Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm ifade edemedim sanırım, kayınvalideden bahsediyorum.. hatundan kastım ☆bu hatunlar derken? kayınvalideyle yaşayan hatunlar mı yoksa kayınvalidelerden mi bahsettiniz ?
Oğlunu 200000000 km mesafe uzağa mı evlendireceksin?Ben duymadım biz birlikte yaşıyoruz da çok mutluyuz iyi anlasıyoruz diyenini. Görmedim de. Ben mesela aynı şehirdeyim ama 20 km uzaktayim ona bile çok yakınız diyorum. Keşke 200000000 km mesafe uzakta otursak. Iste o zaman sevme ihtimalim yüzde 0.1 olurdu belki:) ne zorları var bilmem ama oğullarını paylasamiyor bu erkek anneleri o kesin. Benim de oğlum var büyüsün evlensin o zaman bir kaynana olarak hislerimi burada paylaşıciim:)
:)) bende kendimi cok bencil görüyordum. Fakat çocuklarım anne diye seslendiginde efendim diyebilen bir zihniyet gorunce korktum: )[/QUOTE][QUOTEyetiştirmeye s, post: 43418885, member: 706649"]Ben duymadım biz birlikte yaşıyoruz da çok mutluyuz iyi anlasıyoruz diyenini. Görmedim de. Ben mesela aynı şehirdeyim ama 20 km uzaktayim ona bile çok yakınız diyorum. Keşke 200000000 km mesafe uzakta otursak. Iste o zaman sevme ihtimalim yüzde 0.1 olurdu belki:) ne zorları var bilmem ama oğullarını paylasamiyor bu erkek anneleri o kesin. Benim de oğlum var büyüsün evlensin o zaman bir kaynana olarak hislerimi burada paylaşıciim:)
Oğlunu 200000000 km mesafe uzağa mı evlendireceksin?
taşın oradan hemen ne bileytim klasik gelin kaçış planları oluştur evde yokum de ben çocuğu sana bırakayım pazara çıkayım hasret giderin de de oğlu deAynı evde oturmuyoruz ama aynı evde yaşıyo gibiyz. Çok yakın oturuyoruz. Bıktım usandm çat kapı bende.. Devamlı arıyor gel git. Bide çocuğum var her arayışında ay dayanamıyorjm çok özledm demiyormu gelde çıldırma! Görende aylardır görüşmüyoruz diyecek. Allah ıslah etsin kızlar diyecek bişey yok. Eşimde hiç anlayışlı değildir o ayrı bir dert
mümkünse kaynanalar uzayda yaşasın her seye mi karisir bir insan ya bir de tutturmus simdi bebege benim adim konsun bizde adet boyledir diye osmanlida miyiz anlamadim ki orda bile anne baba karar veriyor isimlere kalkmis zoraki ismini koyduracak istemiyoruz anlamiyor bebek daha olmadan isim bulduk bebege laftan anladigi yok kadininBen duymadım biz birlikte yaşıyoruz da çok mutluyuz iyi anlasıyoruz diyenini. Görmedim de. Ben mesela aynı şehirdeyim ama 20 km uzaktayim ona bile çok yakınız diyorum. Keşke 200000000 km mesafe uzakta otursak. Iste o zaman sevme ihtimalim yüzde 0.1 olurdu belki:) ne zorları var bilmem ama oğullarını paylasamiyor bu erkek anneleri o kesin. Benim de oğlum var büyüsün evlensin o zaman bir kaynana olarak hislerimi burada paylaşıciim:)
ah kader ortağım 3 minibus uzagimda her gun ariyor yok neymis kocam isten gelince haber verecekmisim sag saglim geldi diye ulan sorun olsa zaten arar soulerim gelmedi diye evli barkli insanlariz karnimda cocugum var kadin hala tepemde kocamla vakit geciremiyoruz izin gunlerinde... arama kardesim oglunu da gelinini de her gun arama 2,3 gunde bir ara sıkılıyor insan...Aynı evde oturmuyoruz ama aynı evde yaşıyo gibiyz. Çok yakın oturuyoruz. Bıktım usandm çat kapı bende.. Devamlı arıyor gel git. Bide çocuğum var her arayışında ay dayanamıyorjm çok özledm demiyormu gelde çıldırma! Görende aylardır görüşmüyoruz diyecek. Allah ıslah etsin kızlar diyecek bişey yok. Eşimde hiç anlayışlı değildir o ayrı bir dert
benim kaynanam da kötü bi insan değil ama herşeye karışması bile kendinden soğutuyo ve aynısnı tekrar edip durur bozuk plak gibi..
giydiğim mont dan tutun doğmamış bebeğimin ismine kadar en basit örnekleri bu. hep onun istedikleri olması lazım
başımız belada bu KV lerleBenimki de oyle bebegimizin ismi onun ismi olacakmis adetmis onlarda sacmaliga bak diger gelini koymadi kiza neler yapti simdi sira bana geldi