşim öyle yapmıyo işine geliyo burda kalmak heralde onunda yaaa ona dedim ben kaynatamlar öyle deyince dedimki kocacım bak bir kere olsun beni dinle ezdirmeyelim kendimizi çekelim resti gidelim ben ne olursa olsun yanindayim zor gunler bile gecirsek herzaman destek olucam sana gerekirse kendime bişey almam evimizi geçindiririm diyorum hiç umursamıyo sadece gesap yapip duruyo su varmış elektrik varmış ödencek nasıl geçincekmişikte bilmemneymiş babasi destek ciksa ayri evimize ciksak beraber odesek kendimizi toparlayana kadar birlikte yemek yesek ama yok yani yok o anlayış koskoca eşşek kadar insan çocuk gibi yapınıyolar herşeyi kendilerine göre ayarliyplar onlarin işine gelirse bi isi yapiyolar gelmezse bizim isteklerimizin önemi yok yeter artik bıktım ya ne bu bi babanne geliyo bi ama zaten gelen giden bitmiyo misafir kocla 5 dakika yanlız kalamıyorum geçen günler kaynanam mahalleye gitti hadi dedik rahatiz bu aksam tam bebegi uyuttuk başbaşa kaldik neyse olaylar gelişti falan ben hızlı hızlı banyo yapiyom kaynanamlar gelcek diye herşey acele oluyo zaten korkudan neyse tam banyodayim zil çaldi dedim heralde kaynatamlar geldi rezil oldum oysa ananesiymis actim banyonun kapidini öcü gibi karsimda utandim sinirden kendimi yedim insanda biraz düsünce olur bıktım ya delirtçekler beni en sonunda o olcak eşim ağzıni bile acmiyo bide o gece geldiya bık bık konuşup çocuğuda uyandirdi butun gece beşik salladık delireceeeeemmmm:KK47:
seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı apartmanda oturuyorum. Bir de evlilik nedeniyle işten ayrıldım evdeyim. Bir de bebek oldu. Kaynanam 7 24 bizde. Anahtarı var, açıp giriyor, kapı dahi çalmaz. Aynı evde olsam odama çekilirim, böyle olunca gelince odama da gidemiyorum. Eşim eğer annesi gelmediyse arayıp çağırıyor, annesini dinleyen ben, anne ile ilgilenen ben. O gayet mutlu. Hayatım cehenneme döndü.

Off ben hiç iyi değilim neden eşlerimiz anlamıyo bizi birazda kendilerini bizim yerimize koysalar deprosyona gircem iyi olmaya çalışıyorum herşey kızım için

Arkadaşlar bu akşam eşim telefonumda ikinci el eşyaları satan bi uygulama vardı onu gördü beni dövmekten beter etti ben kötü bişey yapmadımki sadece giymediğim ayakkabılarımı öyle koydum siteye ama satilir diye dusünmemiştim bile öyle can sıkıntısına vakit geçsin diye merak edip koydum dedim satilirsada hem gelir olur hem fazlalik esyalar ortadan kalkar çünkü yer sıkıntısida vardı peki sizce ben yanlışmı yaptım eşime söylemeyerek yani zaten bu kadar kızabileceğini tahmin etmemiştim bilseydim yapmazdım özür diledim gidip kaynanamla kaynatama anlatcakti zor tuttum dedim söylersen beni eskisi gibi bulamazsin ondan sonra vazgecti

Birlikte oturanlar için yürekten diliyorum ALLAH KURTARSIN AMİNNNNNN
Amin canım benim hem yazıyorum hem ağlıyorum şuanda inanırmısın hayattan soğuttular yavrum olmasa biara canima bile kayardim o kadar çok bunalmıştım ama hem yavrum var hem Allah'tan korkarın

seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı apartmanda oturuyorum. Bir de evlilik nedeniyle işten ayrıldım evdeyim. Bir de bebek oldu. Kaynanam 7 24 bizde. Anahtarı var, açıp giriyor, kapı dahi çalmaz. Aynı evde olsam odama çekilirim, böyle olunca gelince odama da gidemiyorum. Eşim eğer annesi gelmediyse arayıp çağırıyor, annesini dinleyen ben, anne ile ilgilenen ben. O gayet mutlu. Hayatım cehenneme döndü.
Çok yüz vermemeye bak tepene çıkar sonra kurtaramazsın bidaha kendini deli eder adamı bunlar hepside aynı bitane farklı görmedim yav sorunu ne bunların bu kadar bunaltıyolar insanı biraz anlayışlı olsan sende gelin oldun kaynana

Amin canım benim hem yazıyorum hem ağlıyorum şuanda inanırmısın hayattan soğuttular yavrum olmasa biara canima bile kayardim o kadar çok bunalmıştım ama hem yavrum var hem Allah'tan korkarın

Allah muhafaza sakın öyle düşünme Allah büyüktür deyip teselli et kendini beterin beteri var dua et çok çok çok zor bir durum insan ne yüzünü görmek istiyor ne sesini duymak istiyor. Bunu kendileri yapıyor tez vakitte Allah kurtarsın

Çok yüz vermemeye bak tepene çıkar sonra kurtaramazsın bidaha kendini deli eder adamı bunlar hepside aynı bitane farklı görmedim yav sorunu ne bunların bu kadar bunaltıyolar insanı biraz anlayışlı olsan sende gelin oldun kaynana
Bide insan yanında melek olup tribünlere oynamaları yokmu öldürüyo beni

Allah muhafaza sakın öyle düşünme Allah büyüktür deyip teselli et kendini beterin beteri var dua et çok çok çok zor bir durum insan ne yüzünü görmek istiyor ne sesini duymak istiyor. Bunu kendileri yapıyor tez vakitte Allah kurtarsın
Ben kızımı alıpta biryerlere gidemiyorum markete parka giderken bile onlara soruyorum çocuğuda götüreyimmi hava nasil üşürmü ne giydireyim diye sonra tesadüf hasta falan olduğu zaman bak işte götürdünde böyle oldu gezmekten çocuğu hasta ediyon diyo eşim en başta onlarin yaninda ötekinlerde surat yapip kendilerini şişirip belli ediyolar yav bi yürüyüşe gidecem beş karış surat ben bütün görevlerimi yapiyorum süpürüp silip öyle gidiyorum bütün işleri sana bırakıp gezmiyorum yani neden böyle yapiyolar anlamiyorum ben hiç biryere gitmeyim kapı dışarı çikmayayim önce eve kapayın sonra bakırköye gelir kapatma sırası

Ben kızımı alıpta biryerlere gidemiyorum markete parka giderken bile onlara soruyorum çocuğuda götüreyimmi hava nasil üşürmü ne giydireyim diye sonra tesadüf hasta falan olduğu zaman bak işte götürdünde böyle oldu gezmekten çocuğu hasta ediyon diyo eşim en başta onlarin yaninda ötekinlerde surat yapip kendilerini şişirip belli ediyolar yav bi yürüyüşe gidecem beş karış surat ben bütün görevlerimi yapiyorum süpürüp silip öyle gidiyorum bütün işleri sana bırakıp gezmiyorum yani neden böyle yapiyolar anlamiyorum ben hiç biryere gitmeyim kapı dışarı çikmayayim önce eve kapayın sonra bakırköye gelir kapatma sırası

işte insanın bazen kacamadigi şeyler oluyor benim de annem öyleydi A'dan Z'ye ona sorulacak yatma kalkma yeme içme giyinme herşey onun sevdiği şeyler yenilir içilir onun istedği saatte öz möz kendim annem hepimize.... kader de varsa ya Anne ya kayınvalide ya koca ya ev sahibi Allah sağlık afiyet versin çocuğuna ve sana ....

işte insanın bazen kacamadigi şeyler oluyor benim de annem öyleydi A'dan Z'ye ona sorulacak yatma kalkma yeme içme giyinme herşey onun sevdiği şeyler yenilir içilir onun istedği saatte öz möz kendim annem hepimize.... kader de varsa ya Anne ya kayınvalide ya koca ya ev sahibi Allah sağlık afiyet versin çocuğuna ve sana ....
Amin ablacım sana abla diyorum ama 21 yaşındayım benden büyüksündü o yüzde Yazdigimi okudunmu cnm ikinci el muhabbeti

Ne yapmaliyım ben suçlumuyum bu konuda yoksa bi suçum yokmu ezdirmeyimmi kendimi kollarimdan falan itti hep dövmekten beter etti annelerine yetiştirseydi olay buyurdü ikinci ele bikac ayakkabi verdim diye yani satmadim hicbirini sadece satilik diye foto koydum

Ne yapmaliyım ben suçlumuyum bu konuda yoksa bi suçum yokmu ezdirmeyimmi kendimi kollarimdan falan itti hep dövmekten beter etti annelerine yetiştirseydi olay buyurdü ikinci ele bikac ayakkabi verdim diye yani satmadim hicbirini sadece satilik diye foto koydum
suclusun genc yasta aynı evı kanul etmısın bastan hatta ettın. ailen nasıl ızın vrdı buna

suclusun genc yasta aynı evı kanul etmısın bastan hatta ettın. ailen nasıl ızın vrdı buna
Ailem bana sahip çıkmıyo kocam ne yaparsa yapsin o senin kocandir kafasindan annemle babam ayrildiği için benim öyle olmamı istemiyo hiçbiri bende o yüzden aile ağzımı bile açmam kaynanandan ayrilma diyo afedersiniz ailem hepsi çok geri kafali insanlar

Ben biraz ailesinle oturup ayrilir sanmistim ama oyle olmadi ayirmadilar ev aliriz dediler alamadankaynim kiz kacirdi onu ayri eve cikarcaklardi duğün yapcaktik onlara onlarinda işi bozuldu suanda hicbiryere kipirdayamiyoruz yani ve ayrica bana ve eşime büyü yapilmiş olabilir

Herşeyi denedim maalesef çözüm yok :( eğer annesi ile gülücükler saçıp muhabbet etmezsem eşim bana kötü davranıyor

Back
X