kaynana

mira82

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
111
48
13
36
Mrb arkadaslar bi konuda fikrinizi almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim. Kayinvalidemlerle ayni sehirde yasiyoruz kışın oturduklari ev alt katimda yazin oturduklari ev de 10 km falan uzaklikta. Bahar temizligind beni aradi gel diye gittim evde tadilat yaptilar ve butun temizligi yanliz yaptim dunde gelmis hic soylemedn alt kattaki evi temizliyor tesaduf gordum gittim surati asik konusmadi bile bu ev boyle olurmu cok kirli falan benden bekliyor yani eltime bu konularda konusmuyor bile over de över onu.ve evlendigim ilk aylar benle cok ugrasmis iftira atmis bi kadin bu ama hic yuz goz olmadim ben herzaman kotu soz sahibinin dedim ama artk bktm ve eminim esime sikayetlerini yapacak bu durumda benim ne dememne yapmam lazim?

oturduğunuz ev onların mı?

"beni çağırmadı" demeyin.. onlara giden mesaj şu olur "çağırma hakları çağırdıklarında giderim tabi"..
sizin diyeceğiniz " mecburiyetim olmadığı halde Allah rızası için yardım ediyorum. ama benden bekleyip surat asıp eltime bir şey dememesi beni üzdü." minvalinde bir şeyler olabilir.

Kayinvalideniz iki gelini esit tutmak zorunda. Bunu yapamiyorsa ve sizin yaptiklarinizi gormezden gelip bir de daha fazlasini bekliyorsa sizin de biraz mesfe koyma zamaniniz gelmis demektir.
Evet ama nasil? Konusunca ikimizde ayniyiz ama kesinlikle oyle degil

Bundan sonra çağırdığı zaman da gitme bahane uydur hastayım falan de yoksa gelmez miyim annecim de;) hiç bir isine yardım etme..yaparsın yaparsın bi kez yapmayınca böyle surat asarlar işte.. hiç yapma tavrını koy anlasin bi mecburiyetin olmadığını

O herzman yaşlilar napicaksin ne olackki sanki modunda ama haksizligida gorur beni ezdirmez
O zaman yapmıycaksınız.. bırakın ne isterse konuşsun.. surat assın.. senet mi imzaladınız işlerini ben yapıcam diye.. tamam insanın içinden gelir yapar da gündelikçi gibi iş bekleyenlere sinir oluyorum.. bana da ettiler.. kocam ne zaman gözünü açtı ben de mesafemi koydum.. kızı temizlesin bana ne modundayım.. arada insafa gelip yaptığım da olur.. ama mecburiyet diye bi şey asla yok.. bence siz de mesafenizi koyun

oturduğunuz ev onların mı?

"beni çağırmadı" demeyin.. onlara giden mesaj şu olur "çağırma hakları çağırdıklarında giderim tabi"..
sizin diyeceğiniz " mecburiyetim olmadığı halde Allah rızası için yardım ediyorum. ama benden bekleyip surat asıp eltime bir şey dememesi beni üzdü." minvalinde bir şeyler olabilir.
Hayir ev kendimizin. Tesekkur ederim yorum icin

Mrb arkadaslar bi konuda fikrinizi almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim. Kayinvalidemlerle ayni sehirde yasiyoruz kışın oturduklari ev alt katimda yazin oturduklari ev de 10 km falan uzaklikta. Bahar temizligind beni aradi gel diye gittim evde tadilat yaptilar ve butun temizligi yanliz yaptim dunde gelmis hic soylemedn alt kattaki evi temizliyor tesaduf gordum gittim surati asik konusmadi bile bu ev boyle olurmu cok kirli falan benden bekliyor yani eltime bu konularda konusmuyor bile over de över onu.ve evlendigim ilk aylar benle cok ugrasmis iftira atmis bi kadin bu ama hic yuz goz olmadim ben herzaman kotu soz sahibinin dedim ama artk bktm ve eminim esime sikayetlerini yapacak bu durumda benim ne dememne yapmam lazim?
hep yaparsan görevin olur az yapar veya hiç yapmazsan kıymetli olursun. bu net.
sen hiç yardım etme. bırak ne halleri varsa görsünler. olmadı kadın tutup temizletsinler... kollarını kavuştur otur.

Pekiiii eltinin senden ne fazlası varmış ki o hiiiiç bir şeye yardım etmiyor , bak eltin ağırlığını koymuş bi güzel , sen de yapma bundan sonra
Hem bi yardım etmek var , bi de bütün işleri yapmak var .

Pekiiii eltinin senden ne fazlası varmış ki o hiiiiç bir şeye yardım etmiyor , bak eltin ağırlığını koymuş bi güzel , sen de yapma bundan sonra
Hem bi yardım etmek var , bi de bütün işleri yapmak var .
O benden 10 sene once falan evlenmis o gorevini bitirdi gozuyle bakiliyor ama ozaman daha gencti kaynanam ve esimin dedigine gore oyle cok yardimci oldugu falanda yokmus aslinda bilmiyorum benim yüzüm yumusak heralde oyle gidince oturup hizmet bwkleyen bi insan degilim ama bilemedim

Back
X