• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana :))

Ben beraber yaşıyorum çok şükür bi sorunumuz yok o benim işime karismaz ben onun işine karışmam hep tatlı dille yaklaşır bana beni çok seviyo bende onu seviyorum arada illaki atismalarimiz oluyo ama hiç küsmeyiz bazen anne kız bazende arkadaş dost sirdas oluyoruz Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin

Ben beraber yaşıyorum çok şükür bi sorunumuz yok o benim işime karismaz ben onun işine karışmam hep tatlı dille yaklaşır bana beni çok seviyo bende onu seviyorum arada illaki atismalarimiz oluyo ama hiç küsmeyiz bazen anne kız bazende arkadaş dost sirdas oluyoruz Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin
allah bozmasin imrendim

Bende nefret ederim evinin kurcalamasindan bi işin olur tamam ama ne var diye bakmak için dolapları karıştırmak nedir ya. Benimkinin o huyu yok ama şöyle bir huyu var mesela beş kilo domatesi yollar kendine kışlık menemen yap der.kucağında bebeginle Yapacak durumun varmı demez. Eve gelmiş artık ister yap ister curut

Ya sen kurban ol ona benim ki bir çöp almadı daha

Benimki alır. Ama bazen almasa keşke Dedirtir. Ama senin kaynanani bölümde bazısının alma hiyu yoktur. Kendi çocuğuna bile almaz.
Benimki oğluna habire atlet dön alıyor sanki ben donsuz gezdiriyorum herifi 5 sene de bana aldığı 5 i bulmaz aldığı şeylerde defolu olur zaten bayılır pacoz toplamaya. .

yok memnun edemezsin ağzınla kuş tutsanda

Benimki oğluna habire atlet dön alıyor sanki ben donsuz gezdiriyorum herifi 5 sene de bana aldığı 5 i bulmaz aldığı şeylerde defolu olur zaten bayılır pacoz toplamaya. .
Hiç gulecegim yoktu sen çok yasa emi. Bence senin kaynana pinti :KK71:

Pinti de o pintilik bana gelince oluveriyor
Ay zaten istemem birşeyini zevksiz kadın
Boşver o zaman ne bakiyorsun almıyor diye bazıları bilmez bazıları alım diye akıl edemez bazıları da alır birseye benzemez o sana almıyorsa sende ona alma için sogusun

Valla oyle biri yok sanirsam. Ben de beraber yasiyorum ve hayatimda gordugum en dengesiz insan. Bir gun melek birgun seytan. Esimi bile delirtiyor. Bu hatunlarla anlasabilecek gelini alnindan operim.

Bende altlı ustluyum oturuyorum KV ile kp de var beş buçuk sene oldu
Çok fazla biseyimiz olmadı ama ilk zamanlar çok seyime karıştı
Neymiş anneme sik gidiyonusum artık o evden cikmisim
Eli ayağı tutuyomus o gelsinmis bi kere anneme gidiyodum kp balkonda oturuyordu eşime nereye dedi oda edayi annesine birakcam dedi aman geç kaldı dedi adam ya.. Ben yukardadim bilmiyo duydugumu
Tabi eşim ağızlarının payını verdi
Bi kerede çok şiddetli kavfamiz oldu
Onun dışında küçük ağız tartışmaların oldu tabi
Ama şimdiki aklim olsa asla kabul etmem bi yerde durmayı iyi geçinen bile zor
Çocuklar şımarık oluyorlar en başta sen ak dersin o kara yedirme dediğini inadına verirler bide alkış tutar yedi diye off offf
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin tek evlat benimki çok ustumuzdeler bu yüzden çok bunaliyorum bazen

Boşver o zaman ne bakiyorsun almıyor diye bazıları bilmez bazıları alım diye akıl edemez bazıları da alır birseye benzemez o sana almıyorsa sende ona alma için sogusun
Aynen ya almasin dağa iyi seninki alıyorda ne oluyor dimi :)

Aynen ya almasin dağa iyi seninki alıyorda ne oluyor dimi :)
Ne bir sey alsinlar ne bir sey alalim kaynanam en son benden odunc ayna aldi kucuk ama cok şık islemeli ayna onlarin yanindan tasindik geri vermedi bir de geri vermedigi gibi gitmis vitrine koymus evine gidince gordum insan utanir kaldirir bari ceyizimdendi o benim tam bir cingene ya

Ne bir sey alsinlar ne bir sey alalim kaynanam en son benden odunc ayna aldi kucuk ama cok şık islemeli ayna onlarin yanindan tasindik geri vermedi bir de geri vermedigi gibi gitmis vitrine koymus evine gidince gordum insan utanir kaldirir bari ceyizimdendi o benim tam bir cingene ya
Boşver ya sen böğürtlenine bak dogsun onunla uğraş takma kaynana maynana

Boşver ya sen böğürtlenine bak dogsun onunla uğraş takma kaynana maynana
Benimki takilmayacak gibi degil iste bebegin adini kiz olursa benim adim koyun diyor bebek dogmadan besik almayin dogmamis cocuga don bicilmez bilmem ne bebek nerde yatcak dogunca gerizekali ya ama artik... yok eltime bebek bakmaya gidicem senin iki bebegin var nasil olacak diyormus ya bana sordun mu bebek bakmaya gelceksin ama ben kendi bebegime kendim bakarim kalcakmis bende bebege bakcakmis bak bak bak ya ne zannediyorsa kendini

Benimki takilmayacak gibi degil iste bebegin adini kiz olursa benim adim koyun diyor bebek dogmadan besik almayin dogmamis cocuga don bicilmez bilmem ne bebek nerde yatcak dogunca gerizekali ya ama artik... yok eltime bebek bakmaya gidicem senin iki bebegin var nasil olacak diyormus ya bana sordun mu bebek bakmaya gelceksin ama ben kendi bebegime kendim bakarim kalcakmis bende bebege bakcakmis bak bak bak ya ne zannediyorsa kendini
Anladım canım ben seni sen bildiğini yap onun dediklerine bakma ama şunu da soyliyim bebek dogunca en gereksiz insana bile ihtiyacın olacak bu düşünceler değişecek evet sen kendi bebegine en iyi şekilde bakarsin zaten arada ama uyumanda gerekiyor dinlenmen de gerekiyor ki iyi bakmaya devam edesin bu süreçte de anne kayinvalide falan lazım oluyor işte

Anladım canım ben seni sen bildiğini yap onun dediklerine bakma ama şunu da soyliyim bebek dogunca en gereksiz insana bile ihtiyacın olacak bu düşünceler değişecek evet sen kendi bebegine en iyi şekilde bakarsin zaten arada ama uyumanda gerekiyor dinlenmen de gerekiyor ki iyi bakmaya devam edesin bu süreçte de anne kayinvalide falan lazım oluyor işte
annem gelecek kayinvalideme gerek yok :D

Back
X