Kaynana.!!

Seni anlamayan biriyle yaşamak zor, üstelik sen öncelikleri olan birisin. Kesin çözüm değil tabi ama yattığınız odaya bir ısıtıcı alabilirsin. Havalar inanılmaz kötü, mikrop neredeyse gözle görülür hale geldi. Hastalık kaçınılmaz..
dikkatli olun

odanızdan çıkmayın odanızın peteğini açın diğer odaların peteklerini kapatın belki anlamaz yaktığınız

Yazılan hiç bir yorumu dikkate almıyosun ama.. bi sürü çözüm sunuldu bence. Oda küçükse küçük çocuğundan kıymetli değil. Şu an hiç bişi yapamıyosan elektrikli soba yakıp odanda oturacaksın..

Cok ozur dilerim eger yazacaklarim sizi kirarsa ama neden evliliginizi biraz daha bekletmediniz? Yani kocaniz babasinin yanindan cikip duzgun maas alacagi bir isde tutunsaydi ve ayri bir ev tutsaydi da evlenseydiniz daha iyi olmazmiydi? Sizde o sirada bir ise girer beraber esyalarinizi lirdiniz. Bence bu kosullarda evlenmeniz en buyuk hataniz olmus.
Aylik 800tl cok cok az Allah yardimciniz olsun. Bana kalirsa esiniz kesinlikle ciksin babasinin yanindan asgari ucret bile 1300tl. Bulabilirseniz siz de bir is bulun ve isdeyken cocugunuza kayin valideniz baksin. Daha sonrasinda da durumunuzu toplayip ayri eve cikin. Sizin icin en dogru adim bu olacaktir. Umarim en kisa zamanda toparlarsiniz.

eşinizin ailesi kendi oğullarını bile kendilerinin pis ellerine muhtaç etmiş siz ve oğlunuzu umursarlar mı sizce? imkanınız varsa ayrı bir eve çıkın yoksa da kendi annenizin yanına gidin.. böyle vicdansızlık görmedim pes!

Ne demek dikkate almiyosun ben elektrikli soba yakmiycam demedmki

Kaynana calisiyo zaten hem ben guvenpte birkamam anneme birakirim calisirim kendi cocuklarina annelik yapmaamis benim cocugumami bakacak

gerekirse bagir cagir yine o kaloriferleri kapattırma baktin cok üstüne gelirse popis cagir polis bile gelir konusur o kadinla terbiyesiz cocugun ölsünmu verem olur ben sana soyliyim dinleme sakn ac kendin

Burada bir konud abiri yazmıştı: "İsteyen istediği zaman evlenir, istediği zaman doğurur size ne" Hep kulaklarımda çınlar. Yahu bu 8 aylık bebeğin günahı ne? Ağlamak istiyorum şu soğuklarda. Hani kar yağar da Allah'ım sen evsizlere sokakta kalanlara yardım et deriz. Bu bebek sokakta değil, başında anne- baba da var. Çok şey yazmak istiyorum da... Sadece "İsteyen istediği zaman evlenir, istediği zaman doğurur size ne" diyen arkadaşın kulakları çınlasın. Benim yüreğim acıdı bu konuda.

Psikolojik problemlerimi var kendisinin ? Kisin buz gibi evde nasil kalacaksiniz buyukleri gectim o kucucuk yavrucak olur be soguktan

ne dmek 8 aylik cocuqu soqukta tutmak yolarim ben o kariyi hasta olur o cocuk allah korusun giydirmekle olmaz bizim qibi degil onlar daha bebek wicdansiz kaynana duy sesimi sen qit ac wanasini duqmesini kolu herneyle aclyosa onuda kir ki bidaha kapatamasn ac kiz korkma

Yuhh yaa yuhh sendede esindede iyi sabır varmış 8 aylık bebek var ortada ve ev soğuk niye dinliyosun onun sözünü sen ödeme de tamam hadi diğer odalarida geçtim ama bi oda kesinlikle yanmali gerekirse esinede kv yede sert çık cocugu hasta edecek manyak kadın o her kapattiginda sende git ac kimse seni suclayamaz kavga etsen bile sovesim geldi yeminle allahim sabir ver

Rabbim kolaylık versin sana cnm cok üzüldüm gercekten kaynananıda allahnasıl biliyosa ole yapsın sana dogalgazı actırmıyo bide ustune sıgaramı içiyo sende onu sole hergun sıgaraya verecek para buluyosun benim cocugum üşüyo de ac inadına

Bazi insanlar cok zalim.
Nasil bir annedir bu?
Nasil bir kayinvalide?
Nasil bir babaanne?
Nasil bir insan?

Isin cok zor. Allah yar ve yardimcin olsun. O cocuga yazik gunah. Umarim en kisa zamanda bi eve cikar gonlunce evladina bakabilirsin.

Bazi insanlar topraga nasil girecek diye merak ediyorum.

Neden ıstemıyor sebebı ne!!! Sana bunu yaşatmaya ne hakkı var ya el kadar cocuga bunu yasatmaya nehakkı var ! ıstemıyormuşmuş ısyeyecek ıstemek zrunda bır cocuk meydana getrdıyse bakmak zrunda
+100 hale bak ya
karısıyla çocuğu soğuktan donuyor
babası 200 lira harçlık veriyor haftalık değil çünkü bunun adı

ama adam ne karısını çalıştırıyor ne ayrı iyi maaşlı iş bakıyor
bu ne sorumsuzluk böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…