• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana :))

Benimkide yakınında değil yoksa cekilmezdi çünkü ordan bile bi yönetme çabası bi evi kurcalama çabası bide beni küçük görmeler. Benimde tek şansım eşimin bunlara izin vermeyip bu konuda yanimda olmasi

Benim ki de evi kurcaliyor en sinir olduğum huyu bu .. çok rahatsız oluyorum ben onun evinde mutfak dolabin dan bardak alırken bile açıyorum dolabini diyorum bu çok ayıp bir davranis

bide benim eşim demez mi ne kaynanalar var diye sen şükret demeleri yok mu çıldırıyorum.
eşi bu konuda yanında olanlar çok şanslı

Benim ki de evi kurcaliyor en sinir olduğum huyu bu .. çok rahatsız oluyorum ben onun evinde mutfak dolabin dan bardak alırken bile açıyorum dolabini diyorum bu çok ayıp bir davranis
Bende nefret ederim evinin kurcalamasindan bi işin olur tamam ama ne var diye bakmak için dolapları karıştırmak nedir ya. Benimkinin o huyu yok ama şöyle bir huyu var mesela beş kilo domatesi yollar kendine kışlık menemen yap der.kucağında bebeginle Yapacak durumun varmı demez. Eve gelmiş artık ister yap ister curut

başımız belada bu KV lerle :mad:
banada kendi ismini önermişti hamile kalmadan önce beğenmediğimi üstü kapalı söyledim oda anladı. hamile kaldığım andan beri kayınpederimin ismini koy diye tutturdu soyları yürüsün müş.
açık açık söyliyorum istemediğimi koymicağımı. eşime de dedim babanın ismişni koymak istiyomusun diye sordum oda hayır dedı. kv bunu duyduğu halde hala baski içindeydi. Allahtan bebeğimin cinsiyeti kız olduğunu ögrendikte şimdilik sustu bakalım
Cok susmaz o supurgesiz cadi baslar tatlim ya:( benimkinden biliyorum bebegim daha karnimda yokken esimle kiz bebegimiz olursa ilerde ada su olacak dedik kaynanam bir ton trip atti esim anlasin artik diye su ada mi ada su mu olsun anne sence dedi ada su daha iyi sanki dedi binbir nagme ile simdi hamile kaldim yine basladi basmiyor kafasi geri kafali ya tam bir orumcek kafa

Onlar bu saatten sonra kafaları değiştirmeyeceğini gore bize sabretmek dusuyor. Bide kafaya takmamak. Yoksa sonuçta olan yine bize oluyor.

Onlar bu saatten sonra kafaları değiştirmeyeceğini gore bize sabretmek dusuyor. Bide kafaya takmamak. Yoksa sonuçta olan yine bize oluyor.
benimki cok cektirdi kocam da bilmez anlatmadim hic buyucu benimki onun yuzunden yuvamiz yikiliyordu hic acimadan buyu yapti evimizi dagitti onla aynj sehre tasindik cok sey var cok

Kaynana olmasini geçtim herhangi bir insana yakışmayacak hareketler. Gelini alan sensin şimdi istememektedir neden. Yuvasını yikacaksin eline ne geçecek. Oğlun sanami kalacak. Nesir bu yanı bu neyin kafasıdır.Allahım korusun boylelerinden. Sende Allaha siginacaksin.

yok yaa en iyisi benimki dediğim kv bile kızı gelınce benım kilerimden bana sormadan erzak doldurup verıyor :O düşünün, iyisin hoşsun ama olmuyo ayıp yaniii, ben duyuncada sen bişi demezsin diye verdım dıyo bıde, sorsan daha şık olmazmıydı dıycem bı gun....

dünde mesela, ben 2. bebegımı buyutuyorum, mama yaptım neysee 3 defa üstüste dediki mamanın ısısını kontrol ettınmı!!!!!! yokk haşlayacam bebegı ben anne degılım cunku...onu zaten sen dogurdun..... ya cıdden bu uyarılar bu dıkte etmeler falan cıdden ınsanın canını sıkıyor....5 aylık bebege baklava yedırmeye calıstı ben ızın vermeyıncede dedıkı senın nası ıcıne sınıyo bız yıyoruz o bakıyo dıyo bıde!!! ben kötü anne oldum yani...ya işte töbe estafurullah deyıp sabır cekıp gun gecırıyoruz..... sanslılar kı saygımızı koruyoruz.. yaslı olduklarını dusunup kırmıyoruz...

Kaynana olmasini geçtim herhangi bir insana yakışmayacak hareketler. Gelini alan sensin şimdi istememektedir neden. Yuvasını yikacaksin eline ne geçecek. Oğlun sanami kalacak. Nesir bu yanı bu neyin kafasıdır.Allahım korusun boylelerinden. Sende Allaha siginacaksin.
onun derdi ogullari onu dinlesin gelinlerini ezsin baska sehirdeki yuvamizi yikti oglu ondan uzaklasti gercek yuzunu gordu diye evimde buyu buldum tanidik hoca vardi bir ablamin akrabasi bu tilsimli buyu yuva yikma huzur bozma buyusu bunu hemwn ev disinda yak yok et dedi yok ettim ama evimiz yikildi onun sehrine geri geldik annesi hala cadilik pesinde ama kocam artik gormuyor gercek yuzunu saka yapiyor kadincagiz deyip onu koruyor her seyde

Eve büyü yapan kocanada yapabilir bunu dusundunmu
Dusundum tabi kocama dua okuyorum buyu bozuluyor bana cok iyi karnimdaki bebekle de cok ilgili ama iki haftada bir oraya gidiyoruz gittigimiz an askim canim diyen adam degisiyor

Allahım sana sabit versin güç versin. Zor canın anlıyorum seni. Su hamile haline sana bunu yaşatanlarada Allah akıl ihsan nasip etsim. Dua et allaha sığın başka elden bisey gelmez.

Allahım sana sabit versin güç versin. Zor canın anlıyorum seni. Su hamile haline sana bunu yaşatanlarada Allah akıl ihsan nasip etsim. Dua et allaha sığın başka elden bisey gelmez.
inan brbegimden guc aliyorum allaha bana tutunacak bir dal ver allahim diye dua ettigimde kondu karnima bebegim

Aman istediğini yapsan rahatmi birakacak sanki.daha çok isteyecek kötülüğü bencilliği benimsemiş bir kere. Sen kendi mutluluğuna bak.bebeğin olacakmış onun heyecanını yasa.onu dusun ona tütün esinde düzelir inşallah kaynananda hak yolunu bulur inşallah

Aman istediğini yapsan rahatmi birakacak sanki.daha çok isteyecek kötülüğü bencilliği benimsemiş bir kere. Sen kendi mutluluğuna bak.bebeğin olacakmış onun heyecanını yasa.onu dusun ona tütün esinde düzelir inşallah kaynananda hak yolunu bulur inşallah
amin canim insallah ya

Çok dışarı kızına bi takım al as kardolabina actikca gözüne gorunsun.bunaldikca uzuldukce ona bak. Çok iyi gelecek göreceksin :)

Çok dışarı kızına bi takım al as kardolabina actikca gözüne gorunsun.bunaldikca uzuldukce ona bak. Çok iyi gelecek göreceksin :)
olmadi bosanicam az oncede babasi aradi ise ne zaman gireceksin diyor hamile oldugumu soylemedim yarin doktora gidicez bebege bakacaklar bir sonraki gun basliycam dedim adam cabuk tutun elinizi ise gir bir an once dogum izni kullanirsin doguma yakin dedi ben doguma kadar nasil calisayim allah askina 10,30 saat ayakta hamile oldugumu anlarlarsa cikarirlar dedim bir sey olmaz pinar baska ise girersin dogurduktan sonra dedi gunah ya ben bebegimi dogurup nasil ise gireyim el kadar bebek vixdansizlik bu dayanamiycam artik

Onları boşver esin ne diyor bu duruma. Eşinin düşüncesi tavrı onemli

Onları boşver esin ne diyor bu duruma. Eşinin düşüncesi tavrı onemli
Valla esime kizdim o sustukca ondan ustume geliyorlar ailesini savunuyor genelde obur gelini calistirmadilar hamileyken kocasi kirasini bile odeyemezken

Bilemedik ne desem. Ama bu karar içinde erken. Kocamla karşılıklı ayrıntılı olarak konusun derim ben.

Back
X