- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
odanızdan çıkmayın odanızın peteğini açın diğer odaların peteklerini kapatın belki anlamaz yaktığınızKizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
Ne demek dikkate almiyosun ben elektrikli soba yakmiycam demedmkiYazılan hiç bir yorumu dikkate almıyosun ama.. bi sürü çözüm sunuldu bence. Oda küçükse küçük çocuğundan kıymetli değil. Şu an hiç bişi yapamıyosan elektrikli soba yakıp odanda oturacaksın..
Kaynana calisiyo zaten hem ben guvenpte birkamam anneme birakirim calisirim kendi cocuklarina annelik yapmaamis benim cocugumami bakacakCok ozur dilerim eger yazacaklarim sizi kirarsa ama neden evliliginizi biraz daha bekletmediniz? Yani kocaniz babasinin yanindan cikip duzgun maas alacagi bir isde tutunsaydi ve ayri bir ev tutsaydi da evlenseydiniz daha iyi olmazmiydi? Sizde o sirada bir ise girer beraber esyalarinizi lirdiniz. Bence bu kosullarda evlenmeniz en buyuk hataniz olmus.
Aylik 800tl cok cok az Allah yardimciniz olsun. Bana kalirsa esiniz kesinlikle ciksin babasinin yanindan asgari ucret bile 1300tl. Bulabilirseniz siz de bir is bulun ve isdeyken cocugunuza kayin valideniz baksin. Daha sonrasinda da durumunuzu toplayip ayri eve cikin. Sizin icin en dogru adim bu olacaktir. Umarim en kisa zamanda toparlarsiniz.
Ama yakıcam da demedin.. kırmak istemedim. . Madem kv çalışıyo o yokken aç kombiyi..Ne demek dikkate almiyosun ben elektrikli soba yakmiycam demedmki
Konunun özeti. Neleri feda ettin nelerle karşılaştın.Hayir disardan hersy guzel duruyodu insan,icine girdginde anliyo herseyi hemde bizim bi anda oldu hersey kactk biz 2 ay ananesinde yasadk sonra dugun oldu buraya geldik
Diger arkadas da esi icin aynı şeyleri söylüyorduBizimkisi kafasiz gerizekali aptal ne desem az iyice sinirlerm alt ust oldu ya sinirden aglyorum.
Rabbim kolaylık versin sana cnm cok üzüldüm gercekten kaynananıda allahnasıl biliyosa ole yapsın sana dogalgazı actırmıyo bide ustune sıgaramı içiyo sende onu sole hergun sıgaraya verecek para buluyosun benim cocugum üşüyo de ac inadınaKizlar bugunde noldu kahvalti hazirladim kendime evde 2 tane yumurta kalmis pisirdim cayimi koydum oglusumun altini aliyodum kaynana geldi ne miz miz bu cocuk dedi daha kahvalti bile edemedim mizmizligindan dedim bi baktim hop geldi oturdu sofraya sildi supurdu hepsini bende oyle baka kaldim simdi gitti yatmaya bide bana diyo cok zayfladin cok cirkinlestin zargana gibisin su tipine bak bilmem ne bende dedim sen kendine bak ben yasima gore cok guzelim diyo herkes ona diyo ya cok gencsin babaanne gbi durmuyosun havalara giriyo pazarda buna birileri kiz falan demis onu anlatyo bana yemin ederm bu eve geldgimde beri hep hazir corba makarna yiyoruz ben yaptgm zaman yiyolar kadin ugrasmiyo hersyi salliyo sadece cay sgra iciyo acikmiyoda nasl yasiyo anlamiyorm
+100 hale bak yaNeden ıstemıyor sebebı ne!!! Sana bunu yaşatmaya ne hakkı var ya el kadar cocuga bunu yasatmaya nehakkı var ! ıstemıyormuşmuş ısyeyecek ıstemek zrunda bır cocuk meydana getrdıyse bakmak zrunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?